Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ok modizzet daha once de soylediim gibi..ben kullanmadım baskalarının yalancısıyım..dur hesap sorup geliyorum =) bilgilendirme icin saol.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda BeaT
    Arkdaşlar beat topiği altında konuşmasak bunları ?
    [B][COLOR="Red"]Honda BeaT Tutkusu:cat:[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][COLOR="Black"] By JackAss[/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı BeaTMan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdaşlar beat topiği altında konuşmasak bunları ?
    abi konuşcak bişi kalmadı ki durun şunu sorayım bugun geziye çıktık Bursa MT olarak bir tane daha beat vardı ve beni hep tokatladı hatta drag bile yaptık 3 motor boyu fark attı bayırlarda yanımda gecti gitti düz yolda da geçti gitti kilolarlımız boyumuz aynı ama bence benim motorda başka bir problem var 10 binde motor açılıp tekrar yapılmıştı su an 13 binde açılmış olması gerekti zaten onceden yıne bir geziye çıkmıştım orda açılcagı kadar acıldı ne sorun olabılır sızce 14 binde servis yerine başka bir motorcuya götürcem bir de o baksın ama sizinde bir fikrinizi sormak istedim

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    dert yok..biz de hawadan sudan dalmışız..rakır ya duzlukte son hızın ne ki bu adam seni gecmiş?

Motosikleti
    onceden dedıgım gıbı 85 benım onunkı 90 ama onun hızlanması ve çekişi nedense daha iyi anlayamadım bir turlu

Motosikleti
    Honda BeaT
    Salla ya beat cilere her zmn cok koyuyo o durum zaten yazık o adam da bi kere seni geçmiş cokmu yani
    [B][COLOR="Red"]Honda BeaT Tutkusu:cat:[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][COLOR="Black"] By JackAss[/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ama gecen de beatmiş ya..allallaaaa..yaw 90a nası cıkar yaw bulursan bana da annat =) 2000 kmdeyim daa acılcaanı sanmıyom motorun

Motosikleti
    Alıntı BeaTMan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salla ya beat cilere her zmn cok koyuyo o durum zaten yazık o adam da bi kere seni geçmiş cokmu yani
    bir kere geçse iyi karatlıyım bir daha motorumu honda servisine götürmücem

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama gecen de beatmiş ya..allallaaaa..yaw 90a nası cıkar yaw bulursan bana da annat =) 2000 kmdeyim daa acılcaanı sanmıyom motorun
    abi seninkinin açılmasına daha var merak etme sen 6 binden sonra açılır açılmassa benim gibi kara kara düşün

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    abicim borla cozucem ben o işi en az 5 km katıcaanı tahmin ediyorum alete (bi alamadık ki 80 kaat şişesi..4 depo benzin daha cekici geliyo) ama 80den soora kırmızı bolge gostermiş yani ne demek?..dewir kırmızı bolgede alet bas bas baarıyo demek hızlı gitmek de saalıklı mı bilmiyom..80 guzel gibi ya..250lik arkadasla gayet guzel geziyoruz ankaranın rampalarında hemide

Motosikleti
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim borla cozucem ben o işi en az 5 km katıcaanı tahmin ediyorum alete (bi alamadık ki 80 kaat şişesi..4 depo benzin daha cekici geliyo) ama 80den soora kırmızı bolge gostermiş yani ne demek?..dewir kırmızı bolgede alet bas bas baarıyo demek hızlı gitmek de saalıklı mı bilmiyom..80 guzel gibi ya..250lik arkadasla gayet guzel geziyoruz ankaranın rampalarında hemide
    hıı abi hiç öle düşünmedim haklı olabilirsin ben zaten daha hızlı gitmek istemiyorum bu hız bana gayet yetiyora ama grup sürüşlerin de biraz yavaş kalıyo (benim beat) öbür beat gayet onlarla takılıyo

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ilerki zamanlardaki sehir dısı surusler icin motorumun aır kalacaını ben de hissediyorum ama bu alet cok keyifli yaa..o yuzden gt 250 alırken bunu satmıycam. ufak pratik bişi her zaman lazım olur. bor en azından surtunmeyi azalttıı icin cekişi guzellesir. motor omrunu de felaket uzatıyomus. tekne motoruna koyduk sesi deesti daha dokerken. kime sorduysam inanılmaz sonuclar almıs. iett'nin otobuslerinde kullanmıslar netten arastırın bi rapor hazırlamıslar dibiniz duser. normalde su kmde motor indirilecekti bor koyduk su kmde hala tıkır tıkır yazıyo iki deer arasında 400 bin kmler war.

Motosikleti
    Honda BeaT
    Bnm beat 3000 deyken 85 i geçmiodu gecen gün test yaptım 97 bastı düz yolda yokuşta da 110 a geldi şaşırdım baya bi . bu arada motor 4.700 de

Motosikleti
    düz yolda 97 değildir ya biraz eğim olmalı o yolda

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    yapar yapar bız ıkı kısı gorduk o hızı....
    MT ANTALYA

Motosikleti
    Honda BeaT
    yolda eğim yoktu hatta ilk başlarda biraz rampa cıkıosun istersen video da cekebilirim

Motosikleti
    abi nası yapıyor yaa atcam şimdi motoru çöpe :S :S

Motosikleti
    CBR 250R
    olm sen kullanmayı bılmıyon heralde rakır...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Benim Beat 6.000 km'de,düzde en fazla 85 yapıyor.100 cc scooter'a göre çok iyi bence.

Motosikleti
    CBR 250R
    mondial ızzet bıraz runner dan bahsederbılırmısin...

hatta msnı ekle ordan konusalım x_ray_07@hotm.....
    MT ANTALYA

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Ekledim ama piyasada yoksun be Erfer.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler