Teşekkür ederim
Ellerinde 1 tane varmış. Ay sonuna doğru sevkiyat varmış. O zaman getireceklermiş. Çeşitli şehirlerde bayilerde bu motordan var.
2 buçuk yıldan biraz fazla zamandır motor kullanıyorum. Gazete dağıtıcısıyım. Kullandığım motor Mondial 100MFM Cup. Bu motor vitessizdir. Bas gaza git cinsinden 55.000km. kadar yaptım. Son zamanlar biraz fazla masraf çıkarmaya başladığı için yeni bir motor alayım dedim.
Ehliyet sınavı hariç hiç vitesli motor kullanmadım. Ehliyet alırken de acemi olmama rağmen, tariflediler. Ben de uyguladım. Aldık ehliyeti, o kadar vitesli motor kullanmışlığım. Büyük motor ise hiç kullanmadım. Ama sanırım 1 günde adaptasyonu sağlarım diyorum. Araba tecrübem ve kendi motorumun tecrübesi var.
İnternetteki bütün eğitim videolarını izledim. Kafa olarak hazırım Kolay halledeceğimi umuyorum.
Hayırlı uğurlu olsun motor deneyimin varsa düşme kalkma olmaz zaten vites geçişlerini de bir haftada alışırsın. Tekerine taş değmesin.
http://www.atala.it
Founded1921 !
Motorun gelmesi, bizim bu bölgedeki bayilerin siparişlerine bağlı bir durum. Bir tıra 50 tane yükleniyormuş motor. Bu siparişe yetişmemiş. O yüzden sonraki siparişi beklememiz gerekmiş. Gaziantep ve Keşan (Edirne) Türkiyenin en uzak mesafeli yerleri olması da var.
Fabrikaya artık nereden geliyorsa (italya mı, Çin mi bilmiyorum) kurulu olarak geliyormuş. Hasar görmesin diye kargo yapamıyorlarmış. Ellerinde de 1 tane kalmış, onu bize göndereceklermiş.
Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bayilerde bu motorsikletten bolca var, internetten gördüğüm kadarıyla.
Motosiklet bayilere ulaşmış ama halen eline ulaşmayan bayiler var periyodik olarak dağıtılıyor yani başka bayiler ile görüşerek temin edebilirsin. veya İstanbul yakın sana orda kesin bulursun
İstanbul'da, Edirne'de, Tekirdağ ve ilçelerinde de var ama Keşan bayiine kaparo da verdik Bu kadar uzayacağını bilseydim gidip Edirne'den alıp gelirdim. Kısmet işte
Sanıyorum Antep Fabrika'da 1 tane kalmış. Diğerlerini bayilere dağıtmışlar. Onu da bize göndereceklermiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Bu motorla ilgili hem yerel hem de uluslararası internet sitelerinde ne doğru düzgün tanıtım var, ne de her hangi bir video. Öyle girdik bu işe ya bakalım sonu hayırlı olur inşallah
12 beygir 12 beygir 12 beygir 12 beygir 12 beygir.......
Motosikleti dün satın aldım plaka işlemlerinin tamamlanmasını bekliyorum. telefonla aradigimda yanlislikla 4700 diyerek verdikleri fiyata satın aldım bence kırmızısını görmeden motoru almayın derim. Malzeme kalitesini gerçekten beğendim kullandıkça yorumlayacagim.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın.
Biz de bekliyoruz artık. Daha 1 hafta bekleriz her halde...
Motorumuz bayiye gelmiştir. Depoda gidip gördüm Yarın inşallah hukuki işlemlerini yapıp üzerimize alacağız.
Motorun resmi satış fiyatı 4.896TL.dir. Ancak bayi bize bu motoru 4.750TL.ye sattı.
Sigorta, ruhsat ve plaka masrafını da yarın bildiririz inşallah.
Teşekkür ederim.
Motorsiklet geldi de ancak bugün (cumartesi) akşam üzeri teslim alabildim. Şirket faturayı kesememiş.
Sigorta 357TL. tuttu. Diğer motorsikletim de olduğu için çok tutmuş. İnşallah Pazartesi sabahı ruhsat ve plaka işini halledeceğim.
Akşam üzeri trafiğe yakalanmadan biraz turladım. Keşan'da hiç RKS Titanic 150-S yok. Hatta hiç RKS yok Görenler dönüp dönüp bakıyorlar Gerçekten çok şık bir motor. Servis ve birkaç arkadaş kısa turladılar, çok beğendiler. Hepsi 10 numara dedi
Ben de beğendim. Acemilik var ama birkaç güne alışırım tamamen. Motor ve trafik tecrübem var da vitesli motor tecrübem yok. Ama bugünkü antremandan sonra "olacak bu iş" dedik Çok seri ve hassas bir makina. Tamirciler de honda ayarında dediler. Bakalım, biraz eskiyince, b iz ustalaşınca biz ne diyeceğiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)