125 cc di ama o kadar fark yemek benı uzdu sonucta benımkı honda :d ama herneyse beat imi hız olsun dıye almadım zaten ben motorumu cok sewıyorum cin malları gecse bıle :D:D
evet kardeşim bende Beat'imi çok seviyorum. Bilmem biliyormusun Beat=Asi Çocuk demekmiş.
duymustum gercektende asi hele kışları calışmamak için baya baş kaldırıyo :D
tamam işte kıran parçalayan kişi de asi oluyor heralde.
Biryerde okumuştum ama şimdi bulamadım. :(
Neyse ne canım.
Beat dövmek anlamına geliyor arkadaşlar..
bence türkçe anlamı en guzeli bit diyelim gecelim :D
en kapsamlı burayı buldum bende netten bu arada senın beat 2008 mi ?
ruhsatta 2004 model. lakin trafiğe çıkışı 2005 Nisan.
hı benımkınde 2007 senınkınde cam mı war ole gozukuyoda camlıysa fotolarına koyabılrımısın acaba benımde aklımda on cam takma warda
tabi eklerim resimleri şimdi. lakin orjinal siperliği 150ytl civarında. ben 13ytl'ye eminönünde doğubank'ın oradan aldım. süper de oldu.
ayıptır sorması resimleri nasıl ekleyeceğim.
dostum tinypic.com a gir.Resimi upload etmeden önce aşağıda boyutlar var ordan uygun olanı seç.Daha sonra upload et [IMG] diye başlayan link buraya kopyala walla ben böyle biliyorum.Saygılar.......
kadirkobe24 teşekkür ederim. Aynen anlattığım gibi yaptım. Sağolasın.
resimleri geçen haftalarda birgün çekmiştik. Öylesine gelişi güzel. Garip gelebilir size.
Kazasız Belasız kullan kardeşim motorunu.Temiz ve güzel bir motorun var.Plakanın altındaki sticker mı?Yoksa ışık mı?Saygılar....
Sağolasın kardeşim. Allah tüm sürücü ve yayalara kazasız belasız yaşam versin.
Plakanın altındaki plastik bir parça.Çamurluğa yapıştırılmış. Ama stoplara bağlı değiş. Sadece ışık vurduğunda parlıyor.
cok guzel bı motorun war siperlige hayran kaldım 13 ytl ye almısın bıde normal orjinalinden cok daha guzel gorunuyo gercekten bombali oldugu için biraz heralde neyse kazasız belasız kullan beat ci dostum bide resimleri koydugun ıcın tesekkkur ederım
Ben de koyiyim dedim arkadaslar kıskandım
kardeşim ben birkaç beat resmi buldum çok güzeller.
Resimlerin altında şu yazıyordu:
I took this photo at Pekan Raya Jakarta 2008 recently. It's the newest automatic motorcycle from Honda. This is the modification version, not for sale.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)