ben cok ıyı anladım da o anladı mı bılmem
arkadaslar noldu boyle yaff konumuz son sayfalara dusmus
ya kadır esek hosaftan ne anlr agzını ne yoruyosun???? heralde son nokta bul oldu...
MT ANTALYA
dostum resim ekleyelim dedik ya.O yüzden resim ekliyorum.Siz de ekleyin.Hadi bakayım sende çok resim vardır.Sen de ekle.
arkadaşlar fotograf ekleyelim demişsiniz eski bir beat çi olarak bende foto eklemek istedim zaten bazı arkadaşlarım eski motorumu biliyorlardır.
buda şimdiki motorum Gilera Runner vxr
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Eski motorunda güzelmiş yeni motorunda.Resim eklediğin için sağol
bende bı ıkı resım eklıyeyım barı yaw.forum 3. sayfaya dusmus......
Shot at 2007-07-20
Shot with SGH-E390 at 2007-07-20
Shot with 6630 at 2007-07-20
bu da kankamın ne zaman ısım olsa alıp gıttıgım motor. S 7611 NEVZAT_BEAT
Shot at 2007-07-20
Shot at 2007-07-20
sımdılık bu kadar yeter heralde ıns yakında kendı beatımın resımlerını eklıycem sızde bos durmyın sızde devam ettırın bu resım arsıvını yaw...
MT ANTALYA
ne güzel beat'ler onlar öyle ..........
hepsi güzel saol ama benimki kadar olamaz hehe
saol gercekten oyle kimi...senınkı kadar da olur hatta gecer kadırım...
MT ANTALYA
doğru özellikle şu avatarındaki kırmızı beat süpermiş.Benim motorun en büyük rakibi o motor.Ama benim modifiye daha bitmedi.Daha neon takacam.Lambaları değiştrecem.Cantlar boyanacak.Motora yazı yazacam.Daha çok var.Sanırım bunların modifiyesi bitmiş.Bende antalya da olsam bende bu şekilde ön tarafı güzel yapabilirdim.Alanyada benim motor fazla bile.
Shot at 2007-07-22
arkadaslar secım gunu motorla dolasırken kolumu arı soktu bugun arkadaslarla antalya cakırlara gezmeye gıttık gelırken bızım altımızdakı beat yolda kaldı bı turlu calıstıramadık arkadasn mondıalle merkeze kadar cektk(rezıllık pacadan akıyo) nasıl kaldı bende anlamadım...yaw ıkı gundur noluo cozemedım ıttı....off....
MT ANTALYA
yok Allahtan kotu bısı olmadı..........
MT ANTALYA
ıyı bakalım.....yok hanı mıllete madara olmusunuzdur mondıal cekıyo honda beatı
yaw mondıalın beatı cekmesı kadar kotu bıseolabılırmı en kotusu bu ıste..ya dun gece cımıstık dısarıya ben artcıyım bu sefer ınerken aygımı mondıalın egzostu yaktı yaa......ne bu benım kaderım?????
MT ANTALYA
guncelllllllllllllllllllllllllllllllllllll
MT ANTALYA
arkadaş'lar elime çocukluk arkadaşımın beat i geldi ama motorun her tarafı kırık dökük siperlik 'çamurluk'far ön u demiri iç kutu 'sağ mesnet'arka granaj'lar takım kutusuna kadar kırık daha yazmadığım bi sürü şey 900 mil masraf var fakat makinaya bindim canavar ön siperlik yok tabi şu an tipi iğrenç ama gideri'ne hasta oldum aynı kuşadasında ilk motosiklet'e bindiğim kinetix gibi gideri kaçarı süper ben şimdi bu makinayı nasıl toplatırım azda para değil 'olmazsa küçük küçük yaptıracağım mantıklısı o değilmi sizce'de takım kutusuna kadar kırık ne yapmışlar bu motosiklet'i anlamadım yazık ya enteresan.....
sağolsun'lar tugay yolunda'ki honda servis ilgilendi' bakalım .......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)