Kardeş ben seninkinden taktirim diyorum.Her Honda bayinde olmaya biliyor.O yüzden senin ampülün markası modelini söylersen çok yardımcı olmuş olursun.
Kardeş ben seninkinden taktirim diyorum.Her Honda bayinde olmaya biliyor.O yüzden senin ampülün markası modelini söylersen çok yardımcı olmuş olursun.
walla doğru sölüyorsun abi aslında ben beat devrini baya uzaattımda (2004 den beri) napalım maddi imkansızlıklar.. artık beatı satalımda bakıcaz bitane dylan temiz 2. el weya sıfır
ewet kardeş dediğin doğru bi ara bende aramıştım bizim burdaki servistede yoktu sonradan vazgeçmiştim o sevdadan
Beyler,dün motoru servise götürdüm.Radyatör'le ilgili sorun vardı.Gittiğimde motorun KM'si 2080 di.Adam bana 3000km de bakıma gelicen dedi,kafam karıştı.4000 , 8000 , 12000 diye gitmiyomuydu periyodik bakımlar?
1000-4000-8000-12.000 öle devam edıor bakımlar yanlış sölemiş olabilir bnce bı arastır onu
bencede hem 4 bınde bır goturucen....
MT ANTALYA
arkadaşlar meraba ben siteye yeni üye oldun antalyadan fatih bende beat almak istiyorum bir tane buldum tabi piyasada var ama temiz diye düşündüğüm sizinde fikrinizi almak istedim beat 2003 model 18000km dışında korumalık mevcut tekerler sıfır,çzik yok motoru temiz fitatı 1800 ama tabi ablamız tanıdık olduğu için bana 1700 dedi bu arada motoru alırsam ikinci sahibi ben olucam yani ilk elden alıyorum...fikirlenizi bekliyorum..temiz bakılmış
Evet öle yapcam 3.000 de yağını değiştiririm.4.000 de'de götürürüm.
Beyler, yağını kendim değişsem bir sorun çıkarmı?800Ml koyuluyo zaten.Bide nerden boşaltıyoduk yağı?Sağ altta vidayı gevşetipmiydi?
hıc elleme bence ustası yapsın..............
MT ANTALYA
Erfer, bunuda yapamıyosak
Beyler güncel..............
herseyın ustası var boswer ne urascan 5 lıra fazla ver temız ıs olsun.............
MT ANTALYA
Maksat temiz iş işte sende diyosun.
beyler, yağını da kendiniz değiştirin artık yaaw..
ayıptır, sonra motorcuyuz diye gezmeyin piyasada..
---
Geyik bir tarafa, hava filtresi, yağ filtresi, yağ, buji gibi unsurları bence her motor kullanıcısı değiştirebilmeli. Çok basit şeyler genelde zaten.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Öncelikle herkese selamlar. ben de yeni model bir beat aldım. gayet hos, iyi bir motor. yalniz bir sorun var. sizdeki beat'lerde de, mesela motoru biraz surdukten sonra kapattıgınızda aradan 3-4 saat gectikten sonra tekrar calıstırırken ateşleme yaptıgınızda boguluyor gibi ses cıkıyor mu? boyle "cak" diye bir ses cıkıyor sonra boguluyor gibi ses cıkıyor. biraz bekleyip deniyorum bi iki kere daha yapıyor sonra ateşleme bile yapmadan zzz diye bi ses cıkıyor. kontagı kapatıp biraz bekledikten sonra normal calısıyor. nedir bu sorun? tam anlatamadim ama bi gun videosunu cekip yollayacam buraya.
tesekkurler
vıdeo olursa daha dogru yanıtlar verebılırz sana............
MT ANTALYA
Süper Olmuş Motor Emeğine Sağlık Kardeşim
kareşim bu dediklerini nerden temin ettin bende antalyadayımda tavsiye edeceğin bi yer warmı
aksamustu akcora gıttım 2008 ler gelmıs superdıler yaaw..yetkılılerde saolsunlarda ılgılendıler. saban abıye tskkurler..
MT ANTALYA
ya abilerim ablalarım kardeşlerim sizlere akıl danışmak istiyorum düşündüm taşındım kararımı 0 2008 model beat almaya karar verdim(2.nci el değil) şimdi elimde 3300 km de 2006 model today var bunu honda bayiisine satıcam vericem(1.200 ytl civarı) üstüne 2.300 2.500 ytl koyup 0 2008 model beat almak benim açımdan veya sizlerin görüşü ile nasıl olur iyimi olur kötümü hata yapmış olurmuyum şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımı şükranlarımı en içten dileklerimle sunarım...herkese kazasız belasız motosiklet sürüşü dilerim
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)