yok uni akrep sana demedim.ama bişi soram bu motora yaptıklarını nerede hangi dükkanda yaptırdın ya .antalyadasın ya ondan soruom bende antalyadaım.
haha haklısınız evet ama ona bakarsan ben şimdi 600 rr istiyorum dylanda kesmez bu işler böyle kardeş kademe kademe(ilkokul-lise-üni) bu işde aynen buna benzer tabikide bende istiyorum dylan ama işte yok durum yok var alınır ama 2.nci el alınır oda olmaz para verilmez ben öyle düşünüyorum eğer bir beat kullanıcısı iseniz acaba 90 görürmü beat yada 80 filan? şimdilik herşey hondanın bana vereceği fiyata bağlı bakalım artık
faruk bugun olanları anlatayımmı haaa
MT ANTALYA
sus lennnn gonuş ma leeennn
peki ben anlatayımmı..
anlatma aramızda kalsın..
gorur goruru 100 bıle gorur yanı ıns....
MT ANTALYA
:D:D:D
çok kastırmak lazım...... gerek yok
Arkadaşlar sitede beat ile ilgili gezi var mı?...
Var ise link bekliyorum......
Teşekkür Ederim...
Birde 100km'de ne kadar yakıyor onu söylerseniz sevinirim...
söle olm söle alalall bn yazdım bile MT antalya bölümüne ordan okusun herkez
Arkadaşlar bende en kısa zamanda honda beat alıp aranıza katılmak istiyorum.Beatlar 10.000 kmden sonra çekişten düşüyormuş bu doğrumu?100kmde kaç litre benzin harcıyor?Birde mavi,gümüş arasında kaldım.Evet arkadaşlar 1hafta içerisinde bende beatçı olacam hayırlısı ile.Doğru bir seçim yaptıgımı düşünüyorum.
Beyler,beat'e şu alarm uygunmudur.???
http://www.eliftuning.com/index.php?...id=34&kn=Alarm
Sorular çok yanıtlar yok. Bir yerlerden başlamak lazım:
Beat ile düz yolda direk 80'i basarsın. Shell'den benzin alırsan 90'ıda rahat görür zorlarsan 100'ü görür. Her zaman dediğim gibi beat ile 80km hızı geçmemek en doğrusudur.
100km de 2.2 ile 2.6 arası lt benzin yakar.
10.000 den sonra çekişte bi düşme olmaz o motora iyi bakıldığı sürece 2 - 3 yüz bini bile görebileceğini düşünüyorum.
Beat alacaklara tavsiye: Tercihlerinizi doğru belirleyin. Otobana çıkıp Şehirler arası yolculuk yapacaksanız size uygun değildir. Şehir içi çok seri atak ve yeterlidir. Arada sırada da max 200km uzaklıktaki geziler içinde uygundur ancak daha fazlasını beklemeyin. Ben İstanbul - Çanakkaleye 4.5 saatte gitmiştim ancak yorucu oldu.( Eğer siz yorulmazsanız beate kalsa van'a da gider. )
Honda Dylan ile aynı yolu 2 saat 20 dakikada aldım.
Ekonomiktir. Servise gittiğinizde sizi üzmez. Oldukça sağlam motosiklettir. Sizi asla yarı yolda bırakmaz. Kontak kapatmadan, gaz kesmeden depo bitene kadar kullandığınızda bile motorda ısınma, şişme vs kesinlikle olmaz.
Motora ilk kez başlıyorsanız Honda Beat idealdir. İyice motosiklete hakim olmayı öğrenirsiniz. Küçük gezilere katılırsınız. Sonrada Honda Dylan'a geçersiniz.
Dylan da öyle bi motorki yerine geçecek bişey bulamadım 250cc liklerle aynı hız ve güçte neredeyse dolayısıyla başka motor tatmin etmiyor ( scooter katagorisinde 400 ve 500 cc ler hariç ).
Renk seçimi ile ilgili yeni çift renklerden yanlızca grili olan yakışıyor. Mavi-beyaz falan almayın gerçekten gülünç olmuş. Eski renkler daha iyiydi özellikle kırmızı çok güzel ve herkeste fazla yok.
Beat ile ilgili soruları olan varsa zevkle yanıtlarım.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
deryali abi walla eline sağlık ..
çoğu arkadaşın akıllarına takılar soruları yanıtlamışın bayada güzel olmuş özelliklede şu bölüm çok açıklayıcı olmuş
------Beat alacaklara tavsiye: Tercihlerinizi doğru belirleyin. Otobana çıkıp Şehirler arası yolculuk yapacaksanız size uygun değildir. Şehir içi çok seri atak ve yeterlidir. Arada sırada da max 200km uzaklıktaki geziler içinde uygundur ancak daha fazlasını beklemeyin. Ben İstanbul - Çanakkaleye 4.5 saatte gitmiştim ancak yorucu oldu.( Eğer siz yorulmazsanız beate kalsa van'a da gider. )
Honda Dylan ile aynı yolu 2 saat 20 dakikada aldım.-----
Beyler,Beat en sağlam nerden bağlanabilir??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)