ya zaten böyle bir topik vardıki arkadaşım 2. topiği açman bence gereksiz
ya zaten böyle bir topik vardıki arkadaşım 2. topiği açman bence gereksiz
guzel bı topık
[COLOR="Sienna"]İÇİMDEKİ ŞEYTANIN ENSESİNDEYİM[/COLOR]
ÖLENE KADAR KARDEŞİM [B]ERFER[/B] İM
ANTALYA [COLOR="Red"]TEAM BEAT[/COLOR]....:bounce:
beatı olan arkaslar motorlarınızdan memnunmusunuz??????????
En dayanıklısı diye biliyorum...
Arkadaslar benım motoru alalı 2 seneyı gectı. 4000 KM yol yaptım. normal bakımların dısında hıc bır problem cıkarmadı. cok memnunum. tabıı gunluk sehır ıcı kullanıma yonelık bır motor oldugu ıcın normal olarak uzun yolda ınsanı yoruyor. max hedef 50 - 60 km oldugu surece zevkle kullanıp surus yapabılecegınız saglam bır motor. herkese ıyı surusler....
7 ayda 7000 km yapan bi arkadaş vardı o nerde yaa.o da çok güzel yapmıştı motoru
***A H M E T***
Dostlar selam. Beat çok sevdiğim bir modeldir. Yakında aranıza katılıyorum yani. Fakat bir de kullananlardan duymak istedim. Beat'in bir çok avantajını biliyorum. Dezavantajı olarak sayabileceğiniz bir sorun var mı? Bir de küçük çukurlara girdiğinde, motorun dengesi nasıl?
Bu motorun erkek için olanı var mı ?
motorlar hem erkek hem bayanların kullanımına yonelık uretılırler. Haa bu 2 cınsıyetın dısında 3. bır grupta olupta arayıs ıcınde olan arkadaslar varsa o durumu motor uretıcılerıne sorman lazım...Mengu16 adlı üyeden alıntı
legandary ben burdayım
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
motor guzel olmus!!!
Selamlar bende varım beat'çı olarak.....
Bende motorumu,basamak yan kısmına honda sticker var egzost ısı kalkanı nikelajlı çanta gövde rengi boyalı ve yine çantada frene basılınca stop ışıkları yanıyor.Önde orjinal aksesuar olarak torpido bulunuyor ufak portatif dijital saat aşırıya kaçmadan çoğu yerde stickerlar var.
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Typ-r orjinal torpidoyu nerede buldun sölersen sevinirim
Piaggio Xevo 250ie
repsolypf adlı üyeden alıntı
evet bıraz var.bı zde yalan yokkkk
MT ANTALYA
Erfer okdar olsun
Piaggio Xevo 250ie
anlayısın ıcın saol kardesımmmbanistercaq adlı üyeden alıntı
cok zorlarsam tek lısı 105 110 arası basıyo.cbr_007 adlı üyeden alıntı
MT ANTALYA
benim beat binenlere tawsiyem ist de kesinlikle ıslak zemin lastiği ile gezmeleri
yol tutuşunda 1 hafta zorluk çekersiniz ama alışınca çok rahat edersiniz,kuru yolda giderken birden önünüze ıslak zemin çıkabilir orjinal lastikte kayıp düşme olasılığınız çok yüksek ama ıslak zemin lastiğin de bu olmaz,herkese kazasız sürüşler
benimki yokuş aşağı 90 dan fazla yapmıyo sen ne modifiyesi yaptın 105-100 yapıyosun?
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)