lastkiss lastikler pirelli dublex lastik modelinede bakarım motorun yanına inince
lastkiss lastikler pirelli dublex lastik modelinede bakarım motorun yanına inince
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
shadowman06 aramıza hosgeldın arkadasım kalıcı olman dıleğıyle
eren bu saatte nerden cvp yazdın lan? oklumu kırdın yoksa
MT ANTALYA
gibi bişey can
buarada pirelli sl26 lastiklerin modeli
Piaggio Xevo 250ie
tesekurrler walaa ya cok saol ısala bulabıılırım bakıcaz artık
tunning is not a crime!!!!
merak etme bulabilirsin istanbuldaysan en uygun eminönünde var
Piaggio Xevo 250ie
lastkıss sen motoru almısmıydın yaw polıslerden??
MT ANTALYA
yaw SILWERBEAT hani motorun jantlar boyandıktan sonraki halinin fotolarını eklicektin....
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
arkadaşlar dün temizlik sonrası çektiğim fotolarım
15000ide deviricem yaknda
harris elciklerim
Piaggio Xevo 250ie
walla kardeş 15000 km bi motorun bu kadar da temiz olmasına helal olsun ya aman allah kaza wermesin
:(( Ben de bu gün satılık ilanı verdim istemeye istemeye. Ama yolum uzadı, daha büyük almam mecbur artık :((
Poturdak
saol cem-beat allah kimseye kaza bela vermesin
Piaggio Xevo 250ie
arakadaşlar beat inizde yan ayak varmı? Benimkinde yok. Varmı yeni taktırmış arkadaş??
Less is more...
vedo yeni modellerde yanılmıyosam 2005 den sonrakilerde yan sehpa yok benimki 2004 benimkinde war
vedo, cem-beat in dediği gibi 2005 ve sonrasında bulunmuyor ve taktırmak mümkün deil şaseden dolayı. activalarda ise bulunmamasına rahmen takılabiliyor
Piaggio Xevo 250ie
selam arkadaslar ya kusura bakmayın motorum cok kosturuyo vakıt bulamıyorum ve ınanırmısın 1 ayı gectı halen yıkayamıyorum o kadar yogunum kusura bakmayın ama ılk ısım jantları cekmek olacak ya eren cım sag da bır dugme var o ne oluyo kafam takılkdı
sağdaki düğmede 4lü flaşör var murat
Piaggio Xevo 250ie
BANİSTERCAG abi süper yapmışsın motoru maşallah nazarımız değmesin...kazasız belasız..
Kolay Gelsİn Silwerbeat En Kisa Zamanda Eklersİn İnŞallah
ya erencım bunu bende yaptırmak ıstıyorum ama bılmıyorum sence gereklımı bıde h7 ampul takmıssın nasıl aydınlatması sence ıyımı far rolesı taktınmı yoksa dırekmı bagladın
bende insallah motorumu komple ılk bahara dogru boyattırıcam fırın boya baya cızıldı bıde bır kac yerlerınde catlaklık var ınanırmısın komple 3 kere boandı ama ne kadar ustune tıtresen o kadar kotu oluyor mesala kırıklı halıyle gezerken hıc bır sey olmuyor ama ne zaman cam gıbı yapsam eren gıbı ya duserım yada cızerler artık bılmıyorum goz mu deyıyor bılmıyorum neyse kardesler herkese selam gorusmek uzere
evet buda motorumun yenı halıken ama boyalı halıyken
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)