banistercaq;
senin motorun lastikleri cok geniş geldi bana burdan bakınca. 130 lastik mi koydun?
banistercaq;
senin motorun lastikleri cok geniş geldi bana burdan bakınca. 130 lastik mi koydun?
ve malesef 2 hafta sonra kaza yaptım yolda gıderken 60km hızla onume bısıklet cıktı durmama ımkan yoktu ve dırek vurdum allah tankı cocuga bır sey olmadı bende 1 kac derın cızıkler olustu ama yaklasık 5 ay once
ınanırmısın cok cok uzuldum o gun ben cok kotu soka gırdım ama bır ses cıktı sankı tıra vurmus gıbı gümmmmm allahtankı bende cıkma parcası vardı hemen onu tamır ettım taktım
neyse allahtankı kırık yok bunada sukur
evet motorumu boyarken ama ılk once astar attık baya zordu ısım
su an bıtmesıne as kaldı ama gordugunuz gıbı degıl aynı jant gıbı ve janttan daha zahmetlı ıs ama gercekten 10 numara ıs oldu neyse kardesler sızlerınde resımlerınızı beklıyorum gorusmek uzere
ya bıde on kafa grenajı metalık sıyaha boyayımmı zaten catlak bılmıyorum ne dersınız yoksa grı mı ıyı?
lutfen cevap?
bence ön kafayı siyah yap güzel olur SILWERBEAT
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
hayır cankan orjinal ölçüler sadece markası farklı ve dubeless
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
sen bılırsın ama bence orjınalını bozma.
MT ANTALYA
hayırlı olsun murat asıl ben şeridini merak ediyorum senn
Piaggio Xevo 250ie
cok guzel jant o zaman meydana cıkıyor neyse en kısa zamanda onuda koyucam
ya murat aksarayda sordum jant şeridi die hiçbi aksesuarcının haberi yok bilmiyor yani :S kimisi dedi tabelacıda yaptırıcan tam adı nedir jant şeridi die söleyince herkes bi yabancı kalıyor
Piaggio Xevo 250ie
erencım tam olarak bende bılmıyorum ama yarın ogrenırım ne oldugunu uzgunum
ok saol murat hazır aldın ama dimi
Piaggio Xevo 250ie
murat, eren serıdı aldıktan sonra kendınız yapıstırmayın reklamcıya yapıstırınn oke?
MT ANTALYA
evet erencım şerdimi bugun aldım
ve yapıstırdım kendım ama gercekten cok guzel oldu jant şimdi kendine geldi biraz kirli ama kusura bakma yın hemen koyuyorum resmı
daha oncedende gostergeyı led ışık mavi yapmıştım
arka stoplarıda kendım yaptım
evet eren benden bu kadar ama başka şekiller yaptıgımda size yıne gozterecem acaba bendemı arka camurlugu ıptal edıyım ama edersem altı bos durmasın dıye bakıldıgı zaman sız plaka koyuyorsunuz ya ama ben oraya plastıkle yaparım neyse herkese selam
eline sağlık kardeş walla çok güzel yapmışın jantları ya inşallah bende yaptıracan jantları böyle ya güle güle kullan
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
valla bılmıyorum kotumu oldu ıyımı bılmıyorum
şeritler çok güzel olmus murat eline sağlık
Piaggio Xevo 250ie
Evet şeritler çok güzel ama benim bittiğim nokta km saatidir...Herşey süper olmuş eline sağlık...
sagolun elımdengelenını hepsını daha ılerıkı zamanlarda koyucam arka camurlugu ıptal edıyımmı yoksa kalsınmı bılmıyoum yardımcı olurmusunuz
murat benim sana tavsiyem etmen yönünde. artık bir beat görünce çamurluğunun olmasını baya yadırgar oldum gözüm sanırım kendi motoruma alıştı. motorun daha spor durucak çamurluksuz hele hatta dediğin gibi altı plastık yapabilirsen kuyruğu andırır ;)
Piaggio Xevo 250ie
evet bi bakıyım bakalım
erencım fıkrın ıcın sagol
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)