Merhaba
Uzun süredir forumu okuyorum bugün bende bişeyler yazmak istedim.
Lastikleri ilk dönem yenide olmasının etkisiyle berbattı ama yavaş yavaş oturmaya ve daha iyi yol tutmaya başladı artık. Şuan 1200 km de motor ve bence tek eksiği 6.vitesi
Merhaba
Uzun süredir forumu okuyorum bugün bende bişeyler yazmak istedim.
Lastikleri ilk dönem yenide olmasının etkisiyle berbattı ama yavaş yavaş oturmaya ve daha iyi yol tutmaya başladı artık. Şuan 1200 km de motor ve bence tek eksiği 6.vitesi
Tıtanıc ile niye dalga geçiyorlar fıstık gibi model ismi işte batmayan titanic bu :D
Arkadaşlar aman diyim;
Cordiallere ne 2000'de ne 10000 de güven olmuyor, alışması düzelmesi falan yok.İkibinliralık motosikletlerde daha iyi lastik var emin olun..
5 derece altındaki havalarda ve ıslakta yağmurda çok çok dikkat edelim, gazla milimetrik oynayalım.
Bu dediğim koşullarda yanlaması öyle böyle değil, sanırım iyi bi kullanıcıyım
Kazasız belasız hepimize..
Arkadaş benelli tasarımı olduğunu nasıl belli etmişler.bu ortaklık rks ve kubanın çok işine yaradı
Lastik değiştiren var mı? Orjinal ebatlara göre ne buldunuz?
Sadece google a şu u yazın benelli 150 vlm. Bak bakalım karşına kim çıkıcak.titanic s in aynısı Türkiye 'ye benelli değilde titanic olarak sokulmuş gibi birebir aynısı
Şöyle bir şey var rks kuba benelli ortaklar.tasarım ve motor tamamen benelliye ait geri kalanı çinde imal esiliyor.titabic ten müşterilerin menmun olmasının sebebi budur.benelli Türkiye'ye girmeden önce rks bu modeli sokup benellinin satacağı miktarı hesaplamak için soktu.ön satış talep olayı yani. Baktıki iyi satılıyor sonra benelli nin modelleri geldi. İlk tnt300 giriş yaptı ama pahalıydı geri çekildi, sonra tnt250 ama fiyat biraz ağır geldi insanlara ve tnt25 olan tek silindirliyi soktu ve patlattı.amaç benelliye ait farklı modelleri sokup insanların görünüme alışması idi galiba
Titanic S'den çok memnunum, yaza doğru durumlar uygun olursa Tnt 25 alacağım inşallah
Hayırlı pazarlar herkese
Alacak olan arkadaşlar varsa bende deneyimlerimi yazmak istedim
Ortalama 11.000 km yaptım bu motorsiklet ile fiyatına göre makul mur motor diyebilirim Küba ile kıyaslama var çoğu yerde Küba ya göre titreme sorunu biraz daha az ama arka Amortisörler biraz sert iki kişi gidiyorsan biraz yorabilir
Bana göre en büyük de avantajı uygun ölçülerde lastik bulman çok zor sava mc serisi veya irc var onun dışında Michelin Goodyear 700 liraya yakın bir fiyat oluyor neredeyse
Onun dışında bu km ye kadar yaşadığım en sık arıza arka göbek ve arka pabuç sürekli arıza çıkarıyor 40 lira birşey aslında ama her ay değiştiriyorum neredeyse gazı açarken nazik olman lazım onun dışında karşılaştığım büyük bir problem olmadı çok şükür
Ne olur ne olmaz 3 binde bir yağı değişiyorum castrol power 1 10w40 koyuyorum 2. Değişimde yağ filtresini değişiyorum
Bir kere ön far patladı onu değiştirdim
He bir arızası da egzoz sürekli servise gidiyor 3 4 ayda bir zırıltı yapıyor sürekli garantiden tamir ediliyor oda
Onun dışında söyle bir tavsiye de bulunabilirim sele nin içini açtırıp sert sünger attirin 20 3p liraya yapıyorlar biraz daha rahatlatıyor
Lastikleri bence direk değişin hele bu havada kimse yok arka lastik kilitleniyor farkında bile olmazsınız ama değişirken de dikkat edin ben sava mc 50 serisi almıştım ama ön lastik te orjinal ebatlarında yoktu çok az değiştirmek zorunda kaldım garanti dışı bıraktılar hemen
Onun dışında aklınıza takılan herhangi birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım
Kazasız belasız sürüşler olsun
Motorumdan ne kadar memnun olmasamda kişisel nedenlerden satmak zorundayım şuan. 2016 Ağustos trafik çıkışlı 1190 km de almak isteyen olursa sonuna kadar kefilim en ufak bir çizik bile yok.
Dediğin gibi şimdi komple stoklara bakyım arka lastik tamamen tükenmiş durumda ikisi içinde ön kullan diyecektim ama kanal farkı çok fazla arkaya göre. Mc18 e bakabilirsin o zaman gene sava nın serisi onda da sadece ön lastik değişiyor arka lastik ebadı aynı ön lastik 90 80 oluyor bu lastikle de sürdüm motoru mc50 ye göre kanalları çok kalın serçe parmak girecek kalınlıkta neredeyse fakat bu lastikleri hep yazın denedim önümüz kış hatta şu anda deli gibi yağmur yağıyor kış porformansı nasıldır kesin birşey söylemem yanlış şu anda ama genel itibari ile her halukarda üstündeki cordial den kat kat iyi olacaktır. şu an ortalama fiyatına bakıyorum da çiftinin sahibinden de bir arkadaş satıyor 280 yazmış çiftine sıfır ama alırken üretim tarihi vs göz önünde bulundurup sorarak al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)