merhaba arkadaşlar servise ilk bakım ücreti ödedinizmi benim bidiğim ilk bakım ücretsiz.
İlk bakım ücretsiz ama ben servisin koyacağı yağı istemedim. Bu nedenle Castrol koydurdum, yağa para verdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Hocam lokma olmadığı için sökemedim parçayı, bir arkadaştan lokma alacağım öyle değişim yapacağım ama şöyle tarif edeyim lekeyi; zincir yağı lekesi sanki ama benzin, balata spreyi, tiner, kolonya, ıslak mendil, sabun hatta WD40 bile denedim, en ufak bir azalma olmadı lekede. Buarada farklı farklı yerlerde de olsa 2 tarafta da var.
Arkadaşlar ben arka ve yan çantalardan almayı düşünüyorum sizce nasıl olur.
Hakikaten hee artık bottan mı çizmeden mi nedir sağlam çizmişiz..Stickersız haline alıştım hatta daha da hoşuma gidiyor artık, motoru haftasonu yıkayayım de öyle resim atarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
Motorun ince sportif bir havası var, çantaları görmeden birşey dememek lazım ama bence o sportif havayı bozarsın gibime geliyor.
Kronik bir arızaya rastlayan var mı arkadaşlar yoksa tasarımla beraber tüm eksikler'de giderilmiş mi ?
Motorun kronik bir arızası yok ama benim yaşadığım bir sıkıntı ve uzun forum araştırmalarım sonucu çok basit bir şekilde çözümünü bulduğum bir olayı anlatmak istiyorum. Belki başına gelen varsa faydalanır. Motor iyice ısındığında kırmızı ışıkta durduğunu düşün boş viteste gidonu sola çevirdiğinde ya da 15-20 km hızla el debriyajda sola dönüş aldığını düşün motor stop ediyordu bende. Sonrasında tek marşla çalışıyordu ama nedenini bulamıyordum ve sadece gidonu sola çevirdiğimde stop etme yaşanıyordu sağa çevirdiğimde değil. Nedenini zamanında biri Honda'da yaşamış. Buna göre motorun gidonu sola dönünce jikle uzuyor ve kendi kendine jikleyi çekiyormuş bu nedenle de motor stop ediyormuş, jikle kılıfını yerinde tutan somunu sıkınca problem çözülüverdi, haftalardır stop etme yaşamadım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)