Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Mondial 125KT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım başlığı

REKLAM ALANI
    fssaglam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 kt KaRaTaY
    slm arkadaşlar bende 1 senedir kt125 kullanıcısıyım motorumdan memnunum taş gibi maşallah size bişi soracağım topici inceledim bu ön rüzgarlık nereden bulabilirim bizim motorlara uyan ama yakışanda aynı zamanda. yukarıda görülen rüzgarlık pek hoşuma gitmedi. böyle daha küçük yuvarlak hatbişiler uyarmı acaba bizim motorlara teşekkürler....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    keevay ın 150 lilik crusuer ların camları var düşünürsen 60 ytl civarı felanmış

arkadaşlar bu arada benim motor 11 bin devri geçiyo, veya geçebilir mi yoksa gösterge mi bozuk ki?

stavro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial KT 125 siyah
    Alıntı stavro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bişey soracam şöyle bi problemle karşı karşıyayım
    motorda 1.viteste debriyajı bırakırken tam kavrama noktasında hareket edecekken motor sanki kavrama kaçırıyyor gibi oluyor yani krak diye bi ses gibi oluyor yani sol elimde debriyajda hissediyorum ama bu olay motoru yarım saat kullandıktan sonra oluyor dur kalkta falan. Yani başta bişey yok motor soğukken
    nedir sizce problem
    yok mu bilen bu olayı arkadaşlar ??
    Stavros fm Istanbul

duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    alplarslan senin gostergede sorun var sanırım benim motor 10.000 i geçmiyor.
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    buell 1125R
    zaten önceden ses yapıyodu teli güzelce yağladım ses kesildi şimdide bu sorun çıktı.çanakkale ye yola çıkmadan bütün bakımları tamamlamaya çalışıyorum ama hep masraf çıkıyo dün ön lamba patladı önceden lastiği söküp takarken arka bilyeye bişeyler yapmışım yalpalama olmasada çok az bi boşluk var bilye değişecek bide mtv borcum var 2 taksit yolda polis durdurunca bunlara bakar mı ehliyet fenni muayene ve sigortada sorun yok ama bi eksik bu var

stavro:
    1-tahminim: sürekli farklı marka yağ kullandıysan partıül oluşuyo ve dişliler arasına girebliyomuş buda tabiki zorluk çıkarıyo vites geçişlerinde
    2-tahminim devirini tutturamıyosun vitesin

Motosikleti
    Honca CBF 150
    polis mtv ye bakmaz maliyecilere denk gelmen lazım ama maliyeciler de hiç bakmıyor ancak satarken ortaya cıkar beni cevirdiler adamlar birşey soylemediler gec dediler.
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    buell 1125R
    iyi o zaman yola çıkarken sorun olmaycak yeni tulum aldım bakalım hepsibuara.com dan oda yetişirse süper olacak

stavro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial KT 125 siyah
    servis bana debriyajın komple değişmesi lazım dediler kavramayı yedi ve yağ ilk çalıştırdığımda normal sonra inceldiği için o sesi yapıyor arka dişlilerden
    Stavros fm Istanbul

Motosikleti
    Honca CBF 150
    uyku tulumu mu aldın alparslan bende var carsıdan 30 ytl ye almıstım
    peki mat var mı tulum matsız olmaz yer sert gelir ..
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    buell 1125R
    ya çok orjinal bişey gibi geldi ama altı şişme yatak üstü tulum sanırsam mata gerek kalmıyacak hepsiburada.com a sipariş verdim bakalım.

http://www.hepsiburada.com//productd...ctid=sporo7101

Motosikleti
    Honca CBF 150
    hayırlısı olsun guzele benziyor baharda cadır kurmak super bu haftasonu da kemalpasa ya doga yuruyusune gidiyorum
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    buell 1125R
    hafta nın stresini atmak için çok güzel bi aktivite olur bende tamirciler ile ugraşacagım bakalım adamlar o kadar yogun ki bu gidişle randevu sistemine geçeçekler heralde dün öğlen gittiğim işi daha yaptıramadım

mrblar arkadaşlar bende ıkı yıldır 125 kt kullanıyorum açıkcası çok fazla yol yapmadım sadece ankara esişehir arası bır kaç kez gıdıp geldim sonrası şehır içi keyfi gezmeler ama motorumdan çok memmunum ve bu sıteyı bulduğum içinde mutluyum

motoro bınıyorum ama emın olun teknık konulardan hıç anlamıyorum servıs sağolsun eee tabı şansım ınsaflı bır servıse sahıp olmam motorumun şanssızlığıysa benım gıbı şişman birinin motoru olmak her zaman ıkı kişi taşıyor

hepınıze tekrar merabalar

Motosikleti
    Honca CBF 150
    Alıntı ufuk80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrblar arkadaşlar bende ıkı yıldır 125 kt kullanıyorum açıkcası çok fazla yol yapmadım sadece ankara esişehir arası bır kaç kez gıdıp geldim sonrası şehır içi keyfi gezmeler ama motorumdan çok memmunum ve bu sıteyı bulduğum içinde mutluyum

motoro bınıyorum ama emın olun teknık konulardan hıç anlamıyorum servıs sağolsun eee tabı şansım ınsaflı bır servıse sahıp olmam motorumun şanssızlığıysa benım gıbı şişman birinin motoru olmak her zaman ıkı kişi taşıyor

hepınıze tekrar merabalar
    -----------
    Aramıza hosgeldin ufuk alabileceğin en iyi motoru almışsın teknik konularda aramızda en bilgili alplion(alparslan) sana yardımcı olur.
    motorla cektiğin bir resmini koyarsan iyi olur
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

sağolun ılk fırsatta resmi ekleyeceğim

ve evet arada gıcık sorularda sorabılırım hatta sormam gereken bır soru var bir ara motor gıderken sarsılıyor diye servise goturmüştüm servisteki arkadaş bana eğer bir daha böyle yaparsa bir lokma takımı al ve şu vıdaları sık dedi ama uzun zaman oldu ve motor sarsılmaya başladı tekrar

servısım eskişehirde ve ben bir aydan önce gıdemem

nereyi açmalı ve hangi vidaları nekadar sıkıştırmalıyım

şimdiden teşekkürler

arkadaşlar birde zahmet olazsa nasıl foto ekleyeceğimizden bahsederseniz sssevinirim

agidy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar Ktcilere ;) topic'i komple okudum hepsi aynı aşağı yukarı kt lerin.Bende iki ay kadar once ilk sahibinden 5 aylıkken aldım kt mı.zaten cok istiyordum sonunda nasip oldu.ufak pürüzler hariç gayet memnunum 2000 km oldu bende (toplam 7200) artık bende aranızdayım herkese merhabalar.
    :)

slm agidy bende burada yenıyım bu sayfayı ilk bulduğumda bende çok sevindim ve bende baştan sona okudum ınanıyorum ki burada guzel sohbetler olacak ve tabiki bilgilerde edineceğiz sende benim gibi hoş geldin

Motosikleti
    buell 1125R
    arkadaşlar hoşgeldiniz ..................estagfurullah özgür ama yardım edebilirsem ne mutlu
    bu arada yag ve ön ampül harici bakım tamam gaz teli kopmak üzere imiş nedense hep tel tel kopmaya başlıyor 1 sezon çıkarmıyor ve start- stop tuşum bozuktu onu da hallettim arka bilyenin biri dağılmış takım şeklinde oda değişti.bide motorun şaseye bağlanan yerlerine civatalara pul ibi su contası koydum bakalım fark edecekmi müşür de değişti sağ fren koluda değişti müşürü oynatan kısım kırılmış bakımlar tamamlandı inşallah hava da yüzümüze gülerde yola çıkarız.

Motosikleti
    Honca CBF 150
    Alıntı ufuk80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun ılk fırsatta resmi ekleyeceğim

ve evet arada gıcık sorularda sorabılırım hatta sormam gereken bır soru var bir ara motor gıderken sarsılıyor diye servise goturmüştüm servisteki arkadaş bana eğer bir daha böyle yaparsa bir lokma takımı al ve şu vıdaları sık dedi ama uzun zaman oldu ve motor sarsılmaya başladı tekrar

servısım eskişehirde ve ben bir aydan önce gıdemem

nereyi açmalı ve hangi vidaları nekadar sıkıştırmalıyım

şimdiden teşekkürler

arkadaşlar birde zahmet olazsa nasıl foto ekleyeceğimizden bahsederseniz sssevinirim
    ------------
    Sarsılama derken motor gaz mı yemiyor , eger gaz yemiyorsa karburator tıkalı olabilir, karburator temizleyici alıp 20 dakka yuksek devirde kullanman karburatoru temizleyecektir.
    Fotoğraf yüklemek istersen http://imageshack.us/ dan yukleyebilirsin.

Alparsalan dağıtmışssın motoru yine , sana kötü haberim var persembe cuma yağış var izmirde.. arkadasımın işi olursa er-5 le gidemeyeceğiz benim kt yi acilen servise sokmam gerekiyor arka freni sıkıp yağını değiştireceğim hava filtresininde temzilenip veya değişmesi gerekiyor..arka lastikte 1 haftada iniyor supap vidasını değiştirdim olmadı sanırım jant tan kacırıyor janta surulen bir yapıstırıcı varmıs onu deneyeceğim yanlız arka lastiği sökmem gerekecek En iyisi servise götürmek...Birde elciklere takılan kargocuların kullandıgı aparattan almam gerekiyor.
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Evet Bende Hava Fİlİtresİnden OlduĞunu DÜŞÜndÜm Lakİn Hava Fİlİtresİnİ Yenİ DeĞİŞtİrdİm Servİstekİ ArkadaŞ ŞÖyle DemİŞtİ "Şaseyle Motor Arasinda Tokoz OlmadiĞi İÇİn Bİr Sure Sonra Vİdalar GevŞeye Bİlİr Ve Buda Sarsilmaya Neden Olabİlİr" Tabİ Ne Kadar DoĞru Bİlmİyorum Ve Şu An Giderken Çokta Olmasa Bİr Sarsilma Hİssedİyorum Belkİde Ben Pİnpİrİklİ Davraniyorum Bİr Sorayim İstedİm

Şİmdİden TeŞekkÜrler

[IMG]URL=http://imageshack.us][/URL][/IMG]

[IMG]URL=http://imageshack.us][/URL][/IMG]

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler