Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    aaaaaaaah! idolum cbf250 siteden kaldırılmış..idolsüz kaldım =( kendimi boşnukta hissedyom yardım edin bilgisi olan yok mudur ne ayak? beatime sarılayım bari
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaaaaaaah! idolum cbf250 siteden kaldırılmış..idolsüz kaldım =( kendimi boşnukta hissedyom yardım edin bilgisi olan yok mudur ne ayak? beatime sarılayım bari
    cbf 250 üretimden kaldırıldı ancak 2.ci elini bulabilirsin beatlere sarılarım bırakmayalım arkadaşlar ben yeni motor alcam ama yinede satmam beatimi ömürlük bunlar ömürlük

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ben ybr 250ye dönüyom o halde ne de olsa kardeş sayılırlar..bu arada hondada bu sınıfta bi acık olustuundan yeni bişi uretebilirler mi ki acaba..mı..desem =)

Motosikleti
    abi bence bide hyosung 250 var naked tipli oda cok guzel onada bir bak istersen hondada yerini nasıl doldurur merak konusu gercekten

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Abi hyosung ne yaaa hondanın dışında adam gibi servis yok ankarada yamaha desen daha bayiye girince adamların ilgisiz tavırlarından tiksindim markadan. Suzuki pahalı, honda güzel. Honda üzerinde yolda giderken o amblemi görmek yetiyo adama. beatimle burdan almanyaya giderim (orda bi fıtık ameliyatı =))) ) diyosun.

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    sen git abi kesin honda sana amel,iyat masraflarında sponsor olur ) eee o kadar yol tepicen bide sırtına koca bi honda dövmesi yaptırırılar kanat şeklii yani ;)

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    war mı katılan!! almanyaya gidiyoruz..ekibin adı da bitli kamburlar..sırtında böyle yazan ceket yaptıracaz. seyir hızı duzlukte 85, rampa yukarı 35-40, yokuş aşşaa rüzgarı da arkaya alırsak 90-95 =)). artçılı gelmek yasaktır. yormıyalım ufaklıkları.

Motosikleti
    ben varım abi vize pasoport işlemlerini halledelim basalım gaza kaç günde gideriz acaba ama hondanın yeni çıkardığı ps 150i ile almayadan türkiyeye gelem bir gurbetçi vardı olur olur yani niye olmasın

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ruckercım lafımı geri alıyom hyosungun bu motoru baya bi beenmiş kullanannar. artık yeni idol budur. Var mı başka tavsiyesi olan? 250cc lerin şahı bu galiba bi de kwsk ninja war ama naked diyl

Motosikleti
    abi güven bana 125 ve 250 cc de ki cogu motoru inceledim ninja ss dir abi sana naked daha gider sanırsam

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    abi baktım bende en başlarda hyosund da ne falan die düşündüm ama sonra kullananlara falan sordum araştırdım walla baya ii dediler..ama arka frenler zayıfmış..herkesin şikayet ettiği durum bu..walla bende işlerimi ayarlayabilirsem maddi açıdan extradan bi hyosund gt250R alasım war..bakalım kısmet işte..

Motosikleti
    honda beat
    SLM beatçi kardeşler??

Motosikleti
    sanada slm beatçi kardeş

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    byler bn dıoruki beatfanclub.cm die bi site açalım dıe düşündüm ne dersnz site işlerinden anlayan varsa eğer...

unknown07 sana bişii sorcam bnm xenon ilk patladıgında açıldıgında böle baya bi ışık verıor snra hafiften azalma oluor.ama bnle beraer bi ark.taktık ondan böle bi prob.yk nedn olur bilirmsın sen?
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    bende geldım s.a.............
    MT ANTALYA

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    hoşgeldin sperdo..ya uni bu acaip bi fikir super olur haa..warsa annıyan biri bi parmak atsın..canawarım bi aydır yatıyodu bugun mars almadı basıyom gurultulu bi tık ediyo ardından vınnnnnnn die bi ses..motoru dondurmuyo..ben de ayak marsıyla biraz motoru dondurdum soora aldı marsı..basına boole bişi gelen war mı?

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    nerde bu millet yawss...canlandıralım şurayı..

Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    unknown07 sana bişii sorcam bnm xenon ilk patladıgında açıldıgında böle baya bi ışık verıor snra hafiften azalma oluor.ama bnle beraer bi ark.taktık ondan böle bi prob.yk nedn olur bilirmsın sen?
    walla uniakrep kardeşim normalde tam tersi olması lazım..çünkü ilk açıldıında zaten bakarsan hafif maviye dönük bi modda bi anda ısınarak bi aydınlatır sonra ısındıkça açılır rengi daha da beyaza döner..olması gerekn bu ama sende neden böle bişi yapıop anlamadım walla..ama bence beyinde bi sorun war gibi sanki..bende benimkinini bugün beynini değiştirdim..daha kaliteli büyük bi beyin taktırdım şimdi daha iyi walla..ama bence sen onu sağlam bi oto elektrikçiye göster derim..o seninkinde bi terslik war..

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin sperdo..ya uni bu acaip bi fikir super olur haa..warsa annıyan biri bi parmak atsın..canawarım bi aydır yatıyodu bugun mars almadı basıyom gurultulu bi tık ediyo ardından vınnnnnnn die bi ses..motoru dondurmuyo..ben de ayak marsıyla biraz motoru dondurdum soora aldı marsı..basına boole bişi gelen war mı?
    walla abi benim de başıma gelir o arada..ama sanırım sen ankaradaydın yani soğuk yer acaba ondanmı die aklıma gelmio değil...peki hiç cikleyi çekip marş düğmesine basmaayı denedinmi?...eğer onuda yapsan aynını yapıosan bence bi oto elektrikçiye git bi şarja koysun aküyü yada şoklasın..ii gelir tazelenir akü..o zaman bi sorun çıkarcağını düşünmüyorum..

Motosikleti
    olabilri böle bi site gerekli beat çok yaygın kullanılan bir motor gerçekten bu arada geçen 300 km yol yaptım bana mısın demedi sadece bayırlarda banamısın dedi :D

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    rakır adamımsın ya otobanda kullandım super keyifni ama az rampada benim motordan da "banamısınbanamısın" gibi sesner geldi bor isterim diyo da du bakalım işe giriyom bu ay alırım. bundan bole paso otobandayım. annown tenkyu bilgi icin, cihaz yeni ya haziran sonunda aldım aku gümlememesi lazım. cikle cekiliydi ya ciklesiz zaten hayal calıstırmak. bole sanki mars motorunun gucu yetmiyo gibi geldi bana ayak marsıyla bi iki tur donderince motoru =) marsı aldı.

tarkoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250
    Alıntı unknown07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla beyler ben daha öncede sölediğim gibi başlarda xenon konusunda baya bi sorun yaşadığım için xenon prof. gibi bişi oldum..taktırmaya taktırı arkadaşlar ama sizlere tavsiyem şu olur..ben taktırdım şu anda üstünde 10000k lık bi xenon war..mavi-beyaz ...benim motorda mavi olduğu için öle aldım..ilk başlarda zaten orjinal akü kaldırmadı..aküyü değiştirdim..daha sonra şu sorunu yaşadım..biraz fazla uzun yolda kalınca yada düşük devirde seyir edince yolda bi süreden sonra göz kırpmaya başlıyo..yani yanıp sönüyo..bende bu sorunu çok yaşadım ve sonunda çözümünü şu şekilde buldum..benim oto elktrikçi arkadaşım özkana gittim ve o benim motordaki orjinal konjektörü söküp yerine daha farklı bi yan sanayi konjektörü taktı..konjektör şimdi daha fazla aküyü besliyo ve hiçbir şekilde ne kadar uzun süre uzun kalırsam sokkalarda hiçbir sorun yok..genelde piyasada honda titan konjektörü olarak biliniyo eğer arayıp taktırcak olursanız..fiyatı da sadece 10-15YTL arasında değişiyo..yinede eğer bulamayan olursa ben alanyadan yollarım.. ;) üstelik bide ben xenon kullanırken sinyalleri parka bağlattım dörtlülerde dewamlı yanıyo bide xenon yanıo,yerine ggöre kornayı da kullanıyom..böle bi fazla yüklenme warken bile hiç bi kesme yok bi performans düşmesi yok...az öncede dediğim gibi xenon yada elektrik konusunda bi sorun yada bi soru işareti warsa kafanızda artık oto elektrikçilerden çıkmaya çıkmaya profesörü oldum bu işin..ne zaman danışırsanız yardımcı olmaya çalışırım.. ;)

lastik konusuna da gelince ruckerpark ve erfer durum dediğim gibi...bizim jantlar teneke gibi olduğu için kolay eğilebiliyo hızlı bi deliğe girip çıkınca falan..bende de pırellı dublex war ama jant eğilince hawa kaçırıyodu..zaten serviste bunu sölemişti..jantı düzelttirdim az da olsa yine kaçırıyodu..hatta en başlarda eğikken,sabah hawa basıyodum işe giderken akşam çıkışta lastik sıfırda yere inmiş buluyodum..ve en yakın benzinliğe hawa basmak için giderken bile lastiğin yankalarında biraz yemişim hatta sonra arka lastiğide değiştirmek zorunda kaldım..en sonunda bizim ewin karşısındaki lastikçiye gittim bi iç lastik taktı benimkine şu an süpper walla durum..bide eski lastiğimide tamir ettirdim..yanaklardaki açıklığı kapattırdım yedekte duruyo artık..bu benim tecrübem umarım bi fikir sahibi olmanızda yardımcı olmuşumdur..ama dublex lastik gerçekten çok iyi oluyo..kayma durumunu hiç yaşamadım..yatır yatırabildiğim kadar virajlarda ;) bende pırelli war..tavsiye ederim..

walla bence baktım uygun görünüyo..tabi bide bunlardaki tırnak durumuda önemli..ama zannetmiyorum uygun olmicağını..uzun kısa düğmesine gelince: Bencede sadece kısaya bağlat benimkide öyle zaten..çünkü ben taktırırken oto elektrikçi arkadaşımda dediki,,orttam sadece kısaya bağlayalım çünkü xenon yandıkça ısındıkça parlayan bi far tipi..bu yüzden zaten sen kısayı bile açsam bu motorda öndeki adamın gözünü alır dedi..bende öle bağlattım..sadece kısa far da şu anda xenon..walla gayet süper yetiyoda..ve arkadşımın dediğği gibi gerçektende öndeki adamın gözünü alıyo ve hatta bu yüzden farı biraz ayarladım alttan ve aşağı düşürdüm yönünü..çünkü gerçekten karşısına geçip baktıımda beni de rahatsız etti..ve beatte çok süper duruyo..hele karşıdan falan bi bak taktırdıktan sonra uzun yolda biri gelirken bi bak senin motora başkası sürsün,,sanki beat değilde baya büyük bi motor geliyo gibi bi görüntü oluşuyo..zaten motorun üstünde ne war gözükmüyo çok parlıyo çünkü..hatta bazen çevirmeye falan girdiğimde polis kafayı çeviriyo bakamıyo gözünü alıyo :D ama yakın zamanlardqa çevirmeye falan girmiyim çünkü öncelerde de dediğimi gibi ehliyeti kaptırmıştım arkadaşlar 6 aylık...Daha 2009 Ocak ayında alıcam walla :D...Ve xenon u görünce öndeki arabalar hemen sağa kaçıp yol veriyolar çünkü dikiz aynasından adamı mahvediyo walla :D Hatta bazen trafikte gıcık olduğumun arkasına geçiyom açıyom xenon..adam sağa geçiyo ben de sağa geçiyom mahvediyom adamın gözünü :D

Tarko akü konusunda da şunu diyebilirim..Bende Mutlu Akü takılı gerçekten süpper enerji açısından..

Umarım yine yardımcı olabilmişimdir..Yine kafana takılan bişi olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.. Bu da benim msn adres:
    unknown_member07@hotmail .com
    gece 12 den sonra sabaha kadar online ım her gece kesin olarak..burdan da ulaşabilirsin..

bu arada arkadaşalr şöle bi bilgiyi paylaşmak isterim sizlerle: İzmirde bi adamla tanıştım,adam today'lere özel jant yapıolar fabrikasyon..güsel işçilikleride war...today için telli jant,veya hani bu modifiye programlarında krom jant takıyolarya motorlara falan öle jantlarda yapıo adam..today için olanların tanesi 200ytl ama..adamla konuştum beat için yok,yapmıolarmış..ama adamın aklına soktum beat içinde bişiler yapmayı denicekler..eğer güzel bişi çıkarsa alıcam benim beat'e..bakalım bana haber vericek adam..eğer güzel bişiler çıkartırlarsa sizlerle de paylaşırım..
    ozan kardeş seni msn adresime ekledim ama online değilsin.daha detaylı konuşuruz die düşünüyorum
    YAMAHA XMAX 250

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler