bazen aşarım haddimi...uyardığın için sağol dostum...
bazen aşarım haddimi...uyardığın için sağol dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
benimde ruhsatta 2005 model yazıyor 2005 ile 2006 model arasında dış görünümde farklılıklar bulunmaktamı acaba ?
temizlik bakımını nasıl yapıyorsunuz motorun paslanmaması için
ekstra sis farlarının aküye bi zararı varmı
Stavros fm Istanbul
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
2005 in lastikleri şamrelli
2006 dublex başkada bildiğim kadarı ile fark yok
benimkinde hiç paslanma yok kedi gibi kalorifer dibinde yattıgından olabilir
fuel tankı hakkında farklılık var diyosunuz işte birinde yukarıda birinde aşağıd
makinanızın temizliğini nasıl yapıyorsunuz lütfen yardım pasları ortadan kaldırmıanın bi yolu varmı
Stavros fm Istanbul
yani benimkimi dogru çevirme yönüne göre
ok hocam arkadaşa yardımcı olduysak ne mutlu
teşekkür ederim anlamış bulunmaktayım
bir soru daha motorunuzu değiştirip başka chopper almayı düşünseniz 250 cc klasmanında ne alırdınız düşük paralara diyorum
mondialin mct 250 sini mi
raptor var ama o zannedersem pahalı veya göze batan bu klasmanda motor varmı
Stavros fm Istanbul
Hyosung derim 250 cc için.. Yalnız fiyatı yuksek sanırım..
Mondialin Mctsi için bilmiyorum ayrılmam ben motorumdan =)
7300kmdeyiz.. Biraz dinleniyo mondi bey.. Bi ara fotolarını koyacagım koruma demirli cantalı..
-McA-
motor olarak Keeway Supershadow 250 hoşuma gidiyor ama sağlamlık ve ekonomi için cbf 150 yi tek geçerim gerçi KT den de çok memlunum parasını fazlasıyla hakediyor.Hasta oldugum için bir hafta motora binemedim bu hafta sonu fişleri yazmaktan zaman kalırsa motoru yıkayacağım.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
valla Keeway Supershadow 250 benimde çok hoşuma gidiyor kt den sonra alacağım tek motor bu olur
regal raptor bence güzel ama bu çin motorların da şans faktörü çok büyük bi iyi çıktımı deme keyfine
benim önceki motorum regal raptordu amortisorlerden ses geliyordu bir turlu ses olayını cozemedik aldıgımdan beri her hafta servise gittim ayrıca yakıtta cok fazla yakıyordu , servis 1 tane vardı bunlardan dolayı sattım kt aldım.
96 model 4,500 ytl ye kawasaki en-500 buldum 40.000 km de 96 model motor alınır mı ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
valla dostum pek anlamıyorum ama bence 40 binde kawazaki alınmaz diye düşünüyorum
muhtemelen baya yıpranmıştır
bence en 2002 üzeri olmalı
yeni her zaman için yenidir kalitesi farketsede
Koruma demiri ve yan deri çantalar hoş duruyor bence.. Kaş deniyor sanırım fara takılan bi aparat o da guzel duracaktır. Yuvarlak aynalar gorusu etkilemediği takdirde fena olmaz..
-McA-
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)