2017'ler ile ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar ? Bilgisi olanlar var mı ve fiyatta değişiklik olur mu ?
Tıtanıc 150 kaldırıldı yerine 150-R geldi 150-S ile arasında galiba boyut farkı falan vardır.
Yeni fiyatlar açıklanmış, Temmuz ortası 4500 TL.ye aldığım Titanic S olmuş 5600 TL sıfırı, 2017 modelleri ise 5800 TL
Böyle olacağı zaten belliydi her şey artarken bu motorun fiyatının aynı kalması beklemezdi. Bence kalitesine göre fiyatı aşağıda kalıyordu hatta.
Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçtiğimiz cuma bir Titanic 150-s alarak bende aranıza katılmış bulunmaktayım. 2. el olarak aldım motorumu ufak bi çizik dışında hiç bir problemi yok çok şükür. Aldığımdan bu yana 250-300 km yaptım yaklaşık ve motor gerçekten sürerken çok keyf veriyor. Dün akrapoviç egzoz taktım (aslında başta çok korkuyodum acaba sesi apaci motorlarına döner mi cins bi ses çıkar mı gibisinden sonuçta replika bi akrapoviç taktım yurt dışından gelme) ses müthiş ötesinde tatmin edici düzeyde. Hatta tüm arkadaşlarım benim gibi hayran kaldı sesine aşırı tok ve yerinde bi ses aldım yapmak isteyenler bence hiç düşünmesin yapsın. "iyi ki titanic 150-s almışım" dedirten bir nokta daha oldu tabi. Dün saniyelik bi olayla kazayı kıl payı (zeminin kaygan olmasına rağmen) müthiş frenlemesiyle atlattım. yaklaşık 100-110 km arası hızla seyir ederken (yol boş ve sol şeritteyim) yan yoldan bi aracın hemen hemen aynı süratlerde sağ şeride değilde direk önüme kırması sonucu büyük bir kaza atlattım. o an iyi ki başka bi 150 lik değil de bunu almışım dedim gerçekten. zaman zaman bende fotoğrafları yüklerim dostlar. hepinize bol keyfli sürüşler
Sevgili dostlarım. İki gün önce RKS 150S'imi ikinci el olarak aldım. Tabi ki almadan önce sizin değerli fikirlerinizi göz önünde bulundurdum. Şu an için sürüş tecrübem az ve ehliyetim yok, bir iki defa sürebildim sadece ama memnun kaldım diyebilirim. Özellikle tasarımı çok güzel. Fotoğraflarda durduğundan çok daha kuvvetli ve güçlü gözüküyor. Bu vesile ile hepinize teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten tavsiyeleriniz çok geçerliydi benim için. Sabah akşam okudum burada ne yazıldı, ne yazılmadı diye. Teşekkür ederim hepinize tekrardan
ayrıca, sürüş tecrübesi kazanmak ve daha iyi sürebilmek için vereceğiniz tavsiyelerde benim için önemli. bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)