Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Eylül 2009, 05:00
mondial50tt adlı üyeden alıntı
yağ modelini değiştimenn bi zararı olur mu acep
Walla benim motora zararı olmadı şahsen. serviste castrol koymuşlardı 20-40 bende daha sonradan castrol 10-40 olarak kendim değiştirdim. scooter lar için castrol yağ var 10-40 modeli. ama dostum sen en iyisi yetkili honda servisine bi sor. daha faydalı olur senin için. bende bi problem yaratmadı ama benim motor daha 3000 km bile olmadı yani. fazla binemiyorum ki
Reklamlar
-
05 Eylül 2009, 14:22
Caretta&beat adlı üyeden alıntı
Walla benim motora zararı olmadı şahsen. serviste castrol koymuşlardı 20-40 bende daha sonradan castrol 10-40 olarak kendim değiştirdim. scooter lar için castrol yağ var 10-40 modeli. ama dostum sen en iyisi yetkili honda servisine bi sor. daha faydalı olur senin için. bende bi problem yaratmadı ama benim motor daha 3000 km bile olmadı yani. fazla binemiyorum ki
seninki km olarak yeniymiş beninmki 20 binlerde
lastik konusunda duro diye bi marka daha buldum fiyat olarak uygun ama michelin alıp hiç düşünmesem mi
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
05 Eylül 2009, 20:43
seninki km olarak yeniymiş beninmki 20 binlerde
lastik konusunda duro diye bi marka daha buldum fiyat olarak uygun ama michelin alıp hiç düşünmesem mi
Lastik konusunda hiç bilgim yok. ama ben arabamda hep michelin lastik kullandım. motor konusunda nasıl acaba onu hiç bilmiom. bende motoruma lastik alacam bu sene. artık hamuru sertleşmeye başladı çünkü. beyaz yazılı alacam alırsamda.
-
06 Eylül 2009, 12:23
Caretta&beat adlı üyeden alıntı
Lastik konusunda hiç bilgim yok. ama ben arabamda hep michelin lastik kullandım. motor konusunda nasıl acaba onu hiç bilmiom. bende motoruma lastik alacam bu sene. artık hamuru sertleşmeye başladı çünkü. beyaz yazılı alacam alırsamda.
sağol kardes bnmde dişlerinde sorun yok ama sertleştiği için değiştirmem lazım, sanırım bi kaç ay içinde alırım su an michelin s83 gibi gözüküyo
-
09 Eylül 2009, 11:00
Merhaba ruckerpark,
Ben de hava filtresini kendim temizlemek istiyorum. Nasıl sökülüyor ?
Motosiklet yazlıkta. Kışın kapalı yerde kalacak. Gelecek Mayıs'a kadar... Servisi akü kutup başlarını çıkartmak ve benzini boşaltmak lazım dedi. Kendim yapabilir miyim. Bilenler tarif ederse sevinirim.
Mühendis 09
-
11 Eylül 2009, 14:23
arkadaşlar 2.el temiz bir honda beat ne kadar olur???
07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN
-
11 Eylül 2009, 23:52
mühendis09 adlı üyeden alıntı
Merhaba ruckerpark,
Ben de hava filtresini kendim temizlemek istiyorum. Nasıl sökülüyor ?
Motosiklet yazlıkta. Kışın kapalı yerde kalacak. Gelecek Mayıs'a kadar... Servisi akü kutup başlarını çıkartmak ve benzini boşaltmak lazım dedi. Kendim yapabilir miyim. Bilenler tarif ederse sevinirim.
Mühendis 09
Nerde oldugunu biliyorsan bir yıldız tornavida yardımıyla rahatca kapağını sökersin filtrede bir vide ile tutturulmuş zaten oda kolaylıkda çıkıyor filtredeki süngerin yenisi alıp filtereyi güzelce yıkayıp kurutup yerine takıyosun kolay bir işlem
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
-
12 Eylül 2009, 03:05
ruckerpark adlı üyeden alıntı
Benim beatimde antalyalı 07 plaka yani unkown antalyadan getirdim bursaya bir sene kadar antalyada yaşamıştım orda aldım sonra bırakamadım yani antalyadaki beatleri yakından tanıyorum
hava filtresini bende sürekli temizlerim hatta içindeki süngeri değiştiriyorum ama karbüratör temizliğini yapmayı bilmiyorum ellemektende tırsıyorum açıkcası yapan varsa tarif ederse sevinirim.Benimkide 16 bin oldu bakalım daha ne kadar gitcez
Gel gel rucker kardeşim..Gel de bi 90 layalım ikimizde üstündeyken ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:02 AM ----------
sağol kardes bnmde dişlerinde sorun yok ama sertleştiği için değiştirmem lazım, sanırım bi kaç ay içinde alırım su an michelin s83 gibi gözüküyo
Michelin S83 3,50-10 51j kullanmanı tavsiye ederim kardeşim..Eğer daha ince yana olsun dersen 3,00-10 59J de olabilir..51J ve 59J olayı taşıyabileceği ağırlık amaçlıdır..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
-
12 Eylül 2009, 04:25
unknown07 adlı üyeden alıntı
Michelin S83 3,50-10 51j kullanmanı tavsiye ederim kardeşim..Eğer daha ince yana olsun dersen 3,00-10 59J de olabilir..51J ve 59J olayı taşıyabileceği ağırlık amaçlıdır..
ince yanak olmasının avantajı yada dezavantajı nedir,??
-
22 Eylül 2009, 03:45
ince yanak olmasının avantajı yada dezavantajı nedir,??
İnce yanak olursa viraj dönüşlerinde yatırma konusunda daha iyi..Ama ben yinede sağlam yanlıyorum motoru dönerken..3,5-10 ölçüsünde al..Almayı düşündüğün zaman bana özelden ulaşabilirsin..Buz motor necdet abi ile konuşuruz bişeyler yaptırmaya çalışırız..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
-
26 Eylül 2009, 18:17
Herkes e selamlar bendede honda beat var süspansiyon çok sıkıntılı bi çaresi varmı acaba birde folyo nerden teymin edebilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
-
27 Eylül 2009, 01:14
mkucuktuver adlı üyeden alıntı
Herkes e selamlar bendede honda beat var süspansiyon çok sıkıntılı bi çaresi varmı acaba birde folyo nerden teymin edebilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
hangi süspansiyon sıkıntılı ön mü arka mı ? folyo ne için lazım ?
-
06 Ekim 2009, 18:20
ben taktırmak istiyorum çift eksoz yardım cı olurmusunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 PM ----------
hangi süspansiyon sıkıntılı ön mü arka mı ? Folyo ne için lazım ?
ÖN ÇOK SIKINTILI ÇOK SERT KAVİSE GİRDİMMİ KORKUYOM VALLA karbon folyo lazım ÖN ÇAMURLA ÇEKECEM BİDE ALT ETEKLERE ilgin için saol
-
09 Ekim 2009, 02:12
Selam arkadaşlar. uzun zamandır giremedim nete. Antalyadaydım biliyosunuz. antalyadaki beat cı arkadaşlarımı toplayacaktım. sürekli yağmur yağdı.Hatta bizim orada çıralı da sel uyarısı bile verildi. tekir ovada sel uyarısı verildi. ondan sonra havalar tam güzelleşti derken. bigün 2 arkadaş gezelim dedik. ben arkadaşımdan bws sini ödünç aldım. benim motoruda başka bi arkadaşa verdim. geziyoduk yawaş yawaş gidiyoduk ikimiz. arkadaşa bizim komşunun salık olan köpeği saldırınca, doğal olarak çocuk gaza yüklendi. ve dengesini kaybedip yere yapıştı. bunun sonucunda direksiyon grenajı çatladı. ayna biraz yamuldu. ön kafa grenajının sol tarafları çizildi. koruma demiri yamuldu. ondan sonra motordan soğudum ben. binmedim bile. allahtan arkadaşım sapa sağlam ayağa kalktı. sadece kolunda ve omuzunda küçük sıyrıkla. ama ben motordan cidden soğudum. belki satabilirimde. sadece ufak tefek çizikler oluştu ama işte. orijinalliği bozuldu yani. servise sordum boyalı haliyle çizik grenajlara 270 tl fiyat verdiler. işçilik hariç. belki tamir ettirir binerim. motorum çalışır ve yürür durumda. ama bilmiyorum naapacam. yanarım da toplanamadığımıza yanarım.
-
17 Ekim 2009, 18:56
mkucuktuver adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 PM ----------
ÖN ÇOK SIKINTILI ÇOK SERT KAVİSE GİRDİMMİ KORKUYOM VALLA karbon folyo lazım ÖN ÇAMURLA ÇEKECEM BİDE ALT ETEKLERE ilgin için saol
folyo nasıl durur bilmiyorum yaparsan fotoları ekle bi görelim bizde,,, ön süspabsiyon değişsede serliğini kaybetmeyeceğini düşünüyorum hepsi böyle çünkü beat ve activa ların
-
15 Kasım 2009, 13:54
Merhaba Arkadaşlar,foruma daha yeni katıldım buradan aldığım bilgilerle 15 gün önce beat almıştım.Geçen haftadan beri hesaplıyorum 87 km de daha 3 litre yaktı.Gerçekten memnunum.Daha hiç hız denemesi yapmadım.Bilginiz varsa cevaplarınızı bekliyorum.2007 model Honda beat 4648 km de.
-
19 Kasım 2009, 21:49
Geçen gün yolda giderken monial 150 hs bir motorla karşılaştım.adam arkasından ayrılmamıştım.adam basmaya başladı.Ama nafile beni geçemedi.Forumda mondial kullanıcılarının topiciğini okudum mutlaka bir sorunları oluyor.Acaba bir mondial racing yarışta honda beat geçebilir mi?Cevaplarınızı bekliyorum.Kazasız belasız sürüşler
-
21 Kasım 2009, 00:56
Arkadaşlar bırakın sukuterle yarış yapma şüncelerini filan. Bence bunları düşüneceğnize motorunuzla ilgli teknik ayrıntıları öğrenin. Şu başlıkta Beat'ı olan bilmem kişi var ama biri arka tekerlek şanzuman yağı değişiminden bahsetmemiş!.. Bundan haberi olan var mı merak ediyorum!..
Ama yok, teknik konuya ne gerek var ki?.. Performans egzozu (?) yok hızını artırma gibi boş muhabbet olsun yeter!..
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
-
21 Kasım 2009, 11:49
serkani adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bırakın sukuterle yarış yapma şüncelerini filan. Bence bunları düşüneceğnize motorunuzla ilgli teknik ayrıntıları öğrenin. Şu başlıkta Beat'ı olan bilmem kişi var ama biri arka tekerlek şanzuman yağı değişiminden bahsetmemiş!.. Bundan haberi olan var mı merak ediyorum!..
Ama yok, teknik konuya ne gerek var ki?.. Performans egzozu (?) yok hızını artırma gibi boş muhabbet olsun yeter!..
Kimin ne konuştuğu seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Burası herkesin özgürce konuşabildiği bir topic kimseye müdahale etme hakkına sahip değilsin !
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
-
21 Kasım 2009, 15:47
Arkadaşlar bugün itibariyle 145 km ulaştım.Ve sadece 4.5 lt benzin yaktım.Gerçek ten çok uygun.Bir de dün yaklaşık 180 kg vardı motorun üstünde banamısın demedi 80km ye çok rahat çıktı.Tek kişi olsa 90km-95kmye çıkacak gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler