Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Beat KB24(Kobe bryant 24)
    Doğru dostlarım hepimiz kardeşiz.Bu arada agility kullanan arkadaşım doğru senin motor daha seri ama olayı hız olarak değilde görünüş,estetik ve modifiyeye uygunluk olarak düşünürsek Beat daha uygun bir motor.Enes heralde erfer 'yakında burda beat yazıcak iş.'
    den de analaşılacağı gibi beat ine kavuşmayı bekliyor.Onun için bitürlü alamadım yazmış.Allah izin verirse en kısa zamada alsın da bizimle paylaşsın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    inş kadır abı vallahı bu sozun bana cok kuvvet verdı hepınızı sevıyrum ...... hadı kardeslerım senlendırelım burayı en guncel konu bızımkısı olsun hadı herkes resım atıyor ben baslıyorum... ((annem çöpleri dök diyo ))) gelıcek sfere atıcam herkes ıyı bassın kendıne.........
    MT ANTALYA

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Beat' çiler, sizleri terkediyorum
    Aslında tam da terk edemiyorum. Tam satarken bir aksilik çıkıyor, eve dönünce içten içe sevindiğimi de farketmiyorum değil hani
    Poturdak

Alıntı kadirkobe24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru dostlarım hepimiz kardeşiz.Bu arada agility kullanan arkadaşım doğru senin motor daha seri ama olayı hız olarak değilde görünüş,estetik ve modifiyeye uygunluk olarak düşünürsek Beat daha uygun bir motor.Enes heralde erfer 'yakında burda beat yazıcak iş.'
    den de analaşılacağı gibi beat ine kavuşmayı bekliyor.Onun için bitürlü alamadım yazmış.Allah izin verirse en kısa zamada alsın da bizimle paylaşsın
    cok saol abı tesekkur ederım tercume ettıgın ıcın

ılk ben resım atcam kusra bakma erfer kardes sende acelşe edersen ıkıncılıgı kapabılırsın

Shot at 2007-07-10

Motosikleti
    Benim Honda Beat Dio nun Boyaya Girmeden Önceki Akşam Çekilmiş Bir Fotosu :D

Motosikleti
    CBR 250R
    elimde cok foto var ama nedense bu sefer koyamadım o kadarda ugrastım ya..sız bana bıtarıf edın ......
    MT ANTALYA

Motosikleti
    imageshack.us a gir.Gözat yazan yerden upload edeceğin resimi seç.Alt tarfta istedğin boyutta upload etmen için seçenekler var onu kullan sonra(Upload ettikten sonra)aşağıda Hotlinks Forum yazan yeri buraya kopyala-yapıştır.Rast Gelsin.....

aynen oyle kadır kardesım anlamadıysan bı de ben anlatım erfer

Motosikleti
    anlamıştır heralde enes benim motorun resmini beğendin mi?Ne kadar Güzel olmuş,Ne kadar kötü OLmuş?? :D

senın motora laf yok abı tek kelımeyle PERFECT ah benımde olacaktı kı motorum ama alacam ınsallah

Motosikleti
    Saol bakalım inşallah.Bu arada koskoca Alanya da 2 tane modifiyeli beat var.Diğeri sadece plakayı küçüttürmüş ve koltuk kılıfı yaptırmış.Yani alanında tekim.Övünmek gibi olmasın :D

Shot at 2007-07-12

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    son resmın guzel olmus kadır abı....senın dımı ?? honda beat surmustum ben bu motoru bıkac kere arkadasın abısınde var...onunkıde modıfıyelı superr bıse

Motosikleti
    evet dostum benim motorum.Daha resim bulursam ekliyecem.Bu arada arkadaşlar motorunu alan hemen buraya eklesin

Motosikleti
    CBR 250R
    kadırcım senı msnde beklıyorum............

Shot at 2007-07-12

dewamını atıca sımdılık byee...
    MT ANTALYA

elıne saglık erfercım snn deıl dımı motor yoksa bızden ızınsız motor mu aldın

Motosikleti
    CBR 250R
    yok ya nerde olm bızde o sans.......
    MT ANTALYA

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bendede yok o sans....alıcam ama bı motor ınsallah ufaktan baslatıcaz

Motosikleti
    erfer süper bir resim.Heralde bu ZF 446 idi.Adam Ön kasayı çok güzel yaptırmış.Yine cantlardaki renk seçimi güzel.sinyallerle ii uymuş

Shot at 2007-07-13

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    beat işde nekadar yaparsan yap o motor yolda kaplumbağa gibi gitmeye dewam eder

Motosikleti
    Motorun dış görünümünü modifiye etmekle hızı arasında ne alaka var??Biraz mantıklı konuşalım.Bu Hızı bize yeter.Dandik motorlarla 150-200 yapıp 1 yıl kullanıp çöpe atmaktansa Beat imle 100 yaparım 4-5 sene kullanırım.Biz motorun hızında deiliz.Bizim işimizi görsün modifiyeye uygun bir motor(beat) olsun yeter.Bilmem anladın mı??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler