Mondial 125KT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım başlığı
Reklamlar
-
05 Temmuz 2006, 10:03
unyevi adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar 6 aylık kt kullanıcısıyım motoru ciklesiz çalıştıramayan arkadaşlar işin ehli bir ustaya hava ayarı yaptırırlarsa sorun çözülür benim motor ciklesiz sıcak havalarda dahi calısmıyorken su anda gunlerce çalışmasa dahi soğuk havalarda ciklesiz olrak marsa basmayla çalışıyor.birde su km satinin garip bir huyu var ve neredeyse tüm ktlerde mevcut motor 100 geçince ibre 90 lara düşüyor ama devir artıyor saatlerde bir sorun var bir ara onunla uğraşacagım.bir diğer sorun ise gözlemlediğim kadarıyla cogu kt de silindir ust kapak contasından yağ sızıntısı var ancak sadece motoru kirletiyo yağı eksiltici bir etkisi yok onuda garantiden değişiyorlar. ön dişliyi buyultme fikri su sıralar aklımdaydı ancak hazırını bulamadım tornada yaptırmayı dusunuyordum hazr yapılmışını bulabileceğimiz bir yer varsa temin için adres bilen arkadaslar ilgi verirse iyi olur
Benim motordanda ekzoz çıkışının alt peteklerinde yağ sızıntısı vardı servis motor üst kapağını söktü ve içeriden vidaları sıktı şu anda hiç yağ kaçağı ve kirlenme yok bu işlem garanti kapsamında yapılıyor. Zencir dişlisinide servise söyledim en uygunu 16 numaralı dişli ve garantiyi etkilemiyor orjinal yamaha dişlisi taktı dişli 8 ytl ve 4 ytl el emeği aldılar daha önce ikiyle çıktığım yerleri şimdi aynı süratle bir ile çıkıyorum. Titreşim yok, eksozun alt orta kısmında zaten iki tane delik var bu deliklerin aynısı yamaha motorların eksozlarındada var hiç fazladan delmeyin. Şu anda motor rodajda olduğu için 70 km hiç geçmedim yakıt olarakta 100 km ye 2,5 litre yakıyor. Ciklesiz çalıştırmak için motor rolantini 1,5'a yükseltin her zaman çalışır.
Reklamlar
-
05 Temmuz 2006, 10:11
selam millet.bende geçen yıldan bu yana mt 125 kullanıcısıydım.sattım ve araştırmalarım sonucunda KT 125 de karar kıldım.OLdukça da memnunum.Benzini kokluyor adeta.İzmirin altı nı üstüne getirdim.Şimdiye kadar 2500 km yaptım.Allah Kaza bela vermeden herkese dikkatli ve kasklı kullanmanız dileğimle...
-
06 Temmuz 2006, 03:29
korhan motorun guzel olmus ozellıkleded cantalar cok yakısmıs gule gule kullan
-
06 Temmuz 2006, 03:30
ewet cantalar cok guzel olmus
Yeni yine yeniden
-
06 Temmuz 2006, 16:10
başka resim yok mu arkadaşlar
-
10 Temmuz 2006, 03:42
hangınız yazmııstınız onu bu topic temıydı hatırlamıyorum . evet km gostergesınde bı sorun var ıbre 95 i gecince motosiklet hızlandığı halde ibre aşagıya duşmeye başlıyor ve 90-95 arsında kalıyor ılk defa bu hızı gördüm sanırım 110 u buluyor ama dedigim gibi ibre göstermıyor.
bunun bi çaresi vardır her halde bi bilen varsa önerilerilerini bekliyorum değiştirmek çözim olurmu acaba yeni göstergede aynısını yapar mı?
-
12 Temmuz 2006, 03:13
neredesiniz yardım istedim duyan yok mu?
-
12 Temmuz 2006, 03:50
dostum sorunu henüz çözme aşamasına geçemedik düzeltebilirsek buraya yazarım ama cozen arkadas varsa bizi bilgilendirirse iyi olur.sanırım saatin içiyle biraz oynamak gerekecek .belkide katalogda yazan süratten fazlasını göstermesin diye yapmışlardır .motor düz yolda 120 yi dibine kadar vuruyor
-
12 Temmuz 2006, 03:53
-
24 Temmuz 2006, 21:51
eee bu kadarmı kt muhabbeti
-
27 Temmuz 2006, 22:28
arkadaşlar bu gösterge herkesde problem anlaşılan
bende de 80 den sonra sapıtıyor
80 i geçtikten sonra 80 ile 120 arasında pır pır
doğru yeri bir türlü bulamıyor.
-
27 Temmuz 2006, 22:48
Uzun bi süre suzuki gn125 ile ilgilenmiştim, bu alet onun birerbir kopyası neredeyse. GN125'in Türkiye'ye gelen son versiyonları yani 2005 modelleri Çinde üretilmiş diyenler vardı. Bu aleti görünce inanmaya başladım doğrusu. Bence GN125 gibi tipi çok güzel. Keşke üzerine o kocaman Mondial yazısını koymasalarmış. Kullananlara iyi sürüşler.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
27 Temmuz 2006, 23:30
kt 125 ben 1 seneden beri kullanıyorum bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım ufak tefek ler hariç şimdiye kadar start stop tuşunu bozdum bide motorun üst kapak keçesi biraz yağ kaçırdı hiç durmadan 300km yol yaptım emok festivaline felan gittim ben memlunum tabi bi süre sonra poponu hissetmiyorsun artık pek uzun yol yapmıyorum şimdilik sorun yok bide koltuk sürekli sağa sola yamuluyo bide şu çamurlukları biraz daha uzun yapamamışlar mı onu düşünüyorum
-
28 Temmuz 2006, 00:06
sayın arkadaslar eğer yedek parça ihtiyacınız olursa veya 125 kt ön koruma demiri veya aksesuarı isteyen olursa www.otmmotor.com veya 0 533 379 46 26 - 0 256 316 25 25 dahili 14 ile görüsüp 3 gün içerisinde elinize ulasır size bir yardımımız dokunmus olur
Mondial MOTOSİKLETLERİ Türkiye ANABÖLGE BAYİ
OTM Motor, KEYİFLİ VE HATASIZ KAZASIZ GÜVENLİ SÜRÜŞLER DİLER...
-
20 Ağustos 2006, 00:22
-
25 Ağustos 2006, 23:34
Arkadaşlar www.otmmotor.com diye bir adres var ve burada mondialin bütün parçaları var ama maşallah bir fiyatları göründe dudaklarınız uçuklasın bizim elimizde şuanda satmaya kalktığımızda 1.500 ytl eden motosikletlerimizi buradan parça alarak kendimiz yapsa belki 10.000 ytl yi bile geçecek.
Bakın link burada ayırın 5 dakikanızı bir göz atın parça fiyatlarına
http://www.otmmotor.com/motor/main/p...&sub_cat_ID=31
bir ön amortisör: 87.000 çifti 174.00
ön teker :183.000
arka jant :130.000 ytl
arkadaşlar bunlar ya bizi kazıklamak istiyorlar yada bu işin içinde başka bir iç var ne zaten satıyorum bu motoru artık ne yapayım ya yarın bir arıza çıkarsa yandık kardeşim
isteyen varsa satayım benim motoru alarm ve uzaktan çalıştırmasıda var
-
27 Ağustos 2006, 01:40
fiyatlara birseydı dıyemeyecegım fakat su var kş ben milasta sinyal lambasını degıstırdım sadece camı degıssın ıstesıgım halde ayrı saatılmadıgını hepsinı bırden degıstırebıleceklerını soyleyıp 15 ytl mı alılar gordugum kadarıyla senın verdıgın adreste camını cıvatasını ayrı ayrıo fıyatlandırmıslar bence bu guzel
-
-
Sitedeki resime bakabilirsiniz Merhaba arkadaşlar Ağustos ayının sonlarına doğru Mondial 125KT ve Yamaha 125YBR iki motor hiç kontağı kapatmadan Malatya'dan nemruta ta zirveye sorunsuz bir şekilde çıktık.
-
bende geçen yıldan beri MONDİAL CIYIM..Mondial 125 KT hastasıyım...vede çok memnunum..Harbiden motor çok az yakıyor..Ailecek te gezmediğim yer kalmadı.8000 km.kadar geldim.Lastik patlaması dışında da bir sorun yaşamadım.Oda yama olmuyormuş.Yeni iç lastik aldım.7 YTL.Bedava bence.Ama tavsiyem en kısa sürede Dublexx lastik haline getirmekmiş.Maliyeti ise 35 YTL dediler.Evet arkadaşlar..mondial kullanmak bence bir ayrıcalıktır..Herkese kazasız belasız sürüşler...
[B]İNSANLARLA YAŞAMAK İÇİN ONLARA MUTLAKA SABIR GÖSTERMEN GEREKİR...[/B]:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler