Forumda varmı kullanıcısı acaba. Sönük kalmış biraz. Görünüş ve heybeti yerinde fakat kullanıcı kitlesi düşük bir model sanırım.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Kısa bir sürüş şansım oldu motosiklet yağ gibi akıp gidiyor desem yeridir. Selesi yatak gibi maşallah. Kullanıcısı ile bir araya gelirsem tekrar teknik parçalar hakkında bilgi alırım.
Motorun duruşu şekli çok güzel görünüyor.Gemi gibi maşallah kullanıcısı olan varmı ?
Bu motor keeawey silverblade 250 olmasi lazim.zafferano adiyla benelli icin yapilmis olabilir...
Evet ta kendisi . Zaten önceki sayfalarda bu konuşulmuştu.
Benelli Keeway arasında baya bir akrabalık ilişkisi var. Benelli'yi Türkiye'ye getiren ve Antepte Benelli fabrikası açılacağını duyuran KUBA nın ülkemizde satığı RKS markalı ve Desigh by Benelli logolo modellerini de Keeway üretiyor. Superlight 200 diye satılan mini cruiser modeli de Keeway üretimi aynen Blackster de olduğu gibi.
Zafferano 2011 den beri bu kasa ile birebir aynısı olarak piyasa da olan Keeway modelinin sadece stickerları değişmiş hali.
Şuan Scooter alacak olsam 9000-9500 tl aralığında ikinciel düşük kilometreli bir Zaferranoyu düşünmeden alırım.
Nedense ikinci elde hemen hepsi düşük km de. Net birinden yakıt denge sağlamlık vs bilgi alamıyoruz. Buda hep ? demek.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Birazdan bir arkadaşıma almak için incelemeye gidiyoruz,alırsak detaylı bir yorum yazarım buraya.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Ben yakindan inceledim ama kullanma sansim olmadi.Malzeme kalitesi gayet yeterli..Tek endise verici kisim pazardaki ederi ve yedek parca olayi...Bu iki husus dusundurucu yoksa cok şık bir max sccoter
.
Merhaba arkadaşlar,
Benelli Türkiye hem kullanım kılavuzlarını hem servis ağı sekmesini yenilemiş.
Kullanım kılavuzları güzel olmuş. İtalyanca esas olan kılavuzların çevirisi yapılmış.
( Motorların hepsinde yağ bakımı 6000 km de bir yazılmış, distribütör ün aklı başına geldi sonunda )
https://www.mj.com.tr/bayi-servis-agi/
https://drive.google.com/drive/folde...jlHMWl0c25wRlU
Fiyat ve performans açısından bu scooter iyi gibi duruyor incelemeler sonunda.
Arkadaşlar tekrardan merhaba, 2016 yılının kasım ayında yazmış olduğum arızalar sebebiyle motorun iadesi konusunda KUBA motora karşı dava açmıştım. 1.5 yılda 2 bilirkişi 3 hakim davama baktı. Bugün dava kesin sonuçlandı ve motorun iadesi kararı alındı. Sanırım böyle bi konuda emsal yoktu artık emsal olur diye düşünüyorum.
Tebrik ederim. Hakkınızın peşini bırakmamanız çok iyi olmuş. Emsal teşkil edecek bir karar çıkmış.
Benelli MC Logosunu yapıştırın kulübe kayıt olun arkadaşlar..
Arma Linki
Grup Linki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)