Mondial 125KT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım başlığı
Reklamlar
-
23 Eylül 2007, 13:43
blackcat20_45 adlı üyeden alıntı
sayın arkadaşalar bende bahsettiginiz motoru uzun zamandır araştırıyorum ve yaza almak istiyorum..baktım ve öle teknik bi arıza yok sadece vibrasyon sorunu var bana bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz??????????????
sevgili blackcat öncelikle hoşgeldin motor güzel daha kimseden şusu var busu var diye duymadım uzun yol şehir içi kullnım gayet iyi tavsiye ederim 100km'de 2.5 lt banzin yakıyor sana şimdiden hayırlı olsun
Reklamlar
-
23 Eylül 2007, 15:03
sagool melocann'da birader burda kt kullanıcıları azaldı mı yoksa artık talep mi yok.......YA vibasyon nası motorda ve bunu engellemek için ne yapabilirss
-
23 Eylül 2007, 18:07
blackcat20_45 adlı üyeden alıntı
sagool melocann'da birader burda kt kullanıcıları azaldı mı yoksa artık talep mi yok.......YA vibasyon nası motorda ve bunu engellemek için ne yapabilirss
vibrsyon zamanla eksiliyor ama yok olmuyor usta bişey önerdi ama yapmadım
motor sablamalarına takoz koyorsak gecer dedi ama cok zahmetli ne kadar dayanır bilmem deyince yapırmadım
-
23 Eylül 2007, 18:29
Arkadaslar Bu melocan var yaaa Mondial in Mit ajanı dikkat edin Karışmam
şaka Bi yana Melocan abii görüşemıoz bak ayıp oluyorrrr
Tek Motor Mondial 125KT Ben de alıcam ALLAHIN İziniylee
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
23 Eylül 2007, 18:35
KRAL444 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar Bu melocan var yaaa Mondial in Mit ajanı dikkat edin Karışmam
şaka Bi yana Melocan abii görüşemıoz bak ayıp oluyorrrr
Tek Motor Mondial 125KT Ben de alıcam ALLAHIN İziniylee
yok canım estağfirullah ne demek llah herkese nasüp eder böle bi motor
-
23 Eylül 2007, 18:46
İnşallah Abii Bütün 125kt gönül verenlere nasip etsin İnşallah
-
24 Eylül 2007, 00:11
herkese merhaba ben bu aralar motor almayı kafaya koydum hatta kt125 lere taktım almayı düşünüyom ama kimse iyi konuşmuyor sizler kullanıcısısınız nasıl almalımıyım ?
-
24 Eylül 2007, 00:17
meka.groove adlı üyeden alıntı
herkese merhaba ben bu aralar motor almayı kafaya koydum hatta kt125 lere taktım almayı düşünüyom ama kimse iyi konuşmuyor sizler kullanıcısısınız nasıl almalımıyım ?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post800510
tıkla ve 223. mesajı oku.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
24 Eylül 2007, 00:45
teşekkürler Gültekin hocem sağol var ol yarın bayiye gidip diparişi vericem bakalım nezaman gelecek inşallah en kısa sürede olur alacağım bayide olmadığında siparişle getiriyorlar daha iyi böylesi benim için illa siyah olcak yoksa bordo oluralırdım bekleyemezdim sonra boyatmayla uğraşırım saolun varolun
-
24 Eylül 2007, 01:09
Meka Motor süper kardes 125kt şehir içinde şehir dısında da iyi motor
ehh elbette kötü yanları olacaktır bu sana baglı bırasda eşşeğe biner gibi binmezsek sorun olmaz gozumuz gıbı bakıcaz temızlıgıne motoruna kısacası herşeyiyle ilgileneceksin ozaman bak bakalım motorda hata kusur olur mu Çin motorları bırasdaha kibar dıkkat edıceksın o kadar
Sımdıden Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesinn
Allahım bana da nasip kısmet edersin inşallah (amın)
-
27 Eylül 2007, 22:01
meka.groove adlı üyeden alıntı
slm arkadaşım ben bu motoru yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum bence sınıfının en iyi motorlarından biri tavsiye ederim bence eksik 2 yönü var 1.si vibrasyon 2.si uzun yola gitmeyi planlıyorsan hız limiti biraz düşük en fazla 110 yapıyor arabalar yanında aheste fıstık makamında gidince sinir oluyorum(bu benim şahsi fikrim) ama uzun yolda bırakmaz seni gideceğin yere götürür
yakıt şehir içinde 75000 yakıyor uzun yolda basarsan yani zorlarsan motoru yine aynı yakıyor 75000 yani binimi gayet rahat yormuyor
-
27 Eylül 2007, 22:09
selam arkadaşlar bende 1 ay önce aşık oldum bu tutkuya tabi motoru aldıktan sora abim almış bende onunsayes,nde tanıştım yıldırm aşkına vuruldum ilerde kısmet olursa şöle sağlam bi chopper alacam kendime buarda bende de 125 kt var
-
27 Eylül 2007, 22:14
ceyo adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bende 1 ay önce aşık oldum bu tutkuya tabi motoru aldıktan sora abim almış bende onunsayes,nde tanıştım yıldırm aşkına vuruldum ilerde kısmet olursa şöle sağlam bi chopper alacam kendime buarda bende de 125 kt var
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin şimdi senin topiğe msj atmıştım motor konusunda iyi tercih yapmışın tebrikler
-
30 Eylül 2007, 18:00
arkadaşlar ben motora ön cam takmayı düşünüyorum şu yarım chopper camlardan fiyatı ne kadar civarı
-
sahinuslu2134 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben motora ön cam takmayı düşünüyorum şu yarım chopper camlardan fiyatı ne kadar civarı
arkadaşa bilgi verecek kimse yokmu yaw kaç gündür topikte kımıldama yok üzülüyorum vallahi
-
ben safe bet in kini 20 ytl ye aldım ve kırıldı kırık yerden kestim baya bi hoş durdu akşama da resim ekleyeyim
-
sahinuslu2134 adlı üyeden alıntı
iyi düşündünmü kardeş,uzun yolda sıkıntı yapabilir..motoru zorlar vede daha fazla yaktırır gibi geliyor bana..nihayetinde 125cc bir motor,gerçi çok güçlü bir makine bende 2 yıldır kullanıyorum ama yinede düşün derim..
-
yazin adlı üyeden alıntı
iyi düşündünmü kardeş,uzun yolda sıkıntı yapabilir..motoru zorlar vede daha fazla yaktırır gibi geliyor bana..nihayetinde 125cc bir motor,gerçi çok güçlü bir makine bende 2 yıldır kullanıyorum ama yinede düşün derim..
bencede uzun yolda sıkıntı yapabilir şehir içinde gösteriş olrak fena olmaz zorlamazsında
-
ben şehir içi gösteriş için istiyorum uzun yol pek gitmiyorum zaten
alplion adlı üyeden alıntı
ben safe bet in kini 20 ytl ye aldım ve kırıldı kırık yerden kestim baya bi hoş durdu akşama da resim ekleyeyim
alplion dostum resim ekleyecem demiştin unuttun galiba sana zahmet bi resmi koyda görelim
-
hade kt'ci arkadaşlar nerelerdesiniz milletin topikleri almış başını gidiyor nerlerdesiniz bi konu açında konuşalım yaawwww
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler