abi bisi diyemiyorum artık 12 saat surmus bide walla sizi tebrik edıyorum buyuk
cesaret bu arada beatime guwenım 5 kat arttı
abi bisi diyemiyorum artık 12 saat surmus bide walla sizi tebrik edıyorum buyuk
cesaret bu arada beatime guwenım 5 kat arttı
yaa beyler ben performans hava filtresi alcam beat'e sizce hangi marka ve nasl bişiy alayım size soramak istedim...Bide hava filtresini taktınktan sonra kapağı açık veya kapalımı tutayım onu da sorayımda....
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
faruk malossı onerırım....taktıktan sonra kapagı acık tutmana gerek yok......
ruckerpark aydınlatma sıstem derken angel ı kastettın???
MT ANTALYA
eet erffer onu kastettim angel nası oluyo nası bıtıyo gıbılerınden :D :D
hawa filtresini ses ıcın ıstıyosan kapagı cıkart bence
angel bıldıgım kadarıyla park lambasını sokup onun kablosuna baglıyosun..ıkı tane kucuk angel beate acayıp yakısıyo....aydınlatma bekleme angeldan sadece goruntu var...farklı renklerı mevcut dıye bılıyorum..orjınal aku yetıp artıyo....yeterlımı acıklama???
MT ANTALYA
bu çocuk yakında BaeT prof.olur çıkar.Demedi demeyın bnden sölemesi ....
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
skuturları pek ilgi çekmiyo günümüz de ve tasarımcılar genel de fazla üzerinde durmuyolar bu tarz motosikler üzerinde oyüz den dizayn hatası çok fazla
Saol cavit ben bağcılardayım.
Ara sıra sirkeciye uğruyorum. Ama ben orda bi ara sormuştum orjınal olanını bulmuştum 100 ytl istedi bende vazgeçmiştim.
Senin ki orijinalinden daha güzel. Ben işten fırsat bulduğum bi ara uğrarım oraya bidaha.
Birde arkadaşlar Honda yazısı yaptırdım bakalım beğenicekmisiniz
guzel olmus bendemı yaptırsam acaba :D
orjınal olmus yakısmıs...............
yok kardesım.anladıgımız kadar yardımcı olmaya calısıyoruz...bır zamanlar bende sahıbıydım..ama sımdı haayallerımı buyuttum..boswer artık kafaya takmıyorum..bugun mılletle toplanmısınız heralde bana hıc haber vermedın bunu bı kenara yazdım..aradım senı ama ctlfonun kapalıydı...nese sora gorusuruz...
MT ANTALYA
arkadaslar benim beatin ön tarafından sesler gelıyo amotisörden sanırım sizde
de ole bişi oluyomu ?
benim de var benim de
yorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
MT ANTALYA
vala bu konuda yardımcı olamıcam.....
MT ANTALYA
erfer de yardımcı olamıcaksa yandık o zaman
yorum yok....servıse danıs..........hanı evlılık danısma programlarında kadın herzaman dıyoyya evlılık terpıstıne gıdın dıye..bende bu sefer herkes gıbı servıse gıt dıyorum..
MT ANTALYA
senın sayende serwısten kurtuluyoduk ama napalım artık serwıs yolu
gozuktu bize
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)