hayırlı olsun mybeat
darısı başıma artık kesmez oldu beat
hayırlı olsun mybeat
darısı başıma artık kesmez oldu beat
bende 2. el beat aldım,iyikide almışım 15000 km'de taş gibi bir tek bakıma götürüyorum.honda hayat onda
sanada hayırlı olsun mohito.
Beat'i eskitmek zor zaten. Güle güle bin.
4 ay önce Motosiklet karşıtı, dün Honda Beat, Bugün Honda Dylan, daha sonra Hyosung GTR 250, ve daha sonra da, Yamaha R6..
hayırlı olsun alı kardesım............gule gule kullan altında eskısın..:d
MT ANTALYA
arkadaşlar ben yeni beat kullanıcısıyım.benim motosikletin ön tekerleğinde yada direksiyonunda 40-50 km hızların da yalpalama var.nedenini bilen varsa yardıma ihtiyacım var.teşekkürler
yalpalanma derken ne gıbı bısı anlamadım.denge problemı flnmı..????
MT ANTALYA
Honda servise götürüp tekerlerin balansını kontrol ettirmelisin.
4 ay önce Motosiklet karşıtı, dün Honda Beat, Bugün Honda Dylan, daha sonra Hyosung GTR 250, ve daha sonra da, Yamaha R6..
Gaz verdiğinde direksiyon yukarı aşağı titreme yapıyor;gazı kesip motor motor yumulduğunda titreme kesiliyor;
Ayrıca ben bu motoru 2250 ytl aldım.çok para vermişmiyim? 3000 KM DE
kayfi kardeş 2. elmi aldım motoru belki senden evvelki sahibi ön taraftan bir darbe yedirmişse motora sallama yapabilir ama onunda aşağı yukarı olmaması lazım bence ama belki benim dediğimde deildir sen en iyisi bi servise götür motorunu
fiyaatta fena deil ne çok düşük dene çok yüksek hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Beyler, beat'in olması gereken lastik havası nedir???.
hiç bir fikrim yok walla.........
yaw ark lar sonunda motor aldım ben de honda beat ama birz pahalı aldım sanırım 2007 model 3.500 ytl:(
yaw beat war ben de 3 ay oldu alalı 2007 model aldım 3.500 e :( bide çok cins bi ses war yaa alttan bişi sallanıo sanki kafayı yedirecek bana bi yardım
teşekkürler cem-beat kardeş.senin beat de direksiyonda boşluk veya titreme varmı?ne kadar zamandır kullanıyosun,memnunmusun.ben yeni aldım,3200 km de..
Ben 4 ayda 6000 km beat kullandım en ufak bir ses yada titreme olayı olmadı. Szin adlığınız motorlar düzgün aralıklarla servise götürülmemiş olabilir. Ayrıca Beatin sıfırı 3440 ytl.
2007 modelini 3500 ytl ye sen nasıl aldın arkadaşım ?
Titreme olayını servise gösterin muhtemelen bir iki vidası gevşemiştir.
Beyler, şu beat'in lastik havasını bilen varsa lütfen yanıtlasın ..
lastik havasını bastıktan sonra motorun üstüne otur lastiğin görüntüsüne göre hareket et az ise hava bas fazla ise biraz sal
he he he
erbn ogrenmeye calısırım kardes bende tam bılmıyorum...
MT ANTALYA
Saol kardeş, millet sert sert diyo full hava basarlarsa sert olur tabi..
yanı onunda bı ayarı var sonucta.........
MT ANTALYA
bende daha önce honda beat vardı kullandım sattım iyikide sattım diyorum zira parçası pahallı çekiş az şimdi ise 125 lik kymco aldım süper rahat ve seri beat den daha çekişli şimdi diyorumki hondada motormu kymco nun yanında banaa göre kymco nun yanında beat abdurahman çelebi kymco on numara hondaya bence beş çeker zaten bana tavsiye edende eski hondacı yani kıssacası eski hondacılar bile oldu şimdi kymco cu honda beat cılar hala siz ayakta uyuyun derim bir an önce elinizden çıkarın o aletleride kymco alın motora binme zevkine varın derim pişman olmassınız hem hesplı ucuz ekonomik dayanıklı daha ne olsunki
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)