Erfer ibre 110 da kalıcak ama hız artıcak ;)
Erfer ibre 110 da kalıcak ama hız artıcak ;)
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
4 zamanlı bir çim biçme makinesini Honda beat'in yanında çalıştırın
çıkan sesin aynı olduğunu fark edeceksiniz !
Arkadaşlar işte benm motorun şimdiki durumu kendisi şuan 10800km civarlarında
ön sinyallere de stop boyası uygulayınca görüntü baya bi deişti
Piaggio Xevo 250ie
Erfer sen benim mondialimi zor geçersin !
Bugün 1 günde 130 km yaptım canavar gibi !
130 kmde 7 milyon benzin yaktı hep 80-90 gittiğim halde ... (KM sayacı %100 doğru)
Düzyolda 105 yaptım (hata payı %10 Hız saatinin 2005model arabayla test ettik)
Motorun kayışı 70km hızı geçince ötmesine rağmen !
Honda Beat düzyolda 90 yapsa bile Hız saati %100 doğru değildir eminim
Seneye yaza Kayışı değiştirince en kalitelisinden !
Yamaha YBR125 zor yetişir bana !
kardeş sen beat ile bi çin malını nasıl karşılaştırıyosun anlamıyorum ya!! sen motoruna yaptıklarını benim beat e yapsan heralde virago 250 yi geçer.. çünkü geçende ybr ile kapıştık da geçtim!!! (sürücüyü tanımıyorum belki acemidir).. ama bir çin malının orjinal haliyle beat in orjinal halini kapıştır da göreyim!!!
Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!
mengu16 s.... yarışı yapmaya gerek yok biz burda motorcular olarak konusuyoruz eğer dersenki bir günde 130 km yaptım bu km yi yapana madalya vermiolar benm motorum hiç durmadan 240km adapazarı mudurnu ya gitmiştir
ikide bir honda beat topiinde honda beat e taş atmak yakısmıyor bikere yaparsın buna eleştiri denir fakat birden sonra yaptıın zaman gerçekten de hoş olmuyor!!!
130km de 7ytl lik benzin yaptı konusuna gelince 7 ytl lik benzin yaklasık 2.25 litredir litrede motor zamlarla 5,7 kurus yakmıs oluyor pek anormal bir rakam deil ancak o motorun yakıt tüketiminede pek uygund deil sanırım
buarada dipnot geçeyim 2005 model harici araçların km sayacı yanlsı göstermez araba herzaman aynı hızı gösterir ve hiçbir zaman km sayacı %100 doğru deildir
Piaggio Xevo 250ie
banıstercaq ıı bı kapak yapmısın menguye...
helal olsun kardesım...
MT ANTALYA
merhaba arkadaşlar
uzunzamndır beatciler olarak sesiz kaldık. beatımı aldığımdan beri istanbulda bu sabah ilk kez bu sabah yağmur yağdı. 7-8 km lik yol gittim baya zor oldu. yol tutuşu hiç yok gibi. gaza sert basınca bile arka teker kayıyor. kışın lastikleri değiştirmek gerektiğini düşünüyorum. lassa, fulda, pirelli gibi buyuk markaların internet sitelerine baktım motosikletle ilgi hiçbir lastik yok. forumda da aradım ama bişey bulamadım. daha önce kış lastiği taktıran varmı? yol tutuşunda ne kadar etkisi oluyor? markası ne? fiyatı ne civarlarda?
şimdiden teşekkurler. hoşçakalın
yağmurda gerçekten virajlarda çok zor oluyor orjinal lastiklerimiz hindistan malı ve üstünede bakarsan nylon yazıyor kauçuktan eser yok hangi lastik kullanılmalı diyorsan metzeller ın beat ölçülerinde lastii var ve kaucuklu buda kaymayı epey bi güçleştiriyor tabiki asla kaymaz diyemeyiz çünkü motosiklet sonuc olark 2 teker kaymayı epey bi azaltır fiyat olrakta orjinal lastikler serviste 25ytl metzeller lar tanesi 30euro
Piaggio Xevo 250ie
abı ben motorumu yaz bıtınce guzel yıkayıp temızledıkten sonra garajına koyar(ozel garaj yaptım) kıs bıtene kadar yerınden hıc cıkarmam.uzerıne brandasını orterım tozlanmıyorda.yaz gelınce cıkarırım yerınden bakımlarını yaptırırım ve dogru pıyasaya....eger olanagınız varsa sızde boyle yapın.boyle yapınca lastık derdıde yasamıyor ınsan..en kesın cozum oluyorrr.
MT ANTALYA
Honda beat'in lastikleri MRF marka değilmi ?
Çok kötü olmamalı o lastikler !
Motorun lastiklerini yıkayın bekleyin kurusun , güneş altında lastiğe bakın !
Lastik Kahverengi-Siyah karışımı ise kauçuklu ,
Mavi-Siyah ise kauçuksuzdur !
Benim motorun lastikleri ChengShin , Lastikler oldukça dişli olmasına
rağmen kuru asfaltta bile ani frenlerde 30-40 km gibi hızlarda bile kayıyor !
99YTL ye aldığım bisiklette KENDA lastik var ,
O da çin malı ama lastik mis gibi kauçuk kokuyor,renginden belli kauçuk zaten
Kışın kar-buz üstünde 150km kullandım bisikletimi , bir defa kaymadım !
arkadaslar hemen kasklarınızı takın cunku gokten tas yağacak...
mengü16 ilk defa beata tas atmadı aksıne övdu bıle dıyebılırım...
sen adam oluyon.hep bole ol canımı ıste...
MT ANTALYA
arkadaslar noldu yaw nıye kımse bısı yazmıyooo???
MT ANTALYA
Erfer gerçektende kimse mesaj yazmıyo ,
Ben honda beat'e hakaret etmekten vazgeçtiğimden galiba !
Özellikle bir defa "Bu motorun erkek için olanı var mı ?" demiştim !
Ondan dolayı özür diliyorum
Benim motorda bu işte ,
Senin motoruda görebilsek güzel olurdu modifiyeliydi galiba !
yok mengucum ozur dılencek bısı yok ortada!
benım motor modıfıyelı ama maalesef fotograf makınem olmadıgı ıcın fotograf koyamıyorum...telefonum bletoothlu ama bılgısayarda blutut makınem yok
fotograf cekebılırsem koyarım..
sende artık bızdensın...
bende hs ye cok camur attıgım ıcın ozur dılerım...
soyledıgım kadarda kotu bı motorun yok!!!
gule gule kullan arkadasım...
MT ANTALYA
Arkadaşlar merhaba;
Bende geçen hafta Honda Activa aldım. Beat ile arasında sadece gövde farkı olduğundan (tek millet iki devlet olayı ) vede diğer Activa başlıkları öldüğünden dolayı buraya yazıyorum.
Motordan gayet memnunum, şehir içi kullanıma gayet uygun. Zaten böyle olmasa bütün pizzacılar, mc'domalscılar, sucular ve züccaciyeciler bu motoru kullanmazdı. Ama yağmurlar başlarsa lastik değiştirmek şart olabilir zira motorda kayma eğlimi var. Onun dışında hızlanması ve durması şimdilik tatminkâr. İnşallah bir sorun yaşamam.
Artık zamanla görüşlerimi buradan paylaşırım. Hoççagalın.
))db((
lenduha motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Piaggio Xevo 250ie
Saol arkadaşım.
Güzel şey şu sukoter
))db((
leduha motorun hayırlı olsun arkadasım.
haklısın beatla actıvanın arasında sadece govde farkı var...
bu arada hakkatende şu sukoter guzel sey
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)