hehe allah iyiliğini versin
hehe allah iyiliğini versin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Bu gün vakit bulup 4000 km bakımını yaptım. Hava filitresini yıkadım en son..Ama kapağını kapatmadım bi bakalım ne olacak açık hava filitresi gib etkiliceki dedim ..bi tur attım inanılmaz bi ses . : ) Beatten böyle bi ses çıkamaz : ) Gerçi boğazları şişmiş kesim motoru gibi bağırıyor gaza yüklenince ama Trafikte gerçektende dikkat çekiyor..
Not: Yapıcak arkadaşlara tavsiye Filitreniz çok daha kısa sürede kirlenicektir.Dikkat.!!!
evet cıddende sesı cok tok cıkar ...
MT ANTALYA
güncel....................................... ......
MT ANTALYA
bugun dustum beyler..................
MT ANTALYA
yok bısıyım yok saol... guncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
MT ANTALYA
gecmiş olsun dostum..kazasız sürüsler
arkadaslar benim lastıkler cok eskıdı artık degıstırmem lazım.1 senede 12000km yaparsam lastık dayanmaz tabii..allahtan dubless yoksa cok yolda kalırdım emınım.burda lastıklerin tanesi 50ytl bu fıyat normalmı?gecen sene 30ytl ye almıştım
gecen sene 30 bu sene 50 ıse bence ne cok normal ne de cok anormal
markasına baglı......................
MT ANTALYA
arkadaşlar bişi sorcam ben actıva alcam sitede pek yazan yok size sorayım yakıt ne kadar yakıyo
bende yakında aranıza katılcam(yakında dediim 1 sene sonra)ama beat in tipi çok hoşuma gidiyor
gercekten cok şık duruyor cem..bu arada beatın 2008 modelındekı sıyah olanı cok hosuma gıttı........mukemmel bısı yaa..ama son gunlerde beatle ybr arasında kaldım sızce ne yapmalıyım??????
MT ANTALYA
arkadaşlar ben adanadan bayiden sordmm fiyatt 3350 ytl bende aldmm işte motor tam asfalt için ya araziye gelmio ama denizde gider gibi yolda seyredioo süspansiyon süperr parçaları pahalıı dikkat edin yeni bir beatcıymm ama çok km yaparımm ei sürşlerr
sanada iyi surusler...arkadalar utanıyorum topıcımız 4 . sayfaya dusmus..hadı bısıle yapın yenı beatların fotolarını kuyon yawww...
MT ANTALYA
saolun kadeşler hepimize kazasız belasız sürüşler
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
erfer bence ybr al guzel motor ömürlük motor heryerde surersın...!
arkadaşlar güncel olsun konu biraz yaa
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)