yaw olsun canm nolcak..sonucta ıbrenın sonunu bıze gosterıyormu gosterıyor..no problem
ee ama sizde ekleyın fotoları beatcıların beatlarını tanıyalım yaw....
yaw olsun canm nolcak..sonucta ıbrenın sonunu bıze gosterıyormu gosterıyor..no problem
ee ama sizde ekleyın fotoları beatcıların beatlarını tanıyalım yaw....
MT ANTALYA
ne dıyelım erfer kımse kalmadıkı beatcı olarak ya motosiklet fuar bıletlerını nerden alacaz bılmıyorum arnızda bılen varmı yardımcı olursanız sevınırım
ya benımde motorun fazla yakmasının sebebını ogrendım hava ayarı zannedeyıordum hıc alakası yokmus benzın deposunun altına takılan benzın vakumu var o arızalıymıs normalde motor calısır calısmaz benzın vermesı gerekıyor benımkı sureklı benzın verdıgı ıcın motor cok cıg yakıyor 10 mılyonlık benzınle 80 100 km zor gıdıyorum ama bayada pahalıparca yenısı 67 mılyon ufak bır parca artık mecbur alacaz ne yapalım benzın dayandıramıyorum neyse benımde boyle sorunum var
hadı hayırlısı olsun murat kardesım
gercektende kımse kalmadı beatcı olarak eren bı runner aldı bızım konus sustu valla.....senden varsa yenı resım eklesene yaw....
MT ANTALYA
hehe can kulaklarımı çınlattın buarada honda nın resim yarışmasına benim eski küheylanın resimlerini koydum
http://www.hayatinheryaninda.com/pag...gleid=90&cat=2
sizde katılın.
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
motorunun duzelmesıne sevındım murat.....
yenı bı tane beat gordum ve fotoladım pc ye aktarırsam eklıcem.acayıp guzel hem classıc hem sport.o kadar guzel yanı asıgım motora...dualarınızı eksık etmeyın kardeslerım....
MT ANTALYA
ınsallah alırsın kardesım ya arkadaslar ben dun mont aldım 2. el clover vs1000
adam dedı 3 ay once aldım 820 mlyona ben o ceketı 170 mılyona zordan aldım nasıl bu ceket ıyımı made ın avrupa dıyor yanı kazıklanmamısım dımı dırseklı omuzlu korumaları var cok hosuma gıttı aldım resımlerı kooyucam hemen gorusmek uzere
evet arkadaslar mont bu fıkrınızı beklıyorum
guzelmıs murat gule gule kullan uzerınde eskısın.
sıtenın bırıne mod oldum...sımdı vercem lınkı ama uyarı muyarı alırım basıma bela herkese msnden atarım...
MT ANTALYA
merhaba arkadaşlar..scooter alcam honda beat hoşuma gitti ne dersiniz başka bir model/marka önerebilir misiniz? evle işim arası 9km..gidip gelmek için kullanıcam..
eger paran varsa al derım sorunsuz motor ama alıcaksan hız ıcın alma maksımum 80 85 yapar cekısı super yakıtıda super 10 ytl benzın koydum dun 150km gıttım 60 70 gecmedım
bence al derım ve hıc bır zamamn zarar etmezsın
sağol silverbeat.. hız için değil de ekonomik olduğu için kullanmayı düşünüyorum motorsikleti.. dediğim gibi evimle işim arası pek de uzun olmayan yolda kullanıcam.. şehir dışı da kullanmayı düşünmüyorum..
o zaman tam sıze gore uzun yolda yapabılırsınız fazla rahat bıur motor degıl ama sehır ıcı cok ıdeal bır motor saygılarımla
çok güzel bi motor güle güle kullan.. nasipse yakında alıcam ben de bir beat.. arkadaki çanta motorda çok güzel durmuş markası/modeli nedir? gerçekten motorla bütün duruyor çıkıntı gibi değil yani..
Çanta Kappa 35Lt. rengi siyahtı arkadaş'a boyattım.Rengi için çok uğraştı tutturmak için,gövde'ye en yakın olan rengi kullandı.Boyanın formülü yok.....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
beyler yenı modlu beatları bugun yarın atarım.....ısrarla ısteyınız.....
MT ANTALYA
selam arkadaşlar buda bnm sattıgım beatim onu cok seviorudum ama cbr aldık artık onu hep ozlicem satarken 14.000 deydi ama hala gıcır gıcır dimi
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
bekliyoruz erfer..............
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
evet bende beklıyorum benım motor 17100 oldu 1 haftaya kadar komple boyatırım artık yaza hazırlık bende cbr alacaktım babam sattırmadı artık askerden geldıkten sonra alıcam kısmet ne yapalım ama butun beatcılar bır sure sonra hepsı cbr 125 alıyor o benımılk ve tek motorum olucak ınsallah neysae resımlerı beklıyoruz
buda sımdıkı halı
[QUOTE=Erfer;296874] Arkadaşlar honda beat hakkında gorüş ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Bildiklerimizi bilmeyenlere iletirsek daha yararlı olacağı kanısındayım...
bir beat kullanıcısı olarak aranızdayım.teşekkürler
İLLeqaL RidEr selam arkadaşım motorunu satmışsın kaça gitti bilmek isterim
slm ben çeşmeden yazıyorum.bir çok kişi beat arıyor çeşmede vardı 2007 model 2700 ytl 2500 km
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)