Mondial 125KT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım başlığı
Reklamlar
-
16 Nisan 2008, 20:40
Arkadaşlar bana Ramzey ön jant lazım.. ve Mondial 125KT'nin jantı uyuyor..
Link Burada.. yazarsanız sevinirim..
Reklamlar
-
16 Nisan 2008, 22:06
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
17 Nisan 2008, 00:42
amigoex adlı üyeden alıntı
eyvallah melocan bilgiler için teşekür ederim
kardeş kaça aldın motoru
-
17 Nisan 2008, 10:15
melocann adlı üyeden alıntı
kardeş kaça aldın motoru
plaka ruhsat dahil(ruhsat işlerini kendim yapmadım)2,300 geldi
-
17 Nisan 2008, 10:54
aklınızda bulunsun eksoz saplama civatalarının yedeklerini teflonlu m6 somun bulundurun yanınızda.titreşimden düşüyorlar.
-
18 Nisan 2008, 00:45
alplion adlı üyeden alıntı
aklınızda bulunsun eksoz saplama civatalarının yedeklerini teflonlu m6 somun bulundurun yanınızda.titreşimden düşüyorlar.
benimki düşmedi kırılmıştı adam cıkarıncaya kadar canı cıktı düşeceğini zannetmiyorum
plaka ruhsat dahil(ruhsat işlerini kendim yapmadım)2,300 geldi
hayırlı olsun güle güle kullan rodaj bittikten sonra git gidebildiğin ben öle yaptım rodaj bitti arkasından uzun yola cıktım yaklaşık 800km bi yol
-
18 Nisan 2008, 23:52
slm arkadaşlar amk titremesini yapıyor ön dişliyi deyiştirdim 15 den 17 ye çıkardım
tek kişi sorun çıkarmıyor kalkışlarda 2 kişiyle biraz sorun yapıyormuş geçen pazar arkadaşa verdim o söyledi karbüratörün başını yedim 30 ytl taktım tin tin oldu
iki kişi 120 yi görmüşler ben 90 nı geçmedim oda 3 viteste 1,2,3 hızlı vites deyiştirirsen 100 görebilirsin devri güzel ayarlayacan sübab ayarlarını güzel ayarlarsan devir 12000 buluyor biraz titriyor ön kaldırmasada iyi pati çekiyor ben elle ayarladım sübabları vidaları kırdık onları da degiştirdim yedek vida çok allah tan
-
19 Nisan 2008, 01:04
yokyaw adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar amk titremesini yapıyor ön dişliyi deyiştirdim 15 den 17 ye çıkardım
tek kişi sorun çıkarmıyor kalkışlarda 2 kişiyle biraz sorun yapıyormuş geçen pazar arkadaşa verdim o söyledi karbüratörün başını yedim 30 ytl taktım tin tin oldu
iki kişi 120 yi görmüşler ben 90 nı geçmedim oda 3 viteste 1,2,3 hızlı vites deyiştirirsen 100 görebilirsin devri güzel ayarlayacan sübab ayarlarını güzel ayarlarsan devir 12000 buluyor biraz titriyor ön kaldırmasada iyi pati çekiyor ben elle ayarladım sübabları vidaları kırdık onları da degiştirdim yedek vida çok allah tan
dediklerinden bişey anlamadım heyacan yapmadan anlatsan daha iyi olur
-
19 Nisan 2008, 09:53
arkadaşlar şu rolanti ayarını bir türlü tutturamadım galiba ben.bir yardımcı olsanız?jikle de 3 kademe var nerede olması gerek?bende mesela en üstte iken çalışmıyor?ortda sorun yok ateşlemede hemen gerçekleşiyor ama en yukarı alınca stop ediyor.bence en yukarıdayken ona bir rolanti ayarı çekmem gerekiyor ama sizin de fikirlrinizi almak istiyorum.ne nedir nasıldır?tşk ler
-
19 Nisan 2008, 10:13
selam arkadaşlar motrunuz şu anda ne kadar yakıyor bide bunun kilometre ömrü ne kadardır
-
19 Nisan 2008, 20:12
heyacan yok adamım bakış açını deyiştir anlarsın
-
20 Nisan 2008, 12:20
arkadaşlar şu rolanti ayarını bir türlü tutturamadım galiba ben.bir yardımcı olsanız?jikle de 3 kademe var nerede olması gerek?bende mesela en üstte iken çalışmıyor?ortda sorun yok ateşlemede hemen gerçekleşiyor ama en yukarı alınca stop ediyor.bence en yukarıdayken ona bir rolanti ayarı çekmem gerekiyor ama sizin de fikirlrinizi almak istiyorum.ne nedir nasıldır?tşk ler
jiikle en aşgıda olacak adamım yanlış yapıyorsun çok soğuk havalarda en üstte çalıştırıp motor ısınınca en aşağı indirmen gerekiyo jikle en ykarda olunca silindire zengin karışım gider ve motor boğulup stop eder jikle ortada durursa motor gider ama gazı bizar fazla açarsan tekleme yapar inanamayacağın kadarda çok yakar
tetikçi adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar motrunuz şu anda ne kadar yakıyor bide bunun kilometre ömrü ne kadardır
subap ayarları iyi yapılırsa 7 ila 8 krş arası yakar
km ömrü ise senin kullanışa göre değişir
-
20 Nisan 2008, 14:39
jiikle en aşgıda olacak adamım yanlış yapıyorsun
çok soğuk havalarda en üstte çalıştırıp motor ısınınca en aşağı indirmen gerekiyo jikle en ykarda olunca silindire zengin karışım gider ve motor boğulup stop eder jikle ortada durursa motor gider ama gazı bizar fazla açarsan tekleme yapar inanamayacağın kadarda çok yakar
subap ayarları iyi yapılırsa 7 ila 8 krş arası yakar
km ömrü ise senin kullanışa göre değişir
eyvallah versiğin bilgiler için teşekür ederim melocann.sağ olasın
-
21 Nisan 2008, 14:01
ewet arkadaşlar kt'mle olan yolculuğum buraya kadarmış dün yaptığımız pazarlıkla yine bi mondial ailesinden mt125'le takas ettim motoru verirken ellerim titredi motoru buyutmek için takas ettim
-
21 Nisan 2008, 14:20
ewet arkadaşlar kt'mle olan yolculuğum buraya kadarmış dün yaptığımız pazarlıkla yine bi mondial ailesinden mt125'le takas ettim motoru verirken ellerim titredi motoru buyutmek için takas ettim
Hayırlısı olsun melocann. ALLAH (CC) daha iyilerini nasip etsin.
büyütme işini pek anlayamadım ama?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
21 Nisan 2008, 14:26
Gültekin adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun melocann. ALLAH (CC) daha iyilerini nasip etsin.
büyütme işini pek anlayamadım ama?
allah razı olsun kardeşim
saçmalık gibi gelebilir ama bunu neye tututurdum satmayı planlıyorum bunu sattıktan sonrada allah kerim bi 250cc'lik düşünüyorum
nasıl diyim parça parça satrmış gibi bişey oldu işte
-
22 Nisan 2008, 11:42
1000ytl ye bir arkadaşım satıyor alsammı acaba ilk motosikletim olacak
★★★HONDA★★★
★★★Hayat Onda★★★
I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...
-
22 Nisan 2008, 16:31
carlosmarcos adlı üyeden alıntı
1000ytl ye bir arkadaşım satıyor alsammı acaba ilk motosikletim olacak
temizse durma derim hem başlangıç motoru iyiydir bütçen iyileşince motora alışınca buyltur ve bir japon alırsın
-
04 Mayıs 2008, 19:35
rodajdan sonra vibrasyon durumları nedir bu motorda ?
-
05 Mayıs 2008, 00:55
Gültekin adlı üyeden alıntı
muslukta olay budur.
musluk üzerindeki ok'u dikkate alırsak, alplion doğru,
tutup çevirdiğin yönü dikkate alırsak (mavi ok), ben doğruyum.
kısacası, ikimiz de aynı şeyi söylüyormuşuz.
kerdeş bende 2008 125 KT aldım benim klavuzda gösterdiklerinin tam tersi var. yedek depo musluk alt konumdayken gösteriliyor. bende buna aldanarak yola cıktım nihayetinde beniznim bittii. :D neyseki 100 m sonraki benzinciden benzin aldıım. ama aklımda bi soru işareti var. normal kullanırken musluk konumu üstte mi kalacak altta mı kalacak
arkadaşlar motoru yeni aldım 30.04.08 trafiğe çıkışı. şimdilik max 100 yaptım. sizce rodaj süresince motoru hangi hızlarda kullanmalıyım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler