sozerr çok ii bir tercih yapmışın, hayırlı uğurlu olsun, ben de senden 3 gün önce aldım ve 2-3 gün geç kalsan zamlı fiyatla alacaktın çünkü fiyatı 2800 olmuş galiba (hondanın sitesinde öyle yazıyodu)
sozerr çok ii bir tercih yapmışın, hayırlı uğurlu olsun, ben de senden 3 gün önce aldım ve 2-3 gün geç kalsan zamlı fiyatla alacaktın çünkü fiyatı 2800 olmuş galiba (hondanın sitesinde öyle yazıyodu)
Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!
enes çarpmadan ufak tefek çatlaklar vardı onalrı halledebildinmi
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
enes128 adlı üyeden alıntı
ben 2600 anahtar teslimi aldım plaka dahil. almayı düşünen arkadaşlar, ist/cevizli bayisi çok iyi fiyat veriyor.
6225 km deyim. Nazar değmesin bomba gibiyiz. Motor sanki son zamanlarda daha iyi gitmeye başladı. Hatta geçen gün yokuş aşağı bi yerde 100ü geçti. sanırım 101 102 filan oldu. Ayrıca belirtmek isterim 92 kiloyum. ama bu demek değildir ki motor 100 yapıyor. o bi tesadüftü diyebilirim. ama rahatlıka 80 85 i görüyorum her zaman. Sevgiler.
merhabalar benimde honda beatım var gecen sene aldım mayısta şimdi motor 12.000bınde maşşalahı var abım 90kılo ben 75 bugun bayrampasaya gıttık ınanırmısın hıc modıfıyesız 110 gordu 100 rahat yapıyo cok memnunum. ama bır tane koruma demırı alıcam şart eskiden motorum 80 nı gecmıyordu km yaptıkcamı acılıyor bılmıyorum valla erencım burdanda sana cok selam soyluyorum kendıne ıyı bak canım
beatçılar yardım resim nasıl ekleniyor
yardım lutfen
murat www.imageshack.us tan resim ekleyebilirsin A.S
Piaggio Xevo 250ie
sozerr adlı üyeden alıntı
abi bizim bursada bir kuruş bile inmediler nedense? babam ticaretle uraşıyor ve beraber gittik peşin de olsa taksit de olsa aynıydı ben de taksitle aldım
hayırlısı böyleymiş (bu arada siz ne zaman aldınız?
banistercaq adlı üyeden alıntı
yok abi!! Allah'a şükür çizik bile yok!!! tek sorunum rodajım tamamlanmadı
Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!
Beat lastikleri kotu diyorlar. Ben degistereyim dedim . Dunlop istiyorum ama hangi lastigi alacagimi bulamadim. Bilen var mı?
onun dışında, benzini fullledikten sonra 255 km gittim. fulledim 5.6 litre aldı. Gerci cok yumusak bi kullanım oldu. Daha fazla giden var mı?
üstündeki lastikler hindistan malı kaucuk maddesi az ve inanılmaz kayabiliyorlar
ben metzeller öneririm lastiğini deiştireceksen
Piaggio Xevo 250ie
arkadaşlar ben daha yeni beat'çiyim, kış şartlarında ençok ne zorlıcak bizi, ne gibi problemlerle karşılaşıcaz. tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verirse çok iyi olur. teşekkuler..
sozerr kış şartlarında motorun orjinal lastikleri zorlayabiliyor ara sıra (yazında kuru zeminden kaygan zemine geçişte zorlayabiliyor)
motor normal çalısıyor sadece 2-3 dakika çalıstırdıktan sonra ısıtman yeterli buarada temmuzd bunları düşünme bence daa kışa çok var
Piaggio Xevo 250ie
bı depoyla en fazla kaç km gittiniz? Benim 255.
arkadaşlar ikinci kaskı yanınızda taşırken nereye takıyosunuz. koltuğun içindeki kancaya takarsam ayağıma takılıyor, ortaya takarsamda rahatsız ediyor. iyi bi çozüm yolu bile varmı?
file alırsan ikinci kaskı daha kolay taşıyabilirsin
Piaggio Xevo 250ie
banistercaq adlı üyeden alıntı
nasıl bi file? nerden alıcam? fileyi nereye takıcam? birazdaha açıklarsan çok iyi olur
selenin üstünde kırmızı file içine yedek kaskımı kolaylıkla koyabiliyorum foto biraz eski ama olsun
Piaggio Xevo 250ie
yardımların için çok teşekkurler. gerçekten güzel olmuş motor ama bişe daha var bende koruma demiri yok fileyi takabilirmiyim?
şuan bendede koruma demiri yok evet takabilirsin sadece filenin kancalarını kaybetmemeye çalıs
Piaggio Xevo 250ie
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)