Slm Bende Mondıal Kt Cıyım Hemde Ne Kt Cı Ben Mondıalın Uretım Fabrıkasında Calısıyorum Nazıllı De Duymak Bılmek ıstedıklerınız Varsa Elımden De Gekırse Seve Seve ıyı Surusler
Slm Bende Mondıal Kt Cıyım Hemde Ne Kt Cı Ben Mondıalın Uretım Fabrıkasında Calısıyorum Nazıllı De Duymak Bılmek ıstedıklerınız Varsa Elımden De Gekırse Seve Seve ıyı Surusler
arkadaşalr ben de yeni kt cilerdenim ama kimse kalmamış duruma göre noldu yaw.. sıkıldınızmı..
Satanlar oldu. Yeni kullanıcılar da sanırım nete girmiyor.
Bayrak sizde artık. Foto, soru, yorum vs. ile şenlendirin topiği.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
evet ya bişeyler yapalım.. ben biraz dış görünüşü elden geçirmem laızm paslı yerler war mondial yazısını çıkarıcam oraya orjinal güzel bi sticker istiyorum.. birinde gördüm land crusier gibi bişey wardı çok hoşuma gitti nerdne bulabiirm ne öneriosunuz ??
ktci olduğuna göre motorun nasıl olduğunu en iyi sen bilirsin görüşlerin neler kalitesi nedir anlat bakalım
abi seni msn ekledim ama. uygunsa sanada görüşmek isterim..
highspeed172000@msn.com
arkadaşlar üsküdar veya ümraniye de bildiğiniz mondial servisi var mı?internet sitesinde yakınlarda bulamadım
kimse yok sanırım...
selam arkadaslar mondıal 125 kt 2005 model sizce nasıl bır motor
duydugum kadarıyla herkez çin motorları soyle boyle falan dıyor ama ucuz yanı 93 model java falan alana kadar sızce bu daha ıyı olurmu?
ltf yardım
İyi olur hatta çin motorları arasında çok tutan sağlam modellerden ama titreşim var yinede alınabilir km kaçta kaç paraya alıcaksın motoru bence güzel titreşim rahatsız etmez dersen al.;)
Slm çetin kardeş bende 2006 kt 125 var herkeski gibi jiklesiz çalışmama sorunu dışında bi sorun yok. Gayet güzel bir motor.
benımkı bıras modıfıyelı ama bakabılırsın boyle bısey
arkadaslar bu sorunu motosıkletınız genelde sogukken ılk calısma esnasında yapar onun nedenıde karburator ve sıbob ayarından tamamen yada motorunuz bı yerınden hava alıyodur bence ıyı bı bakımcı ulun yoksa motorunuz servıslerde heba olur yazık etmeyın o guzelım motora ii surusler
en ilk cıktıgında almıstım halada kullanıyorum benım motorum 2005 model bu makına hakkındada bılmedım yok cok sukur cok deneyımım oldu bu motorla cokta yarıs kazandık bırlıkte eklemek ısteyen olursa msn sweetkarizma_468@windowslive.com
slm 125 kt ciler yaz geldi motorlarınızdaki son durumlar nedir ??
hazırmıyız bir buluşma veya geziye
konu cok sessiz kalmış bu kadar kt ci olmasına rağmen :(
[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
herkese selam dostlar
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
slm arkadaşlar
benim kt125 şuan 530 km de .
motoru aldığımın ikinci günü şarj sorunu vardı konjektörü garantiden değişti.
bugün bi yerde park ettim dedim direksiyonu kilitleyim oda ne kilit yerinde yok düşmüşşu anda en önemlisi vites problemi var bazen 1 den 2 ye attığımda vites boşa çıkıyor sizce neden olabilir motosiklete yeni başlayan biri olarak beni harbi üzdü yani bi keyfini süremedim bu kadarını beklemiyodum
125 kt gerisi hikaye bende çok memnunum
bendede vites geçişlerinde bazen sorun oluyor ama o kadar önemsenecek kadar değildir üzme kendini
Arkadaşlar Kt aksesuarlarını her yerden bulabilirmiyiz ? Herhangi bir chopper camı aşağı yukarı kaça mal olur, birde o 4 çanta aşağı yukarı ne kadara mal olur ???
bu kt lerde titreşimi kesen oldu mu
Olmamış heralde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)