Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Beat KB24(Kobe bryant 24)
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erfer bizden habersiz nos mu taktırdın motora
    Varsa öyle birşey hemen yaptıralım

Bu arada arkadaşlar sizlere sormak istediğim birşey var.Antalyadan 1-2 beatte gördüm erfer arkadaşımızada sordum.Beate ANGEL FAR nasıl takabiliriz.Eğer mümkünse(takanlar takmış)yardım ederseniz çok sevinirim.Motorun ışık sistemini biraz değiştiriyorum.Mavi ledler,Mavi neon vs bu ANGEL FAR olayını da merak ettim.Saygılar......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    beatın gaz kolu ufak tepkilere hiç bakmıyo gazı iki şekilde kullanacaksın yarım-tam

heleki iki kişiysen bide artçı biraz ağarsa arabaları sollamanın neredeyse imkanı yok benim ilk motor kullanmama rağmen beat yokuşta ve iki kişi çok güçsüz geldi yani beatte 2 kişide tek kişide gazı köklemek çok çok normal bir durum
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

cavitinoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Activa
    Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beatın gaz kolu ufak tepkilere hiç bakmıyo gazı iki şekilde kullanacaksın yarım-tam

heleki iki kişiysen bide artçı biraz ağarsa arabaları sollamanın neredeyse imkanı yok benim ilk motor kullanmama rağmen beat yokuşta ve iki kişi çok güçsüz geldi yani beatte 2 kişide tek kişide gazı köklemek çok çok normal bir durum
    ben de zaten arabaları sollamıyorum. Hele ki yokuşta ne olursa olsun her türlü araba beni geçiyor zaten. Ve zaten ben genelde emniyet şeridinden gidiyorum hiç sollamaya ihtiyacım olmuyor verhasıl sağlıyorum araçları.

Ama en kötüsü ne biliyormusunuz emniyet şeridine girip dörtlüleri yakmış ve yolcu indiren araçlar. Benim için çok tehlikeliler bazen hiç sola bakmadan cart diye çıkıyorlar. Tabi bakıyorum sağ kapıları açıksa hızımı pek kesmiyorum. Ama hiçbir kapısı açık değilse bayağı bir hızımı kesip öyle geçiyorum yanlarından.

Nerden aklıma geldiyse böyle yazayım içimi size dökeyim dedim.
    Güç Bizimle Olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    lem antalyada tokatlamadığım beat kalmadı bide cbf 150 ile kapışıcan paçozz..

Motosikleti
    Honda Activa
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lem antalyada tokatlamadığım beat kalmadı bide cbf 150 ile kapışıcan paçozz..
    paçozzz
    Güç Bizimle Olsun

Motosikleti
    Honda Beat
    Ya arkadaşlar gerçekten istanbulda scooter kullanmak zor yani

Arasıra E-5'e otobana falan çıkıyorum. Emniyet şeridinden gitsen, EDS kameralarına takılıyosun ceza gelir diye korkuyorum. Şeride girsen, adamlar arkaya geçip dat daat ikide bir korna çalıyolar. Şeride girince o kadar hızı da artırmak istemiyorum, biliyosnuz ist'da yollar kostebek yuvası gibi her an bir 10-15 cm çukur çıkabiliyo, Allah korusun teker de küçük zaten.

Cavitinoğlu sende istanbuldasın, merak ettim sana hiç bu EDS dalgasından ceza geldmi. Ayrıca trafikçiler durdurup A2 ehliyet soruyolar mı, Bende A2 ehliyette yok.

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı saydamsk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arasıra E-5'e otobana falan çıkıyorum. Emniyet şeridinden gitsen, EDS kameralarına takılıyosun ceza gelir diye korkuyorum. Şeride girsen, adamlar arkaya geçip dat daat ikide bir korna çalıyolar. Şeride girince o kadar hızı da artırmak istemiyorum, biliyosnuz ist'da yollar kostebek yuvası gibi her an bir 10-15 cm çukur çıkabiliyo, Allah korusun teker de küçük zaten.

Cavitinoğlu sende istanbuldasın, merak ettim sana hiç bu EDS dalgasından ceza geldmi. Ayrıca trafikçiler durdurup A2 ehliyet soruyolar mı, Bende A2 ehliyette yok.
    Bak arkadaş benim eniştem her sabah avrupa yakasına geçer akşamda döner

Geçen bunu emniyet şeridinden giderken polis çevirmiş ve ehliyetini sormuş ehliyeti gösterince emniyet şeridinden gitme demiş eniştemde demiş ki sen neden beni durdurdun ki ? eds kameraları çekmiyomu diye sormuş

Polisin cevabı çok güleceksiniz eds kameralarının %90 ının içi boş ve dolu olanlarda motosikletin plakalarını çok zor okuyor o yüzden çevirdim demiş

Sen o korna çalan dangalakları boşver çalsınlar sen hiç istifini bozma şeridi ortala yalnız trafiğin uygun olduğu hızla git ehliyet olayınıda biran önce hallet derim İstanbulda ehliyetsiz dolaşmak tehlikeli

arkdaşlar motor hacmine göre ok iyi ama bana sorarsanız suzuki an 125 tercih ederim zaten şuan onu kulanıyorum.. (isteyene açıklarım)

Ben 2 kişi sürüyordum arkadaşlarım da ama benim arkadamdaki arkı 80 kilo bişeydi (biz 15 yaşındayız arkamdaki ark 17 ) benim altım suzuki an 125 wardı yanımda arklardada ativa beat ve cygnus rs wardı ve bayırda açık ara fark attım ama suzuki an şuan 3000 ytl peşinde düşüyolar!! ve cygnus almak isteyenlerde iyice araştırsınlar kanpanya war ama bazı bayilerde kampanya katılmıyo (kanpoanyalı fiyat 2150ytl

Motosikleti
    Honda Activa

Evet ben İstanbuldayım hergün TEM'den 15 km yol gidip akşam da dönüyorum. Hemen hemen tüm yolu EDS'den gidiyorum. Lakin kameraların olduğu yerlerde normal şeride geçiyorum az ilerleyince tekrar giriyorum.
    EDS kameraların mantığı şuymuş.Dikkat edersen 3 kamera peş peşe olur. 3 kameraya da yakalanman gerekiyormuş yani emniyete bir girip çıkmamış bir süre orada gitmiş olduğunu ispatlamak için 3 kamerada da plakanın gözükmesi gerekiyormuş. Biraz zor deme zaten kameralar 5 mt ara ile oluyor cart diye yakalar. Hatta biryerler okumuştum yine motorcu birkaç arkadaşın evine EDS cezası mektubu gelmiş. Direk eve gönderiyorlar ya böyle cezaları.

Bu arada ben nasıl yakalanmıyorum.?? Benim sabah akşam kullandığım istikamette birkaç kez çok yavaşça gidip kameraların yerini tespit ettim. Gizliler dahil şimdi kameralı yerlere gelince şeride geçiyorum sonra yine emniyet şeridine giriyorum. Zaten birkaç km'de bir koymuşlar mesela benim 15km'li yolumda 3lü kamera serisi olarak toplam 3 yerde var. Süper yani.

Ehliyete gelince B ehliyetim var henüz hiç polis durdurmadı. Lakin en kısa zamanda almam gerekiyor. Eğer B ehliyetin varsa A2 almak 400Ytl'ye geliyor. Biraz para biriktirmem lazım. Polis ile birkaç kez karşıkarşıya kaldım. Durdurmadılar. KASK takıyorum tabiki devamlı. Eh bir de polisi gördüğümde bildiğim duaları okumaya başlıyorum.
    Güç Bizimle Olsun

Motosikleti
    Honda Beat
    Celil ybr, cavitinoğlu ;

Saolun arkadaşlar söylediklerinizi uygulamaya çalışıcam. Artık bizde emniyet şeridinden kamera araya araya tıngır mıngır gideriz. Ehliyet olayınıda bi ara halledicez artık.

Ayrıca cavit bu senin motorun siperliği de orjinalden bin kat iyi duruyo çok hoşuma gitti valla. daha önce nerden aldığını yazmıştın okumuştum bende yaptırcam inşallah.

Motosikleti
    Yaw millet o kadar muhabbet etmiş hiç bizim soruya cevap yok.Bu topicteki değerimi anladım

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    valla biz angelle mangelle ilgilenmediğimiz için böyle sorularada ağızımız açık kalıyo duygu sömürüsüde yapma lütfen

Motosikleti
    Dostum duygu sömürüsü falan değil.Sonuna smile koymayı unutmuşum.Yoksa bu kadar küçük birşey için niye sorun yaratayım.Neyse uğraşmasanda birşeyler yazdın yeter

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    ben acıkladım kadıre.....valla ızzzet kardes sen ne kadar ınanmasanda ben ıddıalıyım....ama tek sartım duz ve bos yol olmıcak...tmm??? antalyadayım mıllet evıme kadar bılıyor herzaman bulusabılırz...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben acıkladım kadıre.....valla ızzzet kardes sen ne kadar ınanmasanda ben ıddıalıyım....ama tek sartım duz ve bos yol olmıcak...tmm??? antalyadayım mıllet evıme kadar bılıyor herzaman bulusabılırz...
    kardeş dediğin adam İzzet Karaca ve Türçe öğretmeni olm 26 yaşında

He bide cbf 150 130 kmh hızı görebiliyor yani beatın geçmesine ihtimal bile yok beatın bayır aşağı hızı cbf 150 nin yokuş yukarı hızından azdır

Motosikleti
    Honda Activa
    Celil ybr, cavitinoğlu ;

Saolun arkadaşlar söylediklerinizi uygulamaya çalışıcam. Artık bizde emniyet şeridinden kamera araya araya tıngır mıngır gideriz. Ehliyet olayınıda bi ara halledicez artık.

Ayrıca cavit bu senin motorun siperliği de orjinalden bin kat iyi duruyo çok hoşuma gitti valla. daha önce nerden aldığını yazmıştın okumuştum bende yaptırcam inşallah.
    İstanbulda neredesin ben eminönünde Doğubank'ın arkasındaki motorcuların oradan aldım. 15 YTL dedi nakit 12YTL'ye aldım. Kendim de taktım(Bir abimizle). Gerçekten görenler çok beğeniyor.
    İstersen bir haftasonu alır takarız.
    Güç Bizimle Olsun

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    arkadaslar bi tatile cıkıyım dedim beni soran yok nerde bu cocuk dıye

gercekten bende siperligine hayranım bu arada erfer su ısıklandırma sıstemını

bizede acıklasan iyi olur bide boswer cbf 150 ile yarismayı kendınle yaris

daha iyi kardesım

Motosikleti
    Honda Activa
    iyi tatiller ruckerpark..................................
    Güç Bizimle Olsun

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    yok ya geldim artık saol bu arada ya beat le beraber 300 km bi yol yapmayı

sızce benı yorarmı yada baska bi sorun cıkarırmı bı danısıyım dedım

ntticaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    belki inanmayacaksınız ama Antalyadan Bodrum'a (510 km) 3 kişi ile (77,80,60 kg) vede 2006 model bir beat la gittik. İnanın tık demedi yav tıık. Ama çok yorulduk 12 saat sürdü o ayrı, gerçi bi hatıra oldu bize ama...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler