can olm ne üşengeçsin bi beat foto su koyamadın yoksa elinde foto kalmadımı..
can olm ne üşengeçsin bi beat foto su koyamadın yoksa elinde foto kalmadımı..
eee elinde kalmamıstır belki kerem nerden bılırosun olm..okdar beat fotosu çalıpta foto koyarsam bndede kalamz
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
ne calması len....bı gun sıze verecem benım arsıvı alın tepe tepe bakın dıcem haa.......faruk noldu bızım ıs???
MT ANTALYA
madbatur
Cahillerle yaptığım her savaşta ve her konuşmada kaybetmişimdir zaten.
mondializzet100 millete yanlış bilgi veriyosun tamam anladım bilmemek ayıp değil ama insan araştırırda konuşur bws basınca 50 kurş (beşyüzbin) mi yakıyor gel bunun hakkında anket yapalım kim haklı
[B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::
madbatur,Ben 50 Kuruş dediğimi hatırlamıyorum,sadece arkadaşımın motoru bws 5 lt yakıyor o da eşittir 17 ykr'ye daha hesabı bilmiyorsun 50 Kuruş yakması için 100 km'de 15 lt yakması lazım.
merhaba arkadaşlar...
10-15 gün önce bir motor almaya karar vermiştim ve iyi bir karar verdiğimi düşünerek sıfır bir beat aldım..bir hafta oldu.şimdilik gayet memnunum.ilerde tekrar görüşmek üzere.bu arada başlık için teşekkürler.en kısa zamanda resimleri eklerim inş...
dragonlee motosunu 0 almışsın ama rengini vs yazmamışsın...sonra foto da ısteriz bir an önce koysan iyi olur...!
tekrar slm mıllet......inş alıyorm bende yakında.....ne dıym.artık daha fazla onlıne olmaya calısalım.......esen kalın....
MT ANTALYA
erfer zaten bi alıyon bi satıyon bakmışız tekrar alıyon senin işlerden anlıyosam soleryumda uykuya dalayım yane
Arkadaşlar uzun zamandır bir scooter almayı düşünüyordum, sonunda karar verdim, honda beat, yalnız sıfır değil fazla bütçem olmadığı için ikinci el, Bir arkadaşla anlaştım 2006 model iyi durumda bi motor, yarın servisine de gösterip noterden devrini alıcam.
Motor için üzerine çadır almayı arkaya çanta öne de bir cam taktırmayı düşünüyorum, yalnız bazı resimlerde gördüm fazla büyük çantalar ve uzun ön camlar motora yakışmıyor galiba sizden istediğim eğer bu aksesuarlar markaları fiyatları ve yaptırabileceğim yerler hakkında bilgi vermeniz. Ayrıca uygulama yapılmış motorlarınız varsa resimlerini koyarsanız sevinirim. Son olarak büyük kask motora sığmıyor galiba yarım kask alsam memnun kalırmıyım.
Bende şu motoru bi elime geçirim resimlerini eklicem ve motor hakkında detaylı bilgi vericem.
Teşekkürler beatçiler.
öncelikle kararın doğru olmuş tebrikler...ben pek beat hakkında bilgi sahibi değilim fakat illaki kısa rüzgarlık vardır...çanta konusuna gelince mecbur değilsen taktırma derim...
by_moto kalbımı kırıyosun haaaa.........................
MT ANTALYA
kötü bişe değil erfer abi...
sürekli motosiklet değiştiriyosunya o yuzden yani
Arkadaşlar dün motoru kontrol ettirdim hiçbir sorun çıkmadı. Noterden devrini aldım (2100ytl) biraz gezip dolaştım acayip keyif verici yalnız lastikler orijinal galiba suda kolay kayabilecek gibi. Motorum 2006 model 5600km'de. İnşallah bi sorun yaşamam.
Hayırlı olsun dostum.Doğru seçim, güzel motor.Allah kaza bela göstermesin
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)