T7 belgesi heralde normal atvlerdir trafikte kullanılan off road olmayan modellerdir diye düşünüyorum. 2017 modelleri hakkında bir gelişme var mıdır arkadaşlar ?
2017'de ağırlık vereceklerini sanıyorum çünkü atv ülke genelinde gittikçe yayılıyor çocuklar için bile var her yerde küçük atvler bildiğim kadarı ile arctic cat'te çocuklar için olan yok ama mjgrup illaki çalışmalar yapıyordur.
Atv kullanımı artıyor herkes off road'a merak sarmış durumda böyle devam ederse şehir için kullanımları da zamanla otaya çıkabilir.
Şehir içi kullanımları için vergiler ile ilgili yasa yapılması gerekir ki yaygınlaşmaya devam ederse illaki bi yasa çıakrtırlar
Kuba'nın facebook sayfasında off-road etkinliği paylaşımı yapmışlar Kuba ekibi tarafından yapılmış
Şöyle bi hesap yap dostum 11.300 x5 56.000 dolar yapar oda 150 tl gibi bi rakama gider Kuba'nın M550 serisini hesaplarsan %50 gibi bi fark çıkar görünüş olarakta daha iri ve güzel nerede açacağını bulmuşsun bide hangi ürünleri kullanacağını bulsan girişebilirsin tabi çevrende önemli
Kısa ve güzel bir video
2017 Model olanları burada
♥Tavsiye Edilen Satış Fiyatı (Her Şey Dahil) 17.490 € Bayide ekstra bir indirim illaki olacaktır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)