Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    mybeat motorunu az kullanıp satmanı önermem çok kaybın olur Buarada sol grenajdaki çizik için geçmiş olsun
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    my beat kusura bakma ama senı kandırmıslar kardesım senın motorun 2007 model bayıler 2007 model beatlerı bıtırebılmek ıcın cesıtlı kampanyalar yapılyolar...2008 lerde kesınlıkle tek renk yok.sen plakanı yolla ben olayı arastırıp sana acıklamayı yapayım...
    MT ANTALYA

cem-beat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kinetic style - honda beat - honda dylan ses 150
    my beat kardeş geçmiş olsun banistercaq ın dediği sol granajı bende deiştirmiştim 2 ay ewwel 80 ytl haberin olsun

aklında bulunsun alırsan kendin deiştirmeye kalkma bence.çünkü aldığın granajı sol,sağ alttaki parçalara tam yapıştırman zor oluyo ben kendim yaptım cillop gibi oldu ama baya uğraştıryo...

bide senin motorun 2007 model ama ağustosdan sonra aldıysan 2008 die ruhsata işlenmiş olabilir...
    [B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
    [B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]

Motosikleti
    CBR 250R
    zannetmem cem ....................................
    MT ANTALYA

Motosikleti
    peki bunun açıklaması neki

erfer yokmu yaa modlu beat resmi

Abiler beat alsam memnun olurmuyum??

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Motosiklet ehliyetimi şubat sınavından sonra alabilecekmişim.Artık motor hasretine dayanamayacağım.Şöyle param olup da temiz bişey bulduğumda direk alıyorum.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?2. el alınacak bir beat kaç modelde km'de vs olursa iyi satılabilir?Bir de almak için en uygun-ucuz sezon ne zamandır?Teşekkürler...

Motosikleti
    CBR 250R
    valla kardes en az 2006 model olmalı km sı max 10000 km de olmalı cızıgı curugu olmamalı temız kullanılmıs olmalı......
    MT ANTALYA

Motosikleti
    erfer senin dediğn gibi motorlara 2.600 e yakın para istiyolar bence öle alana kadar 0 km alır

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Sevgili Honda beat kullanıcısı abilerim,ablalarım,kardeşlerim;
    Beat ile cbr arasında kaldım.Sizde beat ile ilgili olumlu olumsuz yönleri şu topiğe yazarsanız sevinirim.Bir tane bile beat ile ilgili yorum yok yaa
    http://www.motosiklet.net/forum/mark...tml#post872904

Motosikleti
    iyide kardeş senin dediğin olcak gibi deilki cbr la beat nasıl karsılastırılırki 2 side birbirinden çok farklı motorlar sen nasıl bi tip nasıl bi hız nasıl bi yakıt tüketimi ne biliyim daha bi sürü şey istiyosun.. bu 2 motor arasında dağlar kadar fark war yanii tabi paran warsa cbr al derim ama sen scootermi istiyosun yoksa racing tipimi istiyosun onun kararını sen vercen bence 2 motorda güzeldir ama senin nasıl bi motora binmek istediğin önemli olan

Motosikleti
    Honda beat en kısa sürede olcak :D
    yahu abi ben bu motoru googlda da gördüm inanamadım efter kardeş Allah aşkına neresi fotoshop bana bir söylesene aklım almıyo amagercekten tebrik etmek gerekiyo honda beat camiasına böyle motor kazandırdın ben beat aldım yaptırmak istiyorum böyle yapabilirmiyim bana yardımcı olurmsuun teşekürler

abi ben beat aldım 2.900 ytl ye sizde uygun mu ?
    Her Zaman Motor Mezarda Motor

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Ahmet_Erdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu abi ben bu motoru googlda da gördüm inanamadım efter kardeş Allah aşkına neresi fotoshop bana bir söylesene aklım almıyo amagercekten tebrik etmek gerekiyo honda beat camiasına böyle motor kazandırdın ben beat aldım yaptırmak istiyorum böyle yapabilirmiyim bana yardımcı olurmsuun teşekürler

abi ben beat aldım 2.900 ytl ye sizde uygun mu ?
    O paraya sıfır mı aldın dostum?

Motosikleti
    CBR 250R
    ıyı almıssın..elımden geldıgı kadar tabıkı yardımcı olurum..hayırlı olsun motorun..ıyı hem antalyadaymıssın...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    İlk=2008 Honda Beat, İkinci= 2008 Honda Dylan 150
    Arkadaşlar Selam

Öncelikle Kırmızı Beat'i 17 Ekim 07'de aldım ruhsatta 2008 yazıyor. Abi böyle bi kandırıkcılık olabilir mi ki ?
    Ben bayiye gittim sordum. 2008 diyor. Çift renk olanlarla tip, motor, görünüş, ekstra birşey yok herşeyi birebir aynı heryerini inceledim.

Granajdaki çizik olayı nazarlık olsun diye bi süre değiştirmeyeyim diyorum. Motorun maşallah'ı var.

Ve işte size Neden Beat Almalı ve Beat'i diğer motorlardan üstün kılacak özellikleri yazayım.

--Bazı forumlarda okuyorum Mesela hysung 250GT var adam yazmış. Tekirdağ-İstanbul arası sorunsuz gidip gelmek isteyenler için. Yaw nedir Tekirdağ İstanbul 110 km bi mesafe.

Geçen hafta sonu İstanbul-Çanakkale/Biga'ya Beat ile gittim. Hiç gaz kesmeden 275 km gittim. iki kere benzin almak için durdum. ve 20 ytl benzin yaktı. Maksimum 95 e gidiyor ortalama 80 de gidebiliyorsunuz.
    Motorda en ufak bi aksama en ufak bi olumsuzluk yok. Bıraksanız motoru tüm egeyi hiç durmadan turlayacak Otobanda orta şeritten rahatlıkla gidebiliyorsunuz Bu motor 100CC hem şehir içi hem şehirler arası işinizi görüyor.

--Yakıtı çok çok hesaplı. Km'de son zamlardan sonra max 7.5 ykr yakar. Hatta en son aldığım 10 ytl lik benzinle 140 km gittim ( şehir içi üstelik 2 kişi kış şartları )

uzun yolda çok basarsanız şehir içi gibi yakıyor. Uzun yolda tavsiyem 70 km hızla gidin. Çok daha az yakar

-- Motoru kuvvetli
    -- Servisi uygun
    -- Kaliteli bir motor

Honda Beat harika bir motor 3.450 sıfır fiyatı ve ister sıfır alın ister ikinci el bu motor eskimez.

Ben ilk kez motosiklet kullanıyorum ve çanakkale ye gittikten de sonra motor tuttkunu olmaya başladım. En geç ilkbahara kadar beat'e binip önce 125 cc vitesli motorda alıştırmalar yapıp sonra 250cc ye geçmeyi düşünüyorum.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı mybeat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Selam

Öncelikle Kırmızı Beat'i 17 Ekim 07'de aldım ruhsatta 2008 yazıyor. Abi böyle bi kandırıkcılık olabilir mi ki ?
    Ben bayiye gittim sordum. 2008 diyor. Çift renk olanlarla tip, motor, görünüş, ekstra birşey yok herşeyi birebir aynı heryerini inceledim.

Granajdaki çizik olayı nazarlık olsun diye bi süre değiştirmeyeyim diyorum. Motorun maşallah'ı var.

Ve işte size Neden Beat Almalı ve Beat'i diğer motorlardan üstün kılacak özellikleri yazayım.

--Bazı forumlarda okuyorum Mesela hysung 250GT var adam yazmış. Tekirdağ-İstanbul arası sorunsuz gidip gelmek isteyenler için. Yaw nedir Tekirdağ İstanbul 110 km bi mesafe.

Geçen hafta sonu İstanbul-Çanakkale/Biga'ya Beat ile gittim. Hiç gaz kesmeden 275 km gittim. iki kere benzin almak için durdum. ve 20 ytl benzin yaktı. Maksimum 95 e gidiyor ortalama 80 de gidebiliyorsunuz.
    Motorda en ufak bi aksama en ufak bi olumsuzluk yok. Bıraksanız motoru tüm egeyi hiç durmadan turlayacak Otobanda orta şeritten rahatlıkla gidebiliyorsunuz Bu motor 100CC hem şehir içi hem şehirler arası işinizi görüyor.

--Yakıtı çok çok hesaplı. Km'de son zamlardan sonra max 7.5 ykr yakar. Hatta en son aldığım 10 ytl lik benzinle 140 km gittim ( şehir içi üstelik 2 kişi kış şartları )

uzun yolda çok basarsanız şehir içi gibi yakıyor. Uzun yolda tavsiyem 70 km hızla gidin. Çok daha az yakar

-- Motoru kuvvetli
    -- Servisi uygun
    -- Kaliteli bir motor

Honda Beat harika bir motor 3.450 sıfır fiyatı ve ister sıfır alın ister ikinci el bu motor eskimez.

Ben ilk kez motosiklet kullanıyorum ve çanakkale ye gittikten de sonra motor tuttkunu olmaya başladım. En geç ilkbahara kadar beat'e binip önce 125 cc vitesli motorda alıştırmalar yapıp sonra 250cc ye geçmeyi düşünüyorum.
    Teşekkürler hocam gerçekten güzel bir açıklama olmuş.Ben de inş bu modelden almayı düşünüyorum.Gerçi gönlüm hem de cr125 r'de ama eminim ki bunu kullanması daha rahattır,sorunsuzdur ve de ekonomiktir
    Şubata doğru km'si az,temiz,siyah veya gri, uygun fiyatlı bulursam almayı düşünüyorum...

abi lütfen soruma cevap verin yaf,gine bu sitede okudum beatde şanzımanın bişeyiyle oynuymuşsun 115 i rahat görüyomuş dogrumu acep¿?

Motosikleti
    İlk=2008 Honda Beat, İkinci= 2008 Honda Dylan 150
    Arkadaşım Beat belki değişimlerden sonra o kadar basabilir ama ben tavsiye etmiyorum. Hem yakıtı etkiler, hemde güvenli olduğunu sanmıyorum. 95km hıza rahat çıkabilirsin ama ben o hızda gitmenide tavsiye etmem. 80 km Beat ile yeterli oluyor. Denedikçe insan doğru hızı bulabiliyor.

Motosikleti
    Alıntı Oguzcan™ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi lütfen soruma cevap verin yaf,gine bu sitede okudum beatde şanzımanın bişeyiyle oynuymuşsun 115 i rahat görüyomuş dogrumu acep¿?

mybeatın dediklerine aynen katiliyorum bide ek olaarak motorun ömründen yer die duymuştum bi motorcu ustadan

hömmm saolun ozmn yaf allahın izniyle bi alalımda 80 le bile giderim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler