kanka bnm ehliyet yok bana bi ayar çek snn ehliyetın renkli fotosunu cekelm bide resim al işte fıstık gibi olur haa
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
vala kanka yaparsın artık bızede bı guzellık..olm bu meletın tadı dip gaz la cıkıyor bea...dun altımda beat vardı ıkı ıkısı 90 a yakın gorum...yan yan...abımın kulakları cınlasın.
MT ANTALYA
erfer bi gün asfaltı süslersin..
sen ıste yeterkı suslerız tobe tobeee..
MT ANTALYA
selamlar beatciler arkadaşlar okuyorumda yazıları valla kötü yaa polis filan yapmayın kurban olim bende 2006 ağustosda ceza yedim ehliyetsizlikden şimdi var ehliyetim tabi amacım sizinde ağzınızın tadı bozulmaması için bir an alın ehliyeti
today a ehlıyet gerekıyo mu
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
neden gerekmesin ki motosiklet yazıyorsa ruhsatta hepsine gerekir
50cc altında oldugu ıcın gerekmıyo sanıyodum bu arada arn 125 forumundan 6 sayfa okudum cok rezıl bı motor sorunları cok fazla fenalık geldı valla en ıyısı beatmıs sadece tıpı guzel gerısı 5 para etmez honda ıle kapısması mumkun degıl anca mondıalle falan kapısır
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hepinize selamlar... bu arada honda beat arıyorum haberiniz olsun satmak isteyen varsa talibim
kardeşler ya benm beat ı satsam kaç para eder acaba 2007 model yanında belli olmayan küçük 1-2 çizik war 2800 km deçok temiz.5 aylık motor fikri olan warmı?rengi gümüş gri.0 almıştım ayrıca
2400 falan eder ama bıraz zor satılır
hııı anladım senın hussar vardı ne oldu ona sattınmı buz mavısı
satmadı satmadı duruyo.... by_cnrz bı 2400 cıvarı eder.bana pm at goruselım..
MT ANTALYA
yok öyle bişey arkadaşlar gerekiyor a2 anlamıyorsunuz beni o geçen yazın filan yürürlüğe sokdular ama resmi gazetede yayımlanmadı daha düşünüyorlar öyle ama bilmiyorum inş olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)