33 mü ben hep 30 da bırakıyodum. teşekkurler bılgı ıcın.
33 mü ben hep 30 da bırakıyodum. teşekkurler bılgı ıcın.
müneccim gibi adamım ha =). motora yakın zamanda bor katkısı koyucam performans değerlerini siznerne paynaşırım. arabaları bile şahlandırıyo cihaz. yaz bitiyo ankarada ben naapıcam motorsuz ilk kışım =(. antalyaya gidiym bari biraz arkadas gorsun benim yakışıknı cuce..gelişim bozukluu olduunu dusuncek burda.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
kalın montlar giyceksin yola dewam etceksin abi :d karda yagmurdada otobusle gidiwer :D bu arada bor katkısını bende cok merak ettim ucmasın abi altından dikkat et
bende cok merak edıyorum jr. dene ve ızlenımlerını bızlere aktar
MT ANTALYA
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Arkadaşlar düzeltmedir..kusura bakmayın ben de kendi yazdıımı okurken farkettim:
sadece sürücü: ön 22-arka 29
yolcu ve sürücü: ön 22-arka 36
ortalama alıp arkayı 33 yapabiliriz sanırım
sen seyi sole jr. bor olayı wardı senin
bor onumuzdeki aya kaldı, bu ay para ayıramıycam. haber wercem merak etmeyin.
tmm jr. bekliyoruz olmadı haberlerde görürüz seni uçan beat diye :D
honda beat kullanıyorum.gerçekten memnununum.
benim motor füme olanıdır
hosgeldın arkadasım..ılk kendını tanıtsaydın..
MT ANTALYA
walla kardeşlerim uzun zamandır yoktum..yine döndüm aranıza..bugün benim 2006 mavi beat i 26000 bakımını yaptırdım..lastik dubleydi..jant kenardan eğilince duble lastiklerdeki hawa kaçırma sorunu oluşmuş..iç lastik yok oluyo tabe..orda hawa basıyodum motora..servisteki ustaya sordum siz kaç basıyonuz die 35 dedi bana..lastik hawası için yani..ben artık yeni jant alanna kadar 1 ay öle idare edicem..jant pahalıda değil 25ytl imiş bu arada..böle güzel bi motor warmı bea arkadaşlar? herşeyi ucuz parçası ona göre ucuz..sattığında zarar etmez fazla..arabalardaki şahin doğan gibi her zaman kullanıcısına kazandıran bi motor bu beat walla..
bu arada ehliyeti geri almama az kaldı...4 ay sonra ehliyet bende :D şafak:Ocak 2009 :D
aynen arkadaslar su an bende cok memnunum motorum da acıldı tam olarak keyfime dicek yok
35 diil ezbere basıyolar benimkine de 25 basmıs. deerler dizimin onundeki stickerda yazılı. kitapcıında da wardı sanırım. honda wermiş iciniz raat olsun.
Sorma..ankaraya yaamur we sook geldi. bi ben warım buralarda..millet geziyo
bursada ole walla yagmur yagmasa olurda cok yagmur war ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)