kt nin motor saplamalarına nsl bir conta koyalım bilen varmı zıngırdamayı kesecek yararı olurmu bilen varsa yardımcı olsun bee
kt nin motor saplamalarına nsl bir conta koyalım bilen varmı zıngırdamayı kesecek yararı olurmu bilen varsa yardımcı olsun bee
her zaman ve heryerde....
kt ciler öldünüzmü millet kayboldu yaa gelin buraya
kt de uzun macerası soruyorsanız istanbul atina yaptım 1250 km 14 saat
sürekli 8000 devirde kullandım motor tık demedi şu anda atinadayım zaten 2 aydır burda kullanıyorum motorda tık yok
Stavros fm Istanbul
KT bambaşka dağ taş sür banamısın demiyor ama ön diskten vızırtı gelior
gelecek ay fazer alıyorum arkadaşlar
artık kt yi emekliye ayıracam
Stavros fm Istanbul
tüm kt ci dostlarıma slm benim kt 3000km ye geldi hala fazla titreşim var
slm arkadaslar bende 1 yıldır kt kulanıyorum daha tık demedi sevgili sahın kardes bu tıtresımın tek kurtulusu varmıs onu bende sordum vites dişlilerini degiştirmek yani dişlileri buyutmek o zaman gecer dendi ne kadar dogru bilmiyorum ve ayrıca cok masraflı dıyorlar
slm arkadaslar bu motor harika bisey gecen yaz karmandan alalyaya gittim yaklasık 350 km bi corba harici hiç durmadım ve en son 130 gordum bende ibrenin yalancısıyım
topik canlanmış yine
geçen ay yaptığım gezi notu ve fotolarını ekleyeyim bende...
__________________________________________________ ____
8 -13 Haziran tarihleri arasında, Mondi KT125 motorumla kısa bir gezinti yaptık.
özet olarak;
İstanbuldan direk Tekirdağa, oradan Uçmakdere yoluna sürdük.
Uçmakdere yolunda mükemmel manzaralar eşliğinde, biraz skıntılı bir yolculuk yaptık.
keskin ve çakıl dolu bir virajda oto ile karşılaşınca, az kalsın hakkın rahmetine kavuşuyorduk.
harika manzaralı, fakat epey tehlikeli ve kırıcı bir parkur. cros-enduro harici motorlara ve otolara tavsiye olunmaz.
Gaziköy ve sonrasındaki 30 km., en keyifli yolculuk dilimiydi.
eve vardığımda, mıç ve sırt ağrısından, sabaha kadar istirahat ettik
ertesi gün, Şarköy ve iskelesinden bir kaç gündüz fotoları çekmek için ufak bir yürüyüş yaptık.
sonraki gün de, gece fotografları için aynı mekanlardaydık.
daha sonra, motorla ufak bir şarköy turu...
ve dönüş günü...
sağlamtaş-inecik arasındaki yolun yaklaşık 35km.'si, dahi mühendislerimiz tarafından yenileniyor.
zift döküp, üzerine mıcır sererek, dünyanın en kaliteli yollarını inşa ediyorlar.
yolun böyle olduğunu bilseydim, karıştıran, hatta uçmakdere yolunu tercih ederdim.
pek çok macera atlattıktan, 85 km.'lik tekirdağ yolunu 2 saat 15 dakikada alabildikten sonra medeniyete kavuştuk.
bu arada küfür ede ede, epeyi günaha da girdik.
tekirdağdan çorluya, eski-yeni dostlara uğrayıp, hal-hatırlaştık.
Muammer abi'ye, oğlu Sedat'a, sınıf arkadaşım Ercan'a, ve ev arkadaşım Yalçın ile, eşi Serpil'e misafirperverlikleri için çok teşekkürler.
Çorludan basıp, direk eve attık kapağı.
yolculuğa başlarken, depoyu silme doldurmuş, km. saatini sıfırlamıştım.
yol sonunda, ana sayaca göre 475, günlük sayaca göre de 441 km. yol yapmışız.
aldığım benzin yetti, ve hala rezerve geçmedi.
mondim, yolda hiç bir sıkıntı yaşatmadı.
sağolasın çançinçon.
gidiş; Beylikdüzü> Silivri> Gümüşyaka> Tekirdağ> Uçmakdere> Şarköy
dönüş; Şarköy> Sağlamtaş> İnecik> Tekirdağ> Çorlu> İstanbul
fotoları slayt olarak izleyebilirsiniz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
titreşim fazla ise sibopları biraz gevşettiriver benim motor siboplar çok mu sıkı idi neydi basmıyodu ve vibrasyon çoktu.
way way way butun kt ciler buraya tuplan mış kt mi kn midiye cok düşündüm ama 150 kn aldım memnunum ama kat dede aklım kaldı ....bu arada tüm mondi ailesine selamlar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
slm arkadaslar agustos 10'da tekrar alanyaya gitmeyi düşünüyorum tabiki benim emektar 125kt ile muhakkak daha iyileri vardır ama ALLAH herkse boyle bi motor nasip etsin bu arada arkadaslar bim kt bi depo benzinle 455 km gitti yedek depoda dahil sizce nasıl?
eeee hadi nerdesiniz mondiciler niye kimsenin sesi cıkmıyor
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Arkadaşlar merhaba kt mi satmak zorunda kaldım aranızda isteyen talip olan varsa görüşmek isterim motor hakkındaki bilgileri satma nedenimi (daha çok yeni bir bebeğimiz olduda )aşağıdaki linkte bulabilirsiniz almayı düşünürseniz fiyat hakkında bir orta yol bulabiliriz sagılarımla.
http://www.sahibinden.com/displayite...06747&keyword=
İlan no: 4506747 aliyayla3457@hotmail.com
Sağolasın dostum kısmetse olur iyi akşamlar
Alıntı:
abrams´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba kt mi satmak zorunda kaldım aranızda isteyen talip olan varsa görüşmek isterim motor hakkındaki bilgileri satma nedenimi (daha çok yeni bir bebeğimiz olduda )aşağıdaki linkte bulabilirsiniz almayı düşünürseniz fiyat hakkında bir orta yol bulabiliriz sagılarımla.
http://www.sahibinden.com/displayite...06747&keyword=
İlan no: 4506747 aliyayla3457@hotmail.com
gözünüz aydın. bebeğiniz hayırlı evlat olsun, analı-babalı büyüsün inşallah.
senin motor benimkinden daha iyi duruyor.
ama satılmıyor işte namıssız...
hayırlı müşterilerin olsun dostum.
slm arkadaslar benim emmioglundada kt var o da cok memnun ben honda cgl kullanıyorum tek dilegimiz kazasız belesız binmek
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)