izmirde oturan beat'cı arkadaslarımız varmı?
izmirde oturan beat'cı arkadaslarımız varmı?
günceeeeelllllll olalim biraz
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
Selam
Güncel olmak için birşeyler yazayım dedim
Beat paylaşımları
Motosikleti alalı 2,5 ay oldu ve 4200Km yi geçtim. İstanbul Şehir içi ve ara sıra yakın yerlere giderek bu kadar km oldu.
Motosikletin Masrafları:
2007 yılı sonu taşıt vergisi = 32 ytl
1000 km bakımı = 17 ytl
2500 yağ değişimi = 14 ytl
4000 km bakımı 38 ytl
Yakıtı
Toplam alınan benzin: 359 ytl
Toplam Alınan Litre= 118,58 litre
Ortalama benzin fiyatı= 3,01 Ytl
Km de ne yaktı = 0,082 Ytl
Son zamanlarda kış ayı ve ben sürekli iki kişi biniyorum o yüzden 2 ay öncesine nazaran fazla yakıyor. Km'de 0.7 kuruş tan 0.8 kuruşlara çıktı son zamanlarda
Benzin istasyonu tercihi olarak
Eğer motosiklet performanslı gitsin istiyorsanız SHELL derim. 2 kişi düz yolda 85basıyor. Yokuş aşağı 100 ü görüyorsunuz. Diğer tercihlerim.
Totat ve OPET
Dere tepe düz kullanıyorum motosiklet km yaptıktça daha da kendine gelmeye başladı. belki tek dezavantaşı e5 te giderken yokuş yukarı çıkarken 60-70'e düşmesi. BNu motor 10 beygir olsaymış üzerine motor olmazdı diyebilirim.
İlk kez motosiklet kullanıyorum ve Beat kullanmak bi zevk. Ancak ben çok km yol yaptığım için bana en az 150cc yada 250cc motosiklet gerekiyor.
Yazın Beat'i verip Dylan yada Gilera almayı düşünüyorum.
İşte böyle umarım bu paylaşımın Beatçilere faydası olmuştur.
merhaba kardeşim motorun güzel olmuş.nasipse bende alıcam sizinde fikrinizi almak istedim bende ybr 125 var ama honda beatlar hoşum agidio stıp honda beat alsam nasıl olur?
cem kardeşim ordaysan bi fikişr versene
guzel paylasım olmus mybeat............
MT ANTALYA
walla kardeş aslında senin motorunda güzel,bizimkide ama illaki scooter almak istiyorum dersen alabileceğin iyi motorlardan biridir beat ama tabi scooter almak istiyosan.Ben olsam ybr den beat e geçmezdim tabi benim fikrim bu.bu fikir motorun kötü olmasından dolayı filan deil tarz meselesi yani
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
selam arkadaşlar ben izmirdeki beatçilerdenim henüz 17 yaşındayım motorumu alalı 2 yıl oldu ve sadece yazın kullanabildiğm için 1300 km civarında motoruma biraz modifiye yapmak istiyorum ama öyle oto tamirhanesinde falan yapılacak türden değil mesela farlara siyah jelatin çekmek lambaları rengini değiştirmek değişik türden neler yapabilirim biraz tavsiye verebilirmisiniz.yada şöyle diyim kendim yapabilceğim şeyleri söylerseniz sevinirim teşekkürlerrr...
bencede yapacaksan tam yap ole cıngene motoru gıbı ıyı olmuyo.......
MT ANTALYA
(Erfer )sen ne zaman alcan beat?
Beyler, pirelli sl26 derken standart bi ebatmıdır?Değilse beat için uygun olan ebatı yazarsanız sevinirm..)Birde beat'e hangi ampulu takarsak tam xenon tarzı beyaz far olur??..Erfer sen antyada beatsiz nası duruosun yaw
walla kardeş bende sl 26 alcamda izmirde bulamadım istanbuldan getirtcem
bide ben bu güne kadar denemediğim beyaz ampül kalmadı hepsinin görüş netliği az hiç hıh bu çok güzel aydınlatıyo dediğim olmadı ama sen ii sini bulursan haber wer kardeş
Kardeş .PHILIPS DIAMOND VISION'ı Denedinmi hiç?Ampül hakkındaki forumları okudum,Herkez çok memnun
H4 5000K. Yanlız 12v.Bizim motor'un orjinal ampul voltajını bilmiyorum.Düzgün göstermezse aküdendir büyük ihtimal.Akü yetmezse yeni daha iyi bir akü alıp sonuç süper olabilir.... Otoseveri aradım,Beat'in orjinal aküsüyle sonuç iyi olmazmış.Mutlu akünün golden diye bi ürünü varmış 6 amperli .Fiyatı 60ytl
http://www.eliftuning.com/index.php?...=63&kn=Amp%FCl =80 YTL
http://www.eliftuning.com/index.php?...=Amp%FCl=osram park ampülü =16 YTL
Toplam maliyet= 156 YTL .( bence değer..
kardeş dediğin doğru olabilir benim akü biraz bitik gibi gerçekten
yalnız bu werdiğin linkteki ampülün girişleri bizim motora uygunmu yaa
slm arkadaşlar;
erbn honda beat te philips diamond vision h4 kullanmıştım, far duyumu değiştirerek hatta otoseverde refik beye sorarsan eren diye hatırlar =)
Kullandığım için söylüyorum kesinlikle takmanı önermem, aküden tut, aydınlatmaya kadar bir çok sorun çıkıyor tabi ki buna rahmen görüntüsü tatmin etmiyor da değil ;) aynı zamanda 80ytl pahalı diye düşünüyorum 60 65ytl aksarayda fiyatlar. Eğer alacaksan da buna birde 5ytl duyu değiştirme yi eklersin, ama bana kalırsa ugraşmaya değmez, bunun yerine 120 130ytl ye 8000k xenonlar var, bir de aküyü güçlendirdinmi hem görsellik hemde işlevsellik artar
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
yaramı desme erbn duruyoz ıste hava soguk motora bınmek kısın guzel deıl.yakında bı caresıne bakcaz artık.babam dıyor sana eylul ekım gıbı araba alalım dıyor ama bılmıuyorum.karar verme asamasındayım alırsam eylulde fln palıo alcam 0. ama dayanamazssam bet alırım.sızce napıyım??yarumlarr...
MT ANTALYA
yok yaa xenonlarada yapılıyodur duy
yaa aslında bende içimden bi xenon çakaıyım diomda değermi die düşünüyüm altı üstü bi scooter için
Xenon dediğine göre beyinli heralde .Bence değer.Ben benim arabaya yaptırdım Mtec 5000k h4 750 YTL vermiştim.Bu tekli satılıyo heralde.Tek beyin tek ampül.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)