arkadaslar motoru surecek kısının boyu en az kac olması gerekır ?? ayaklar tam oturmasada olabılır ama dengeyı de saglayacak kadar otursun eger bana uyarsa bı tanede ben alırım zaten beatı olan arkadaslar cok yaparız bı gezı gıderız guzel bıyere pıknıge super olur valla
dostum benim boyum 1.70.Trafikte durduğumda denge konusunda bir sıkıntı yaşamadım.Bence BEAT için en az 1.60 boyun olması gerekir gibi.Tam bilmiyorum ama.
Bu arada benim beat i beğendin mi?
begendım abı guzel baya bundan ıyısı şam da kayısı
yaw arkadaslar bu beatı 14 yasındakı bırı surebılır mı kardesımde sulanıyo annemle ortak ıs cevırıyo bunlar kesın....az da olsa nasıl surebılır mı boyu 1.50 acıl cvp lutfen...
saol dostum.14 yaşındaki biri sürebilir fakat bir süre deneme sürüyüşü yapmalı bence yani trafiğe kapalı alanlarda motoru kontrol etmeli,dönüşleri kavramalı vs.Bunun dışında zaten diğer şeyler kolay.Gazı veriyorsun devam ediyorsun.Eğer boyun 1.50 ise trafikte dururken biraz zorlanabilirsin.Ayağını yere koyacağın zaman motoru hafif yatırman gerek.Ama bence ne olursa olsun HONDA BEAT al.Tabi maddi durumun elverirse.Benim gönlüm beat almandan yana.Harika bir motor.Sağlıcakla
saol kadır yanı kardesımın ıcını actın....bır de dıyelım ben yokum kardesım ılgılenecek motorla nasıl ayaklgı fln acık motoru kaldırabılır mı yane arabalar ustune gelse fln basının caresıne bakabılır mı...dıyo ben herseyını yapabılırım onun ıste kolay fln...maddı durumum yerınde...boy yuzunden su aralar honda today dusunuyorum ama suanda yuzeysel almaya yaklasınca tam olarak kararımı vercem ıkı modelde dayanıklı cunku honda dıer defterlerı kapadım today yada beat...haa bı de sey var bende henuz ehlıyet yok halıyle...dıyolar 50 cc lıklerı pek cevırmıyolar dıye ama ben ztn sehır ıcınde bıle deıl ılce ıcınde surecem yane tuzla ve cevresınde....ona gore bana uygun olanı bulmam lazım
Dostum Honda Beat kontrolu çok kolay bir motordur.Özellikle direksiyon kullanımı çok basit.İlk başta motoru kaldırırken biraz ağır gelebiliyor.Daha sonra biraz gaz verdikten sonra sanki altında motor yok uçuyorsun gibi...Dediğim gibi kullanım sırasında bir sorun çıkmaz.Karşıdan araç geldiğinde heyecan yapmadığın sürece hiçbir sorun olmaz.50cc lik motorlarda ehliyet istemezler ama kask şart.Alanyada kaskta istemiyorlar.100cc lik Honda Beat te yakında ehliyet şart olmayacak ama KASK takmak mecburi.Zaten polisler için değil kendi sağlığımızı düşünerek Kask takmalıyız.Sana dediğim gibi Beat al.İlk zamanlar zorlanabilirsin ama alıştırmalarla halledersin.Bu arada kardeşin bu alıştırmaları uzun süre yapsın.Çünkü İstanbuldasınız
activanın uzerıne cok oturdum ayak degme testlerı yaptım ve koltuga oturdugumda ıkı ayagım tamamen basmasa bıle dengeyı saglayacak kadar degıyo...beatın koltukla yer arası mesafesı 76 cm actıva nında 76 cm beat 100.5 kg activa da 100.5 kg bıraz zorlnsamda surebılırım dıye dusunuyorum
Doğru düşünüyorsun.Zaten bi durduğunda ayağını koyarsın bi de trafikte.
aldıktan sonra alısırsın mrk etme......kadır abı senın motor resımdekının aynısı olmus yaw daha yenı farkedıyorum.
MT ANTALYA
Hehe walla aynısını yapmaya çalıştık bence güzel oldu ama sizce ne kadar güzel olmuş bilmem.
Bu arada arkadaşlar youtubede videosu var motorun.Fakat motorun son hali Honda Beat DİO modeli.Type-r değil.Type-r araba markası onu karıştırmışım.Link vereyiö izleyin.Yorum yazarsanız sevinrim
http://www.youtube.com/watch?v=UVeJX0rfv6A
erfer abı kac para vergı verıyodun sen beata veya kullanan arkadaslar vergısı ne kadar beatın ??
ben hıc odemedımkı hep saolsun babam odedı.........kadır abı vıdeonu ızledım.....
MT ANTALYA
enes ben geçen bandrolünü yatırdım 32 Ytl ödedim.Ben 1 yıl içerisinde OCAK ve TEMMUZ da olmak üzere iki kez bandrol parası ödüyorum
rica ederim dostum zaten burada bilgilerimizi paylaşmak sizelere yardımcı olmak için varız
Honda beat gerçekten çok güzel bir motor. Sağlam bir motor.. Bende kymco agility 125 var. Geçen beat i kullandım çok kısa süre. Çok seri değil ama çok rahat geldi bana... Kullanan arkadaşımda 1 senedir kullanıyor ve çok memnun ama benim agility gibi seri değil bunu da belirteyim
ne alamadın abı acık yazsaydın keske ??
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)