Bayilerde yerini alırsa her bayi 1 adet getirse bu motor çok satar yoksa tek tük tek tük diye diye 3 yılda ancak tanınır.
Yamaha Xmax 15.600 ZAFFERANO ise 10.682 TL olmuş iken yamaha'nın hiç şansı kalmadı galiba Benelli acayip bi indirim yaptı anlam veremedim
3.118 TL indirim mi olur Patron çıldırmış heralde
/
Arkadaşlar motorumu satmadan arabami aldim. Sezon başlıyor zafferona kullanıcısı olarak size bol bol resim atarim. Bende yalan olmaz motor neyse artı veya eksi yönlerini yazarim. Motorum şuanda 1500 km de memnun olmadigim tek şey 125 km de motor kendini kapatıyor ama yanlış anlama yın kesiciye yani redline girmiyor daha devir 6500 de. Yani en azından 2000 devir daha yapabilir. Oda en azından 20 km hız yapar. Yazılım ile düzeltilebilir diye dusunuyotum . onun haricinde çok güzel ve konforlu. Daha önceden xmax de kullandim. Bu xmax ten daha konforlu
Osman abinin yerine ben hatırladıklarımı söyliyim lastikleri değiştirmemişti en son yakıt durumunu net hatırlamıyorum çok yakmadığı yakıtındna memnun olduğunu söyleyenler vardı bi kaç kişi daha almıştı geçmiş sayfalarda görürsün bakımları ise kullanım kılavuunda yazıyor ilk bakım bin'de sonrakileri hatırlamıyorum
http://www.atala.it
Founded1921 !
Benelli design firmasi.ZAFFERANO ise Keeway silverblade olan motordur.Benelli tasarlar motorlarini keeway yapar...
Benelli'nin Keeway ile anlaştığını herkes biliyor zaten yanlız sadece tasarım değil motor her şeyi ile Benelli'ye ait üretimini Keeway'e yaptırıyor. oda maliyeti düşürmek adına hatırlarsanız yıllar öncede Benelli geldi Türkiye'ye İtalya üretimi olarak fiyattan dolayı kimse alamadı Honda'da Çinde üretiyor yani.
Scoterleri hic sevmiyorum bence bu notor da cok tipsiz..
Arkadaşlar , motorun 120 km/h civarında kesiciye girmesine çözüm bulan varmı ? Yani bu iptal ettiren. Hangi serviste yapıldı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)