Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha BW's 100
    ben bugun bı beat gordum cok guldum.. adamın daha once motoru calınmıs herhaldekı bı daha calınmasın die ne onlemler almıs.. fren kılıdı takılı,ıkı tane zıncırı bırbırıne gecırıp bı zıncırı bı arka tekere dıgerını on tekere takmıs arka ve on tekerlerdende dıreklere baglamıs beatın ustunde 4 tane zıncır + fren kılıdı wardı..adama helal olsun ugrasıp baglamıs o kadar..
    Le'Maniac

Ya-ma-ha :)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    ole tabi insan calısarak alınca ole yapıyor ::
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150
    Bende aldımmmmmmm.........Bende........

Çok mutluyum.Dün öğle saatlerinde daha 450km'de mavi 2007 bir beatim var....

Bana çok rahat geldi motor.....Şuan itibariyle beat sahibiyim....Depoyu fulledim...dolaştım-dolaştım....1günde 110km dolaştım....depo yarımda...

Kalkışlar çok seri tam gaz kullanamadım rodajda oldugundan.....Fakat farkına varmadan yarım gaz açtıgımda bir anda kendimi 50-60km/h süratlerde buluyorum.Honda bu işi biliyor..

Mondialden kurtuldugum gün benim en mutlu günüm.......
    :P

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı mustafa01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende aldımmmmmmm.........Bende........

Çok mutluyum.Dün öğle saatlerinde daha 450km'de mavi 2007 bir beatim var....

Bana çok rahat geldi motor.....Şuan itibariyle beat sahibiyim....Depoyu fulledim...dolaştım-dolaştım....1günde 110km dolaştım....depo yarımda...

Kalkışlar çok seri tam gaz kullanamadım rodajda oldugundan.....Fakat farkına varmadan yarım gaz açtıgımda bir anda kendimi 50-60km/h süratlerde buluyorum.Honda bu işi biliyor..

Mondialden kurtuldugum gün benim en mutlu günüm.......
    mustafacıgım hayırlı olsun beatın bende ınnovadanda 100kh dende vazgectım bende beat alıcam cunkı surme sansım oldu cok guzel bı motor serı besıktasta bulgurluya kadar artcı olarak geldım ve hayran kaldım

yalnız bıraz amortısorlerı sert gıbı geldı yoldakı kalın serıtlerden gecınce bıle sarsıyor (heralde enıstemın fazla hızlı kullandıgı ıcındır surme sansımda oldu cok kotu bı huyum oldu gazı kesmeden frene basıyorum en yakın zamanda kurtulurum ınsallah

yakıt konusunda kh ıle farkı cokmu cok temız sıfıra yakın bı motor almısın kac paraya aldıgını ve resımlerıde koyarsan sevınırız ıyı gunler

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    hayırlı olsun arkadasım...ne kadara aldın ????
    MT ANTALYA

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    beyler bu beat in frenler kapmana oldugundan dısk kılıdı ıse yaramaz sanıyorum pekı normal asma kılıdı jant delıklerınden taksak bı ıse yarar mı?

Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150
    450km'de 2007 model 2600 ytlye aldık.

Sağolun....Sizede kazsız belasız sürüşler dilerim.

Celil kesinlikle beat innovadan iyi değil.Ben o paraya innovada alabilirdim.Almamamın sebebi abimde innova var hergün kullanıyorum.E bir eve 2 tane aynı motor olmaz.

Yoksa kesnlikle seçimimi innovadan yana kullanırdım.Yakıt 100kh'den 100km/0,2-0,3lt. daha fazla harcıyor.Son löçmemde 2,1 yaktı 100km'de.

Titreşim çok az yok desekte yeridir.Fakat 80'den sonra biraz ba<şlıyor.Kesinlikle abes bir motor değil.Honda bu işi biliyor.

Hızlanması iyi.Sele altı bagaja bir kask sığıyor.Tabi ki arkaya topcase alarak sorun giderilebilir.

Resim konusunda kesinlikle resme ayıracak vaktim bile yok.Günde 6saat ders çalışıyorum.Haftasonları dershane-haftaiçi okul.

Şimdilik izlenimlerim bunlar.Ama ben olsam innova-beat 2 kere ölçüp tartıp ona göre düşünürüm.İnnova beatten az yakıyor.Daha hızlı.

Saygılarım ile.
    :P

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı mustafa01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    450km'de 2007 model 2600 ytlye aldık.

Sağolun....Sizede kazsız belasız sürüşler dilerim.

Celil kesinlikle beat innovadan iyi değil.Ben o paraya innovada alabilirdim.Almamamın sebebi abimde innova var hergün kullanıyorum.E bir eve 2 tane aynı motor olmaz.

Yoksa kesnlikle seçimimi innovadan yana kullanırdım.Yakıt 100kh'den 100km/0,2-0,3lt. daha fazla harcıyor.Son löçmemde 2,1 yaktı 100km'de.

Titreşim çok az yok desekte yeridir.Fakat 80'den sonra biraz ba<şlıyor.Kesinlikle abes bir motor değil.Honda bu işi biliyor.

Hızlanması iyi.Sele altı bagaja bir kask sığıyor.Tabi ki arkaya topcase alarak sorun giderilebilir.

Resim konusunda kesinlikle resme ayıracak vaktim bile yok.Günde 6saat ders çalışıyorum.Haftasonları dershane-haftaiçi okul.

Şimdilik izlenimlerim bunlar.Ama ben olsam innova-beat 2 kere ölçüp tartıp ona göre düşünürüm.İnnova beatten az yakıyor.Daha hızlı.

Saygılarım ile.
    motorun fıyatı uygun guzel bı secım olmus ama benım beat tecruben oldu ve onu cok sevdıgım ıcın almak ıstıyorum

innovanın daha az yakması normal cunkı o vıteslı bı cup olsun yarım lıtre yakıttanda batmam heralde bence 80 e cıkmakla pekte ıyı yapmamıssın cunkı motor daha rodajda sayılır bence fazla zorlamasan ıyı edersın..
    bende artcı olarak 80 e cıktım tıtresımın t sını gormedım evet hızlanması bencede tatmınkar ama bana frenler bıraz yetersız gıbı geldı enıstemın okadar hor kullanmasına ragmen motor banamısın demıyor...

kappanın 26 lık grı topcasesı motora cuk dıye uyuyor cokta saglam duruyor ıstersen ustune cık hıcbıse olmuyor.
    6saat ders bana gore cok fazla ben en fazla 2 saat calısabılıyorum beate asık oldum dıyebılırım gozum beatten baskasını gormuyo

cem-beat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kinetic style - honda beat - honda dylan ses 150
    Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu beat in frenler kapmana oldugundan dısk kılıdı ıse yaramaz sanıyorum pekı normal asma kılıdı jant delıklerınden taksak bı ıse yarar mı?

olur kardeş bende öle kullanıyorum kaliteli bi asma kilit al kullan yanlız jant boyasına zarar weriyo haberin olsun ama çalınmaktansa boyası zara görmesi sencede daha ii değilmi

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı cem-beat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olur kardeş bende öle kullanıyorum kaliteli bi asma kilit al kullan yanlız jant boyasına zarar weriyo haberin olsun ama çalınmaktansa boyası zara görmesi sencede daha ii değilmi
    saol kardes alınca hem halat kılıt hemde asma kılıt takınca baya caydırıcı olur heralde tabı brandayıda unutmamak lazım

Motosikleti
    doğru sölüyosun kardeş bende öle yapıyorum arka tutacaktan zincirle kalın doğal gaz borusuna bide janta asma kilit bide branda yapıyorum ama yinede tedirginim

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    beatle kımse pek ugrasmaz ya mılletın gozu daha yukseklerde

Motosikleti
    yok walla kardeş o belli olmaz

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı cem-beat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok walla kardeş o belli olmaz
    evet bende bıde ehlıyette yok sorunlar ıkıye katlanıyo naapıcaksak artık polısı gordugumuz yerlerde koklerız baska caremız yok

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    yok kokleyemıyon polıs gordugun yerde......polısler senı kokluyo o zaman..
    MT ANTALYA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    yada kökleyince benzin bitiyo dimi can..

cavitinoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Activa
    arkadaşlar bende 2004 model 17000'de 1500 YTL gri renkle buldum. alayım mı sizce.

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Koklesen ne değişecekki,1 kaçarsın 2 kaçarsın 3 çakarsın 4.sünde öperler adamı....

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yada kökleyince benzin bitiyo dimi can..
    1000 ytl ceza odemektese benzın bıtsın daha ıyı

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    beyler hiç köklemenize gerek yk valla hemn sizi takıp etmeye başladıgı anda motoru bırakıp kaçın kilitleyın hemn uzaklasın ozamn bı ehliyetli biri ile gel al motoru bir şey oolmuor başıma geldi ordan bılıorum altımda YBR varken yasadım bu olayı
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler