bır sey degı erencım motor tam bıtsı yıne cekecem resımlerınıgorusmek uzere
bır sey degı erencım motor tam bıtsı yıne cekecem resımlerınıgorusmek uzere
hayırlı olsun muratım gule gule eskıt....:D
bı ben kaldım motorsuz lutfen dua edın de alıyım yaa...
moralım cok bozuluyo sonra of yaa......
MT ANTALYA
Bende motorumu satmayı düşünüyorum
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Ya ne iyi bişey yapmışım şu beat i almakla Haftasonum beat e kullanmak için bahane yaratmakla geçirdim.Sanırım motosiklet tutkusu bu demek.....
Gerçekten aletten çok memnunum ama bi konuda yardıma ihtiyacım var neresinden zincirleyeceğim beati mi siz nasıl yapıyorsunuz
ben de beat varken arka yolcu tutunma yerinden zincirliyordum genelde en uygun yer orası gibi geliyordu bana
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Ön amörtisörlerden de yararlana bilirsin
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
bı yer bul ıste.......................
MT ANTALYA
arkadaşlar bendede beat var ama jantı bana sorun yaratcakmış gibi geliyor.çin mallarında bile çelik jant ama honda bunu niye yapar bilmiyorum.sıfır beatta bıle çelik jant yok.beata uyan çelik jant varmı?
hiç sanmıyorum kardeşim öle bi jant olcağını
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
aynen..bu arada hayatında kac kere beat surdunde jantın problem cıkaracagnı dusunuyosunkı?
MT ANTALYA
arkadaşlar bir gün arkadasa giderken yolda bir anda lastık ındı.bılıyorsunuzkı samyelli lastık beatta orjınalı.sonra bende dublesse cevırttım ama aklımda hep şu soru oluyor.neden fabrika yeni modele bile[2007] celik jant uygulamıyor?belkide beatın jantına dubless uymuyordur diye düşündüm.bir senedir bi problem yok ama sıkıntım gecmedı..haksızmıyım
memoli81 aslında sadece çelik jant ta değil honda öncelikle kaliteyi hedeflediği için teknolojiye pek bakmıyor (küçük motorlar da) aslında sadece honda değil yamaha ya bile öyle diyebiliriz. örneğin fren sistemi, lastik boyutları (tüm markalar artık kullanım avantajından dolayı büyük ebatlara geçti) fabrikanın tubeless kullanmamasının tek sebebi fiyat konusu. mesela beat i 12' jantlarla, çift disk fren gibi özelliklerle ben de görmek isterim... çoğu çinlide çift disk varken
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
haklısınız memolı ve eren..ben yazın aynı soruyu akcor motora sordum.neden butun cın mallarında bıle dısk fren varken beatta yok dıye.onlarda 100 cc lık motora gerek yok dedıler.bende gerek duymuyorum.basınca duruyo
MT ANTALYA
Merhaba arkadaşlar,
Bende uzun süreden beri istediğim Honda Beatimi aldım.
2006 model 3000km bir honda beat.
Bir kaç şey sormak istiyorum.
1 - Motorun farları açma kapama düğmesi yok. Farlar sürekli yanıyor sanırım taktırılabiliyormuş, farkarın sürekli açık olması bir zarar teşkil eder mi?
2 - Motorum sabahları çalışmakta zorlanıyor 5-6 kere marşa bastıktan sonra ancak çalışıyor acaba problemi nedir.
Teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız Belasız binersin İşallah
Farların açma kapama düğmesi yok. Bu büyüklükteki motorlarda avrupa standartı hep açık far olmasından. Farlara ve aküye bir zararı yok. Sadece Kontak anahtarı açık bırakırsan aküden kullanır. Bir zararı da yok açık kalmasının.
Motor soğukken, Yazın bile jigle çekmeden çalışmayan cinsten. Ancak Jigle teli biraz boşluk yapıyor, o yüzden jigleyi sonuna kadar çek ve biraz elinle öyle tut. Kısa aralıklarla az süreli marş yapma. En az 5 saniye boyunca basılı tut marş anahtarını, bu esnada da gaz kolunu aç-kapa yapma! Hatta gaz koluna elleme. Çalıştırdıktan sonra gaz kolu yardımı ile deviri biraz yükselt ve motorun ısınmasını sağla
Yeniden kutlu olsun
Poturdak
selam arkadaşlar ben yeniyim aranızda benim honda beat motorum var fakat bazı arkadaşların dediği gibi 100-110 km yapmıyor. 5500 km fakat 90 dan fazla yapmıyor. birde bu 4 vitesli 100 cc olan motorları geçermi acil cevap bir de honda yı daha hızlandırmak için bana bi öneride bulunurmusunuz. şimdiden teşekkürler
denizcimuzaffer saol,
artık sabahları devamlı jikleyle çalıştırıyorum.
crazyboy hızlandırmak ıcın performans egzozu ve karburator memelerını buyutebılırsın bırde motoru baya bı zorla...yokus asagı motoru yırtana kadar bas o zaman acılır motor...
rozix motorun hayırlı olsun...
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)