Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    selam beyler..bende alanyadayım..bendede mavi beat war..motoruma mod a başladım..yawaş yawaş..şu an için ilk adımda sentinel marka 8000k bi xenon taktırdım ve bide angel eye..xenon tek devreli kısaya bağlattım..2 devreli uzunlu kısalıya gerek olmadığını söledi yetkili arkadaş çünkü xenon ısındıkça aydınlanan bi ampul olayı olduu için bunun uzun farını fazla kullanamazsın göz alır zaten dedi ve kısaya bağlattım..ancak başlarda şöle bi sorunum wardı..en başta orjinal aküsü wardı ve ortalama bi 30-40km hızla seyir halindeyken bi 1 saat sonra akü sanırım zayıfladıı için xenon flaşör gibi yanıp sönmeye başlıyor..sonra ek olarak aküyü değiştireyim dedim ve aynı amperlik akününü kurusunu taktırdım..şimdi de aynı hızlarda gittimdeortalama 2 saat yakabiliyom sonra yine aynı sonuç..eğer bu konuda elektrik bilgisi olan biri warsa bana acil yardım etsin yoksa xenon u parçalıcam walla.. aküdemi bi sorun war?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    evet sorun akude... recep ivedük:D
    MT ANTALYA

ben geldim...............

Motosikleti
    Honda Beat KB24(Kobe bryant 24)
    Alıntı unknown07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam beyler..bende alanyadayım..bendede mavi beat war..motoruma mod a başladım..yawaş yawaş..şu an için ilk adımda sentinel marka 8000k bi xenon taktırdım ve bide angel eye..xenon tek devreli kısaya bağlattım..2 devreli uzunlu kısalıya gerek olmadığını söledi yetkili arkadaş çünkü xenon ısındıkça aydınlanan bi ampul olayı olduu için bunun uzun farını fazla kullanamazsın göz alır zaten dedi ve kısaya bağlattım..ancak başlarda şöle bi sorunum wardı..en başta orjinal aküsü wardı ve ortalama bi 30-40km hızla seyir halindeyken bi 1 saat sonra akü sanırım zayıfladıı için xenon flaşör gibi yanıp sönmeye başlıyor..sonra ek olarak aküyü değiştireyim dedim ve aynı amperlik akününü kurusunu taktırdım..şimdi de aynı hızlarda gittimdeortalama 2 saat yakabiliyom sonra yine aynı sonuç..eğer bu konuda elektrik bilgisi olan biri warsa bana acil yardım etsin yoksa xenon u parçalıcam walla.. aküdemi bi sorun war?
    S.A arkadaşım geçen akşam arkadaşlarla kalede gezerken senin motoru ve xenonları görmüştüm şimdi okudum oradan tanıdım walla xenon falan demesen bilemezdimNeyse bende alanyadayım fakat bende elektrik modu olarak pek bişey yok eskiden deli gibi vardı 3 mavi neon 2 tane mavi gösterge vs aküyü değiştirmek zorunda kaldım o yüzden artık pek uğraşmıyorum dışıyla biraz uğraştım motorun.Saygılar......

Motosikleti
    CBR 250R
    arada bı ugruyon ha........noldu bu mıllete yaws....
    MT ANTALYA

Motosikleti
    2008 Yamaha YBR 125
    millet firar gerçekten .. kimse yazmıyor artık ?
    [B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]

Motosikleti
    CBR 250R
    alan gezıyor olm...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    arkadaslar gecen gunlerde antalyadaydım full beat war her tarafta cok sewındım gercekten ne kadar dogru bı secım yaptıgımı anladım

Motosikleti
    CBR 250R
    alkası yok mıllet pıyasacı olm sen bılmessın.....
    MT ANTALYA

Motosikleti
    piyasa ıcın dıyon yani ben antlayadayken babam motoru serwıse wermıs motorun sesı bı acayıp oolmus gıderken zorlanıyo o gıbı o tiz sesde gıtmıs we hızlanmasıda baya kotu olmus erfer tekrar acmam mı gereklı motoru acaba bı fıkrın warmı ?

Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    bende honda beat vardı ve gerçekten harika bir scooter. onu verip yerine kawasaki er-5 aldım. motoru heba etme pahasına sınırlarını zorlayıp 30km boyunca tam gaz gittim. çin motorlarında bunu yapsanız arkaya mıknatıs koymak lazım ki dökülen parçaları toplasın :D

hondalar içinde beatın yeri başka...

Motosikleti
    tabi honda beat gibisi warmı bende cbr 125 alcam ama beatimi hayatta satmam

Motosikleti
    CBR 250R
    rucker park buyuk ıhtımal acık hava fıltresı kullanmıslar motorda....motor 1000 km fln gıttıkten sora acılır yıne korkma..
    MT ANTALYA

Motosikleti
    sagol erfer acılmaya basladı zaten yannız dun wırajı alamayıp kalıdırama gecırdım yan tarafı wıdalar attı bı kac tane o wıdalardan arıyorum sımdı

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    Alıntı kadirkobe24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.A arkadaşım geçen akşam arkadaşlarla kalede gezerken senin motoru ve xenonları görmüştüm şimdi okudum oradan tanıdım walla xenon falan demesen bilemezdimNeyse bende alanyadayım fakat bende elektrik modu olarak pek bişey yok eskiden deli gibi vardı 3 mavi neon 2 tane mavi gösterge vs aküyü değiştirmek zorunda kaldım o yüzden artık pek uğraşmıyorum dışıyla biraz uğraştım motorun.Saygılar......
    walla kadir kardeş bende bilmiom napcağımı..geçen bizim bi arkadaş war mustafa die onu today ile gördüm..sordu artık kırpma yapıyomu xenon yine diye bende war walla daha dedim..ona sordum sende dewam ediyomu die..burda alanyada yükseller oto elektriğe götürmüş orda bi devreyi tekrardan kontrol etmişler sonrada bi konjektör bağlamışlar..artık ne hızla giderse gitsin hiçbi titreme yokmuş xenonda..beni görmüşsün kalede sende walla görmek istediğin zaman alanyum YKM Mağazasına gel ben ordayım zaten hep
    bu arada bide züzücü bi haber sanırsam ama geçen çarşamba başıma bi felaket geldi..akşamüstü terasta iş çıkışı 2 şer bira aldık içtik arkadaşla..sonra teras dönüşü bi çevirmeye girdim istemedende olsa..bide bi asayiş bi sivil bide trafik ekibi war..3 ekiplerdi yani..sıyıramadık..üflettiler makinaya..52 promille 2 promillle alkol duvarını aşmışım..ehliyetime 6 ay el koydular bide 500 ytl ceza yazdılar..geçmişler olsun bana.....ama halen beat ime biniyom o da ayrı mesele :D ayrılmam ondan :D

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    Millet xenon taktırıyım dıyorum farlara bendekı beat ın.Antalya eskı sanıyıde erol motor un yanında bı adam var onunkını evren bufede gordum sormustum. 150 ytl dedı. dırek akuye baglıyorum dedı. kendı moturuydu gordugum. uzunlar yıne orjınal uzunları sarı renkte ama kısalar boyle ( mavi ) dedicıkartmak ıstedıgın zaman yıne kaportayı açar çıt çıt çıt sökerım dedı. ama verdıgı ışık muhteşemmmm.

1)sadece ampul degıstırmekle oluyormu ?

2) pişman olan sorun yasıyan varmı?

3) söyledıgı 150 ytl fıyat nasıl?

4) başka bır yer öneren?

Motosikleti
    yarın ehliyetimi alcam tam 1 yıldır ehliyetsiz bınıyorum ondan takama kafana ya neonu bende dusunuyorum farlar cok gucsuz gelıyo bana yada daha guclu ısık werecek bı onerınız warmı bana ?

Motosikleti
    Honda Beat KB24(Kobe bryant 24)
    unknown07 kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu arada seyir terasından dönüşte mezarlığın sağ tarafındaki yolu kullan.Çevirmeye denk gelmezsin ama pazar günü için konuşmuyorum çünkü pazar günü polisler çıldırıyor walla.Bende ehliyet yok ama Allah a şükür kurtuluyoz.Aman dikkat et kendine ve motoruna.Yaw ben YKM ye hatunlar için geliyordumNeyse uğrarım bir ara....Saygılar....

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    herkese meraba. tam 2 aydır bu ufaklıın siyah grisine sahibim. sıfır aldım ilk motorum olduundan beklentim yoktu. sayfaları şöyle bir taradım bir iki şey de ben yaziym dedim. önelikle lastik basıncları 25 olacakmıs servise sormustum. 950 kmdeyim garaja cektim cumartesi bakımı war onu bekliyorum gelse de binsem. kullanım kitapcıının bahsettii gibi 500den sonra asılmaya basladım. iki kişi duz yol 80 km, tek basıma 85 (ibre aynı hızla yukseliyodu da, 80den sonra lastiklerden vınnnn die bi ses geliyo hafiften, tırsıp bırakyorum) yaptım. sikayetim iki kişi cok dik rampada (koy yolu olduundan hız alıp gelemiyorum bu rampada) 30a dusmesi, motorum koltuk altına kaskımı almadıından benim kaskı koltuk altına almam, yaz gunu serin kapalı garajda bir gun bekleyen motorumun calısmakta az bir naz edip jikleyi 5 defa cekip bıraktıktan sonra (bunuu motorcu bi aabim soyledi işe yarıyo) calısıp 1 dakika icinde stop etmesi (jikleyi motor tekledikce, rolanti devri duzelene kadar azar azar iterek bunu cozebiliyorum) suruse hazır hale 4 dakikada anca gelmesi (yoksa ilk ısıklarda stop ediyor). Bunların dısında 100 cc bi makineden daha fazla bi beklntim yok cok keyifli bi gezi makinesi. belim we sırtım alısıyo artık 150 km durmaksızın keyifle gezebiliyorum. Tipi zaten sınıfının en iisi. bi gun garaj rampasını cıkmadan karanlıkta farkettim ki gosterge panelinin sadece saa tarafı aydınnık. acaba iki lamba war da soldaki patnadı mı bilmiyorum. bilginiz warsa beni de aydınnatır mısınız. on frenimi dozlamaya baslayınca hafif bi yalpa yapıyor sanki kampana tam yuwarlak deil de elipsmiş gibi bi tutuyo bi tutmuyo gibi oluyo (cok hızlı bi sekilde hayal edin) sonucta benim kafa dans ediyo =). bunu serviste giderirler sanırım. lastikler pek tekin diil. zaten yatırmamaya ozen gosteriyorum. beat sık we keyifli bir alet. baska motor kullanmadım. arabam 140 beygir 2000 motor, bu durumda 7 beygir 100cc icin yetersiz diyemem. avuc kadar makine altımda vızırdarken gayet guzel hılzanıyor ve geziyorum. Tek derdim serviste 100 kaada takılan (bence motorun zerafetini yerlebir eden) koruma demirlerini taktırıp taktırmama ikilemi (motoru trafikte daha buyuk gosterebilir sırf bu yuzden taktırsam mı. elinizde detaylı takılı resim warsa lutfen yardımcı olun). goruntuyu bozmamak icin motora box takmadım sırt cantamı takarım daha ii. Aranızda olmak güzel =) lutfen aynalarınızı sokmeyin mumkunse kısa ayna takın. Ankara' dan evren.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    YaMaHa YBR125

Benım beatın son hali
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler