MSX 125 düüşk cc ve yüksek fiyatlı bi ürün tabi marka ve kalite ortada umarım uygun bir fiyattan gelir piyasaya
MSX 125 düüşk cc ve yüksek fiyatlı bi ürün tabi marka ve kalite ortada umarım uygun bir fiyattan gelir piyasaya
Geçenlerde bir ortamda 3-4 motorluya denk geldim ve tanıştık. Adamlar bildiğiniz makine gibi motorlara biniyorlardı. Ben stickerları da söktüğüm için motorun depodaki "Benelli" logosu hariç hangi markanın hangi modeli olduğu pek belli olmuyor, zaten motor da henüz yaygın değil. Birinin gözüne takılmış ayak marşını sorarak muhabbete başladı. Ben de anlattım işte zamanında bütçe yoktu, ilk motorum olacaktı, sıfır motor ararken bu motoru buldum, çok memnunum falan v.s. Motoru ısıtmak için çalıştırdığımda adamlar motorun sesini çok beğendiler, 150'lik bir motora göre gürlüyor dediler. Gündelik yaşamda farkına varmıyoruz ama sanırım egzoz sesimiz fena değil, sınıfına göre dikkat çekici.
RN 180 nefis motormuş ya. Lastikler önce 120, arkada 140. 120'yle yırtınmadan gidiyor videosunda.
Musaıt zamanınea farklı cephelerden ve bıraz uzak bırazda yakın acılardan cekıp koyabılırmısın? stıckerları nasıl cıkarttın cok ugrastırdımı ?
HERO DASH TÜRKİYE SAYFA : facebook.com/HERODASHTurkiye HERO DASH TÜRKİYE GRUP : facebook.com/groups/HERODASHTurkiye
Tabii çeker resim koyarım, stickerlar çok kolay çıkıyor. Stickerların üzerine saç kurutma makinesini tutun ve kenarlardan yavaş yavaş stickerı sökmeye başlayın. Az biraz iz kalıyor, o izin de üzerine WD40 sıkarak mikrofiber bezle iyice temizlediğinizde izden eser kalmıyor. Bütün stickerları söküp, temizlemek en fazla 15-20 dakikamı almıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Motorun her hali güzel, stickerlı da stickersız da
İyi günler 18 yaşında ilk defa motor alacak bir kardeşinizim hiç bir tecrübem yok bir kaç ay sonra ehliyet ve motoru almak istiyorum 1.68 boyunda zayıf birisiyim 60 kg. Sizce motor çok sorun yaşatır mı bana sıkıntı yaşar mıyım acaba çünkü uzun süre kullanacağım pişmanlık yaşamak istemiyorum yaklaşık 4.000 gibi bir bütçem var 2016 model rks titanic 150-s modelini alcam naçizane tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum tekeriniz düz bassın
Sevgili kardeşim şimdiden ehliyetin hayırlı olsun, yeni ehliyet kanunuyla bu motoru sürebiliyor musun bilmiyorum. Bulunduğun yerde bayi varsa üzerine oturup denemen en mantıklısı. Ben 1.72 boyumla ayaklarım yere tam deyiyor. Ekipmanlarını tamamladın mı bilmiyorum ama 2. el RKS, üzerine noter masrafı ve sigortayla bu rakamı sanki biraz aşarsın gibime geliyor. Motor sıkıntısız, bakımlarını düzenli yaptırırsan ve de limitleri zorlamazsan üzmez seni. Ama alır almaz lastikleri değiştir. 90-90-17 ön ve 110-80-17 (yeni modellerde 120-80-17) arka için pek fazla takım seçeneğin yok bilgin olsun
Ben stickersız halini daha çok sevdim, belki de gözlerim alıştığındandır. Normal Titanic.lere takılan koruma demirinden taktırmayı düşünmüyorum ama Pulsarlardaki gibi küçük zarif bir koruma demiri üretilse takarım. O değil de TNT 250'leri çok seviyorum, nasıl, memnun musun?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)