bu motor bana yavaş yavaş sempatik gelmeye başladı.
bu motor bana yavaş yavaş sempatik gelmeye başladı.
görebildiğin kadar ileriye git, Oraya gidince daha ilerisini göreceksin...
silverdiver ıslak zemin demiyelimde kaucuklu lastik ler suyu görünce orjinallere göre daha iyi tutunuyor orjinal servisteki kış lastiklerinede ben pek güvenmiyorum en ii kaucuğu fazla olan metzeller modelleri
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
İnşalla salı günü beat imi bayiiden alacağım!! dün anlaştık birkaç işlem kaldı; onları da halledince motoruma kavuşacağım!!!
enes128 hayırlı olsun
Piaggio Xevo 250ie
Benimde nişanlımda var beat. Yannız birazcık sorularımız olacak sizlere...Motor genelde hep jikle ile çalışmak istiyor. Çalıştırdınız gittiniz diyelim,10 dakikadır yoldasınız,trafik ışıklarında durdunuz. Yeşil yandı,gaz veriyorsunuz,stop ediyor. Bunu servis çözemedi sizce nedendir? Haa birde unutmadan söyliyeyim. Servis tavsiyesi ile 95 oktan süper benzin koyuyoruz artık. Kurşunsuz benzin almayın dedi servis çözüm olarak. Siz ne diyeceksiniz bu konuda?
afterdarq sen ciddi misin servisin 95oktan süper benzin koy dediğine? bence sorun karbüratör ayarlarında benzinle falan alakası yok karbüratör ayarlarınıa bi baktır derim (geç çalısmasına çözüm olarak) stop etmesi konusunda eer boşa geçtii zaman stop ediyor deseydin yine ayarlardan kaynaklandıını düşünebilirdim ama gaz verince stop etmesi gerçekten ilginç ve bi okadar da tehlikeli yinede dikkatli olun
buarada servis hangi servis?
Piaggio Xevo 250ie
Honda beat'in km saati %100 doğru gösteriyormu ?
Yani 80 yaptıysa gerçekten 80 mi o ?
KARDEŞİM BU MOTOR GERÇEKMİİİİİ GERÇEK SE NASIL YAPMAYI BAŞARDINNNN benim de beat ım var konuşalım.....
hem golf le hemde yamaha nouvo ile km göstergesini test ettik hepsi aynıydı
Piaggio Xevo 250ie
banistercaq Pazarbaşı Honda (Yeniköy). Karbüratör ayarları kontrol edildi. Boşa geçtikten sonra gaz verince stop ediyor küçük beatimiz. Şu anda kurşunlu 95 oktan süper benzinle deniyoruz. Geçen gün yine stop etti dedi nişanlım. Bakalım bu işin altından ne çıkacak?
afterdarq isterse honda otosever şirinevler e bi götürün motoru servis müdürü refik bey var gerçkten çok memnunum istersn benm adımıda verebilirsin (eren)
Piaggio Xevo 250ie
ya abiler beat ime kavuştum yalnız bi sorum olacak!! ben 70 kiloyum ve kuzenim 35 kilo.. kuzenimi sürekli gezdiriyorum; ve motorum daha yeni sizce bi sorun olur mu; 175 km ye ulaştım cevabınızı bekliyorum!!
enes128 pek bi sorun olacağını düşünmüyorum tek sorun kuzenin baya küçük o arkandayken ani reflekslerden mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıs
Piaggio Xevo 250ie
enes128 sorun deil beat hakkında elimden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalısırım
Piaggio Xevo 250ie
bu motorun okunusu honda bit degılmı
Yeni yine yeniden
evet aynen öyle
Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!
merhaba arkadaşlar, 30 haziran 2006da beat aldım, ilk motorum daha 230 km de, gerçekten mükemmelmiş çok sevdim. 5 sendir arabam var sürekli araba kulllanıyordum ama motosiklet kullanmak çok başka, herkeze tavsiye ederim. motorumda şimdilik hiçbir problem yok, umarımda olmaz.
herkeze kazasız sürüşler, hoşcakalın
ilk göz ağrım 4500 km kullanmış olduğum, hayırlı uğurlu olsun....
sozerr hayırlı olsun
Piaggio Xevo 250ie
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)