eskı lastiklerden daha rahat yatıyrum biraz daha yanaklı bu lastikler ama yıne lastıkler fazla kalın olmadıgı ıcın yatırmaya korkuyorum bıraz :D:D
eskı lastiklerden daha rahat yatıyrum biraz daha yanaklı bu lastikler ama yıne lastıkler fazla kalın olmadıgı ıcın yatırmaya korkuyorum bıraz :D:D
yatır yatır bıse olmaz......arkadaslar topıgımız 61.sayfaya ulasmıs....tebrık ederım hepımızı nıce sayfalara........
MT ANTALYA
arkdaslar ben çok ıyı bısıklet kullanıyorum el bırakarak ıstegım gibi giderim denge problemım yok yanı ama motora hiç binmedım o yuzden çekınıyorum bıraz.Honda SVC 100 F BEAT alarak bende bu tutkuya katılmak istiyorum 1991 temmuz 22 dogumluyum bu scooter u kullanmak için 17 me girince hangı ehlıyetı almam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim simdiden çok tesekkurler yardımlarınız için
aga yardımcı olurmusun onlıne sın
kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin...17 yaşını doldurdugun zaman A2 ehliyeti alman lazım gerekli olan bu yni.Honda BeaT'i seçmekle iyi bir fikir elde etmissin.Bence çok rahat kullanırsın zorlanmadan yani.Çabuk alışacagına eminim.Bol sürüşler.....
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Arkadaşım aramıza hoşgeldin.Honda beat çok güzel bir seçim.Ehliyet Konusuna gelince üzülerek söylüyorum benim motor ehliyetim yok ama en azından motorumu güvenli kullanıyorum.Yani basılacak yerde basıyorum durulacak yerde duruyorum zaten beatle fazla basamıyorsun Bit gibi gidiyor
aybedıyon kardesım tanıdık cok eskı sanayıde elımızden geldıgınce yardımıcı oluruz..ama sen yınede kaza yapmamaya calıs....
beyler gecen gun motorla gece 2 sularında yalımdan cıktım...dogu garajı ıstıkametıne gıderken aklımdan sımdı arkamdan bı yunus gelse acaba kacabılırmıyım dıye gecırıp duruyodum..tam setten atladm arkamdan yunus geldı..Allahtan durmadı..ama bende 20 kmh ıle fln gıdıyodum + kaskım da vardı....Allah Türk'ü herzaman korusun kardeslerım...ıyı geceler...
MT ANTALYA
valla kardeşim şuanki kurs ucreti 200 YTL ehliyetı almak için ayriyetten para verıorsun oda 220 YTL filan işte toplam 500 YTL bulur...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
benım 400 tuttu hepsı beraber sınawıda gectım az kaldı alıyom ehlıyetımı :D
bugün beat kullandım ilk tecrübem gerçekten alete hayran kaldım 2 kişi yokuşlarda vızıt vızıt etsede çok güzel makine keyif veriyo vibrasyon 0 frenleri kampana ama güzel tamgaz gitmek acayip zevkli yani tamgaza alıştığın zaman yarımgaz falan kesmiyor İstanbulda ikamet edenler büyük ihtimal bilirler
Ümraniye carrefourun yanından bir yol çıkıyor orası şirketlerin falan olduğu boş bir alan en son 70 bastım ve güzel asvaltta vibrasyon 70 te 0 45 dk falan kullandım yarımdan bir milim fazla benzin vardı ve ben motoru bıraktığımda çeyrek depo bezin harcamıştım yani kırmızı çizginin üzerindeki çizgideydi
Trafik tecrübemde oldu tabi 10-15 km kadar aralardan bile kaçtım kırmızı yanınca motorcu trafiği sevmez gidiş istikametimi söylüyorum carrefour-küçüksu cad.-ümraniyekaymakamlığ-çarşı yolu-İzzettin bey caddesi (Honda d&b motorun olduğu cadde )-bulgurlu caddesi caddeden aşağı dönüş ve gazlayış ve gökkuşağı sitesinde bırakış
Motorcuların neden artçıyı sevmediğini bugün anladım !!
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
bu ısler boledır aslanım..hele sen bıde makas atmanın zevkını aldınmı bı daha vazgecemessın....
MT ANTALYA
öyle vallahi erferciğim makas atıyodumda boş yolda enişte izin vermedi dedi ben bu motordan 10 kere düştüysem 10 uda bu sebeptendir tekerler ufak öyle makasa falan gelmiyo yni makas biraz tehlikeli bide iki kişi isen ve biraz ağırsanız ve de kalkıcağınız yer biraz rampa ise tamgazı gözden çıkartmanız lazım yarımgaz bilem kurtarmıyor
bayırlarda cok zorlama dostum yınede sen debraja cok yuklenıyonuz ara ara gaz were were cık yada hızlı bı sekılde gır bayıra bugun bende dıreksıyon sınawı ıcın calısmaya gıttım kursla beraber hunılerden yag gıbı kaydım yamahanın 50 cc lik bi motoru wardı kursta onu bıraktılar her kez benımkıne bındı hatta :d bıraz benzın gıttı ama az yakıyo neysekı :D:D
haklısın ruckerpark bayırda durup tamgazı bi veriyodum öyle çıkmasıda güzel oluyo ama kim ne derse desin güzel motor ama yavaş kullanamam
makas atmanın zevki başka oluor ama öncelikle celilin dediği gibi tekerler çok kayıor güsel bir kalın teker aldınmı sorun kalmaz işte ozamn bak sen makaslara
Faruk kardeş haklısın haklısında bu scotter gerçekten çok tehlikeli lastikler küçük diikati elden bırakmamak gerek hele bide benim gibi gazı ayarlayamassan tamgaza alıştım hep tamgtaz yapıyom bide satbilize yolda biraz yokuşta yaptım motorun gotü başı biyere gittistabilize yolda da dikkatli olmak gerekiyor ilk motora binişim 45 dk kadar az trafik olan bir yerde antreman yaptım sonrada trafiğin hasında motor sürdüm pekte zorlanmadımyani dikkatli oldukça gaza gelmedikçe motor tehlikeli bir araç değil !!
bunu anladıgın ıyı olmus...ama alıstıktan sonra lastıklerın kayıp kaymamasını bıle ayarlayabılıyosun...
MT ANTALYA
ewet motorun nerde ne reaksıyon wercegını anlamadınmı tmmdır ben
benimkine cok alıstım mesela trafıkte wızır wızırım bıde bu sıcakarda arabadıkılr
aglıcak gıbı bakıyo ya o super oluyo
Arkadaşlar 1 ay önce beat almıştım resimlerini daha önce eklemiştim.
Şimdi artık ufaktan modifiye olaylarına başladık.
Bakalım beğenicekmisiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)