arkadaşlar bende satıyorum artık dylan ageçiş zamanı geldi beat kesmez oldu
arkadaşlar bende satıyorum artık dylan ageçiş zamanı geldi beat kesmez oldu
kaça veriosun semt nere hocam bi beat bulamadım yaa
unı akrep antalyadaım beat hakkında oldukca tecrubem var gıbı msnden ekle ıstersen bulusabılırız x_ray_07@hotmail.com ben varsakta oturuyorum...
MT ANTALYA
ya ne sırrı aramızda sıdamı war hadi bi güzellik yapında söleyin nası daha hızlandırıyoz efterr hadi bee güzel kardeşim:D
vala kardesım motoruna ıyı bakıcaksın ve sonuna kadar basıcaksın yokus asagı sonuna kadar zorla.... anca ole.. ek olarak malossı hava fıltresı olabılır...
MT ANTALYA
İşte beyler daha yenii başlamış modifiyeli bir tane daah Antalyalı BeaT TeAm
şimdilik bi tek sticker çalışması yapmışlar devamınıda bekliyoruz
yaa şu ayna sökme işini bırakın arkadaşlar çok sakat iş walla
2008 lerde sticker orjinal ama cursuna 07 nord yazıları kendisine ait...
biliyorum bende 06bluedragger de ek olarak 07 yazmış bide ön çamurluğa cizgi nikelajlalardan takmş onları sölemek istedim
ewt öndeki CURVA 07 NORD (Kuzey Kale Arkası) anlamına geliyor.Üst kısma da 07 yazdım.Motorun ön tarafında,yan alt kısım ve yan üst kısımlarında sticker yapmışlar.Bence ön kısım güsel olmamış saten ön kısımdaki stickerleri çıkartacağım ön komple siyah olcak o zamn işte motor kendine gelir...
ayna işine gelirsen cem dediğin gibi çok sakat ama görüntüyüde bozuor yaa :D
Kardeş, (uniAkrep_07) Beat'e hangü ampulü taktırdın?Sorun çıkkarttımı?Ve aküsünü değiştirdimni ??.
(erbn) normal klasik beyaz far taktım.Dip far ise aynı renk beyaz yani.Sadece içinde deişik olrak yuvarlak neon tarzı led taktırdım aynı beyaz ampul gibi ışık verıyor gece çok güzel aydınlatıyor ve şekil açısındanda çok güzel.Aküye gelince değiştirmedim daha aldğım gibi duruyor akü.Bu kadar yanii başka bir modifiye tarzı yapmadım.Ama ilerleyen günlerde karşınıza yeni bir uniAkrep_07 BeaT tarzı ile gelicem
İşte buda ön far...
Kardeş,peki farın tipi h4 ampülmü?Ben takarsam (Philips H4 diamond Vision)taktırcamda.Parklara normal araba farı uyuyormu?Ve işlem ne kadar süre sürüyor?
valla kardeş bnde normal beyaz ampul var hondadan aldım ama h4 deil. Philips
H4 diamond Vision kenarları tırnaklı gördünmü bilmıorum beatlerinki ise düz tırnak yok yani.Eğer H4 taktırcaksan ampul yerini tırnaklı biçime getireceksin.Sanyayi gidip orda yaparlar saten o ampul yuvasını kırıp tırnaklı hale getircekler.Ama bence hiç uğraşma git hondaya bi tane beyaz ampul de veririler onu tak daha iyi yanii H4 kadar ışık vermıor ama yınede parlatıor.
motosiklete ilk başlayan ve sık kullanan biri en az 6 ay Beat ile iyice haşır neşir olduktan sonra Dylan'a geçebilir. Farkı hemen anlayıp kendini gerçek bir motor kullanıyor gibi hissedeceksin.
Tanıtığım neredeyse tüm Dylan'cılar ben dahil beat ile başlayıp Dylan kullanmışlardır. Dylan'dan sonra ise hiç bir scooter onları kesmez. Ancak belki 500cc'lik bi Scooter dylan'ın yerini alabilir
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
o beat ne güzel olmuş bea helal
olabilişr ama ilk defa duydum kardeşim
önce bak iimi deilmi ona göre tak çünkü ampul içindeki duy'u eritiyor bazıları
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)