Beyler,beat'in sol marşbiyelini değiştirdim.Motor mavi ama takılan parça daha koyi bi renk olusturdu.Orjinal parça eminim,ama iğrenç bi görüntüye sebep veriyor.Servistekiler güneş gördükçe parçanın rengi açılır diyolar.Dorumudur acaba???
Beyler,beat'in sol marşbiyelini değiştirdim.Motor mavi ama takılan parça daha koyi bi renk olusturdu.Orjinal parça eminim,ama iğrenç bi görüntüye sebep veriyor.Servistekiler güneş gördükçe parçanın rengi açılır diyolar.Dorumudur acaba???
ben 4 sene kullandım mükemmel bir motor yanlız suda bale yapmaktan canım cıkıyordu
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
anladım kardeşim dediğini hatta senin dediğin yere daha az güneş vuruyo servisin dediği gibi güneşin vura vura rengi deiştirmesini beklersek yandık sen git bi daha sor noluyo buna die
Aynen öle kardeşim.Acaip az güneş vuruyo oraya.Beklersem motor yandı bitti kül oldu,,.
öel walla bence o parça orji olmaya bilir eminmisin orjinalolduğuna paketini önünde açtılarmı
Evet açtılar.Belki hakıda olabilirler neticede pilastik,ama bende motoru öle dışarda bırakan biri dilim.Motor full garajda durur.
walla anlamadım kardeş nasıliş peki senin motorun üstündeki parçalar orjimi yani sen motoru sıfırmı aldın yoksa 2. elmi anladınmı demek istediğimi acaba 2. el aldıysan senden evvelki sahibi dier parçalarımı deiştirdide renkler tutmuyo acaba diorum anladınmı
yaaa bide belki boyada fabrikasyon hatası warıdr yeni aldığın parçada sen en iyisi bi git servise başka bi tane daha açtır baktır renkelr nasıl die
Kardeş motoru 0 aldım.Konyadan Elit motordan.Zaten stok yapmıyolar sipariş üzerine getirdiler..
cem-beat sorunu duydun dimi kayıştan bide benzin tasarrufu ile ilgili
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
beyler beat mi alim yoksa yamaha cygnus[RS] mi??
yardım edin yaw biraz
[B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::
duydum duydum benim beattede olmuştu böle bişiler debriyajda sorun olmuştuda ondan merak ettim aynı sorunmu die çözüldüyse ne güzel kazasız belasız kullansın enişten
delı adamlar nabarsınız cılgınlar...........erbn kardes o renk acılır zamanla sana garantı verırım....
MT ANTALYA
celıl ybr
Bws'yi almadan önce düşünmek lazım..Yani motor 125 cc'ler in 2 katı yakıyor ve 125cc lerden daha yavaş..Hem scooter'im hemde off-road yapsın diyorsan bws idealdir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)