benim motorun yazılarının üstünde cila var çıkartmak için uğraştım ama boyaya zarar verecek ilerde satarken orjinalliği bozulmaz hem.
bu hafta sonu fırsat bulabilirsem yağmur da yağmazsa motora ön siperlik ve koruma demiri alacağım mondail in goldwing i olacak
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
nasıl cam seçenekleri var ben internette gördüm shadow a takmışlar kısa bişey farın yarısından başlıyo eğimli
kimseden ses çıkmıyor ne oldu kt'ciler
ben 20 ytl ye koruma demiri aldım kendim bu hafta sonu takacağım haftaya da rüzgarlık alacağım motor süper görünecek
alplion ne oldu motoru satıyorsun galiba ?
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3422173
kt den sonra skyteam cok rahatsız gelecek ben kullandım hoşuma gitmedi.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
kimseden ses cıkmıyor sattı mı yoksa herkez kt'leri
ben mesaj yazamıyorumm flood koruması diyor manası
i. sel; su baskını, taşkın. f. 1. sel basmak; su basmak. 2. sel gibi akmak. 3. oto. (motoru) ambale etmek.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
ya arkadaşlar bu arada yeni fiyatlardan haberiniz varmı
sıfır kt 2580 ytl çıkmış plaka ruhsat derken aksesuar falan 3000 ytl yi rahat bulur tuzlandı gibi sanki ne dersiniz
evet mondail in sitesinde 2,580 diyorla şimdi bir bayii ye telefon açtım anahtar teslim fiyatını sordum 200 plaka ruhsat 2,780 ye gelir koruma demiri + topcase+sis farı alsan 150 gider toplamda 3000 ytl fiyat artması cok iyi oldu bizim motorlarda değerlendi. mondail anladı en iyi modeli kt fiyatı arttırdı
bu arada seytan sofrası inişinde benim kt deyken video cektim
http://www.youtube.com/watch?v=tCkTj6wEzOQ
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
lastikle ilgili bi soru soracam
siz lastiğe kaç hava basıyorsunuz
ön lastiğin üstünde 32 ps
arka lastiğin üstünde 40 ps diyor
sizce bu havalarımı basmak lazım yani ön 32 arka 40 mı
Stavros fm Istanbul
ben one ve arkaya 30 ps basıyorum servistekiler 30 basabilirsin dediler
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
düşlemek sanırım hava yüzümüze gülerse çanakkalede tanışma fırsatı bulacagız bizim burdan 450 km felan yol var ve ben bakımlara başladım
1- arka lastik patlak değişecek
2-buji
3-yag(1800 km olmuş değişeli)
4-gaz ve debriyaj tel değişimi(gerekli bilemem ama işi garantiye alnmak gerekir dimi)
ben bakım olarak bunları yaptıracagım ve benim arka teker şamrelli ve patladıgında tam bi ölüm oluyo ben diyorum ki çıkan eski şamreli kesip düzgünce dış lastiğin içine yatırıp şamreli öyle koyayım diyorum balansta felan sorun yaşar mıyım ki?
benim ki satmak da değilde artık tok satıcıyım satılırsa belki diye düşünmüştüm ama bakalım naip
alplion benim de bakım geldi
1- zinciri temizlemem gerekiyor
2- yağını değiştireceğim
3- Vites ayarı
4- Fren ayarı
5- Elciklere rüzgar koruması takacağım.
6- Önde rüzgarlık yaptırma konusunda kararsızım.
7- Kar eldivenim yırtıldı.
yol gözümü korkutmaya başladı.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
motoru iyi dağıtmışsın alp ben daha arka tekeri hiç sökmedim.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Stavros fm Istanbul
düşlemek aman sökmede, çok zor çıkıyo, lastiğin yanakları çok sert ve yapışıyo iki üç arkadaş lastiğin üstünde maymun oluyoruz, arka lastiği değiştirirseniz kesinlikle dublex alın hiç yoktan hemen inmiyomuş
stavro hiç başıma gelmedi ama dişli kırılmış olabilir bi baktır derim yolda kalmaktansa.
arkadaşlar orta dişli değiştiren var mı hız ve çekişte nası bi değişme oluyo
orta dişil değiştirmek mantıklı değil son hız artıyor ama motorun torku dusuyor
ozellikle yokuslarda motor sisiyor pek tavsiye etmiyorum son hız 10-15 km artıyor benim motorum normal kullanımında titreşim yok cok memlunum bu hafta sonu kendi motorumda artcı oldum kt'nin arkasıda cok rahatmış iki kişi 100 yaptık.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
bişey soracam şöyle bi problemle karşı karşıyayım
motorda 1.viteste debriyajı bırakırken tam kavrama noktasında hareket edecekken motor sanki kavrama kaçırıyyor gibi oluyor yani krak diye bi ses gibi oluyor yani sol elimde debriyajda hissediyorum ama bu olay motoru yarım saat kullandıktan sonra oluyor dur kalkta falan. Yani başta bişey yok motor soğukken
nedir sizce problem
Stavros fm Istanbul
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)