geçmiş olsun murat.
sagolun eren erfer bugun yaptım hepsını motor sımdık tas gıbı dedıgınız gıbı bu 2cı dıslı degıstırmem ınsallah bırsey olmaz
tekrardan geçmiş olsun murat bide buna garantide işlemiyor kullanıcı hatası diyorlar
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
evet aynen oyle motor 4000bındeyken servısıne goturdum debrej balatası bıtmıstı abı dedım balata bıtmıs bu kullanıcı hatası dedı oyle kaldı yanı hıcbır sey garantıye gırmıyor yalan
tum beatcıların burdan bayramını kutlarım....
gun sayıyom dostlar..
MT ANTALYA
kardeş hoşgeldin ben senin videolarını gördüm galiba youtube da sen o arkadaşsın her halde ya bu motor çok kıyak olmuş yaa bi motorun farklı açılardan resimlerini eklersen çok ii olur
yaa o sinyaller nasıl öyle yaa kapaklarımı sökmüşki ne ölye o anlasılmıyo ama süper
yaaa su kafa granajını nerde yapıyolar bilgisi olan warmıı
kardeş bu arada sende resimlerini ekle senin motorun çünkü sende yapmışın bişeyler motora
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
saolsın kardes eet youtubede war vıdeolarım ama motorun eskı halıyle tabıkıde benım motor su gunlarde sanayııde dolasıyo cunku boyanacak yerlerı wardı onun ıcın werdım ama dıger fotolarını eklıyorum
sen kaput uzatmayı soluyosun galıba onu sanayıde arastırman gerek baya kardes bende bılmıyorum wede ben buu fotoyu bır sıteden buldum sadece farklılık olsun dıye ekledım baska foto yok falla
ßu da benım scooter ıste
bunlarda baska bır sıteden buldugum fotolar amac sıze hızmet
Mx150rf motorları bizimle paylaştığın için teşekkürler gerçkten çok güzeller özellikle xenonlusu benm favorim.
Buarada artık aranızda eski bir beat çi olark kalıcam sanırım beat imi takasa verdim hayırlısıyla
Piaggio Xevo 250ie
eren hadı haırlısı dostum.
antalyada bu beatlardan daha cok var....ıns bende bı alıyımde....
MT ANTALYA
saol can darısı seninde başına
Piaggio Xevo 250ie
Mx150RF kardeş kendi motorunu çok kıyak yuapmışın allah kaza bela wermesin güle güle kullan dier honda beat resimleri içinde çok saol
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
cem-beat saolsın kardesım amın cumlemıze onemlı deıl buldukca ekllerım
eski emektar motorumu yeni motorumu teslim alırken son kez gördüm ve ikisinin yanyana fotolarını çekmek istedim
Piaggio Xevo 250ie
erencım merhaba nasılsın valla 1 aydan berı ınternette takılamıyorum nasılsın ama gercekten cok uzuldum yerıne ne aldın onu merak ettım bıde kaca sattın erencım senı kaybetmek ıstemıyorum bayram mesajımı almıssındır neyse gorusmek uzere
erencım bu arada yan ayaklıgı yaptım hemde orjınalı gıbı en yakın zamanda resımlerı koyucam ne kadara aldın bıde onu soracaktım
Mx150RF ve Erfer Antalya dasınız ve tanışmıyoruz
Olmaz ki ama
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
tanısalım dıshy cım bız onurla (max150rf) ıle zaten arkadasız...
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)