Uygun fiyata 360 km.de Sym Wolf buldum 2015 model 2017 Kasım çıkışlı. Bugün anlaştık, haftaya Cuma muayeneye gün almışlar, muayene sonrası devir işlemlerini yapacağız.
Uygun fiyata 360 km.de Sym Wolf buldum 2015 model 2017 Kasım çıkışlı. Bugün anlaştık, haftaya Cuma muayeneye gün almışlar, muayene sonrası devir işlemlerini yapacağız.
https://www.rksmotor.com.tr/model/bn-251/
bu fiyat olarak gayet hoş, fabrikaya mesaj attım eskisini getir yenisini götür diye kampanya yapın diye, yüksek talep olursa bişeyler yaparlar sanırım
4 Teker bedeni, 2 Teker ruhu taşır_
Siyahla beyazına acayip tavım. Bi de şase kırmızı olmasa.
Bayiye takasa vermek çok akıl karı olmuyor. Ben motoru ilana koydum 4500 TL.den, bayi en az 500 TL kar elde etmek istiyor takas işinden. İndi 4000 TL.ye. Bayi KDV ödeyeceğim diyor ve düşüyor %18'i. İndi 3390 TL.ye. Ruhsat değişimi için noter parası olan 200 TL.yi de bize iteliyor. Motorun fiyatı düşüyor 3100 TL.ye. O da benim ilan fiyatım olan 4500 TL.ye ok derse. Valla gözüm gibi bakmışım, kimse kusura bakmasın yedek motor olarak tutarım da yine de 3000 TL.ye vermem motoru
Arkadaşlar bugün gözüm gibi baktığım motorumu yine benim gibi iyi bakabilecek, vitesli motora yeni başlayan bir kardeşimize sattım. Yarın kısmetse yeni motorumla kaldığım yerden devam edeceğim. Titanic 150-S sayfasını takip etmeye devam edeceğim. Herhangi bir sorusu olan varsa dilim döndüğünce cevaplarım. Son bir hatıra resmi çektim, aşağıda paylaşıyorum.
Hayırlı olsun...
4 Teker bedeni, 2 Teker ruhu taşır_
Merhaba abiler,
Yeni aldım motoru.
2017 MODEL 6000 TL 'DEN
Lastikleri değiştirmek istiyorum arka on öneride buluna bilir misiniz. teşekkürler.
Resimler.
Şekil duruyor. Güle güle kullan...
Bu motorla yaptığım apaçilikleri Wolf ile yapamıyorum henüz, vay vayy vayyy keşke satmasaydım da bir köşede dursaydı kırmızı kırmızı..
Lastikleri değiştirsem mi diyorum? en azından ön lastik... deneyen var mı arkadaşlar?
Hayirli olsun kardeş, kazasiz belasız binersin inşallah,
Hazir yazmişken seni korkutmuş olmayayim ama bende de 2018 modeli var 400 km de daha. Alırken bu motorlar balansörlü titreşim yapmaz demişlerdi ama bariz titreşim var. Sende biraz sürdükten sonra yorumunu yaparsin bekliyorum bakalim.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)