gidersın gider merak etme sen
gidersın gider merak etme sen
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
yan yan gıdersın..of of beatımız yokkı okula gıdelım..faruk versede bı gun okula gıtsem havamız olsa....bılmem sesımı duyan oldumu..
MT ANTALYA
walla arkadasda 150 lik vitesli motor oldugu ıcın okulda benım beat pek ılgı cekmedı :D ama rahat gıttım geldım bıraz bel agrısı we yorgunluk dısında :D
off off...yınede sukur dıyelım..
tabiki motorumu sewıyorum
yaa bırak..motordan annamıyo onlar =) beat ilgi cekmez mi. ankarada fazna beat yok..acaip bakıyo millet..iyi hissetmek istiyen burya gelsin bi turlıyalım =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
demekki bnm beat ile ank.ya gelsem adamlar gözlerini bnmden ayırmıyacaklar
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
bekleriz..ben kızlara haber weriym gelceeni =)
abi benimde wer uni_akrep kadar yapılı degıl makıne ama olsun ısmı gorunusu yeter bu arada gecenler de lastıgıme çivi girdi gecen zor gıttım servıse kadar walla dıkkat edın arkadaslar lastıkler ınce oldugu ıcın patladıgında cok got attırıyo
ya ben burdan 8 kaada (indirimde bauhausta) lastik tamir spreyi aldım patnadı mı sıkıyosun köpüü cihazın icine hem sisiriyo hem delii kapatıyo. she'd death le tawsiye ederim poponuzun altında bulunsun. benim cihaz orijinal haliyle duryo sadece guzel bi box taktım..zaten ankarada modifiye olayı yok..zaten ankarada beat yok..o yuzden beeniyo millet..(bilmiyolar ki en ufak rampada 50ye dusuyom)
almak lazım abi haklısın gercekten rampada 50 ye dusmek gercekten kotü aynı seyı bende yasıyorum 55 oldumu sewındıgım oluyo
eet arkadaşnar bugun ben (85 kilo) + hatunum (50 kilo) dik ve uzuuuuuuuun bir rampada (eymir gölünden trt'ye cıkan yokuş war ya) ilk defa 15 km hıza dustuk..dedim ahanda bu sefer duruyo cücem.......gene durmadı..gaz tam acık cıkmak zorunda kaldım, insallah debriyaj aşşaada halay çekmemiştir =) yarım gaz wersem dururdu sanırım acaip dikti yokuş. Antalyada pek rampa falan hatırlamıyorum o bakımdan raatsınız (yani kenni ii hissetmek icin ankaraya gelmek istiyenner dönüşte direk dylan'a geçebilir). Bu bi kötüleme yazısı diildir. motoruma aşıım, gücünü kabullenerek aldım. beat bu..15le gider, gene de gider..hep gider =)
abi yokusu anlatmısın ama bılmıyorum o yokusu normal olaraktan baya dik olsa gerek yokuş 15 e hıc dusmemıstım ben ama istesede durmaz abi ben makineye neler cektirdim yine durmadı
Sıcak değerler şimdi geldi:
sadece sürücü: ön 24-arka 29
yolcu ve sürücü: ön 24-arka 36
ortalama alıp arkayı 33 yapabiliriz sanırım
beat gıder tam gıder az gıder ama öz gider..
MT ANTALYA
neden yazan yok buraya yaws.yenı motorlar cıktı beat oldumu arkadaslr..canlanın bırazcıkkk
MT ANTALYA
bi avuc kadar kaldık walla hatta daha az galiba bu arada motorum acıldı gaba tamamen egımlı yolda 100 gordum cok mutlu oldum
beat lerın tekerlerının lastıklerının havası kaç olucak arkadaşlar ??
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)